odakle ti da će biti tamo? i kako će biti kad oni imaju dreambox, a dreambox nema ovaj šport tvBarney Stinson je napisao/la:Hoće u Plavo-bijeli.. Natrpati ce se jedno 100 ljudi u prostoriju koja prima 40..bogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
gdje ima?spielführer_21 je napisao/la:" ? " ? / " са тог ? " $ % ?... % % & не " праваCrveni Barun je napisao/la:prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
pa bit ce stream na internetu , a jeli u četvrtak opet utakmica ?
evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
to neka slovenska televizija??Crveni Barun je napisao/la:prenosi šport tv pa sad ko imabogbatina je napisao/la:oce bit prijenos iz Slovenije?
ovi nasi stvarno prenose samo kad dobiju besplatan ulaz kamerama na stadion
jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
-
felix123
- Kontakt:
KK Bosna-KK Široki nisu uspijeli ,posle toga nisam ni posjecivoKevin je napisao/la:jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
A sigurno ce biti na atdhe.net
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ako bude na tom objavi link, ja kad udjem na tu stranicu pojavi mi se neke policijske znacke il sta vec :Sfelix123 je napisao/la:KK Bosna-KK Široki nisu uspijeli ,posle toga nisam ni posjecivoKevin je napisao/la:jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
http://atdhe.tv/ ta sa znackama sto kazes
je hakovana pa su se prebacili na ovu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- spielführer_21
- Kontakt:
E da odgovorim na pitanje od ranije..Kevin je napisao/la:jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
Link za šport1 je prije bio ovaj: http://rokshome.****/
Izgleda da sad ne funkcioniše, ali ću pronaći na dan utakmice, siguran sam da će biti jer postavlja sve sa šport1.. Bude i među linkovima na myp2p.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hm...kako nisi gledao..ja sam gledao bosna-siroki..gledao sam zeljo-siroki, sarajevo-siroki sve na hlive..igokea-siroki..obje..znam da su bile i siroki-split prijateljske, siroki-sloboda, siroki-celik..momcima svaka cast..koliko znma sve dzaba rade..felix123 je napisao/la:KK Bosna-KK Široki nisu uspijeli ,posle toga nisam ni posjecivoKevin je napisao/la:jest..ali piše tamo ako uhvate signal..do sad su dobro odrađivali posao, vidit cemo oce li uspijeti ovaj put, daj bozebogbatina je napisao/la:evo bit ce prijenos na herceg.ovina.live.
-
felix123
- Kontakt:
Meni brate nije Bosna-Široki htjela ,bas sam se bio napalio na utakmicu da cu gledat kad sam otvorio tamo nista ,niti je onaj chat radio niti ista ,mozda je do mene bilo ,Igokeu sam gledo na RTRS-uKevin je napisao/la:hm...kako nisi gledao..ja sam gledao bosna-siroki..gledao sam zeljo-siroki, sarajevo-siroki sve na hlive..igokea-siroki..obje..znam da su bile i siroki-split prijateljske, siroki-sloboda, siroki-celik..momcima svaka cast..koliko znma sve dzaba rade..
Deckima stvarno svaka cast,jer prenose i gostujuce utakmice ,a cim pise na ovim nasim portalima da ce bit prijenos onda ce navjerojatnije i bit ,a to je velika stvar
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hvala, hvalamiky_hz je napisao/la:http://atdhe.tv/ ta sa znackama sto kazesje hakovana pa su se prebacili na ovu
na toj stranici sam pogladao vise utakmica nego na TV-u, bas mi je bilo razocaravajuce kad sam ugledao da stranice vise nema
Kakvo je stanje s ekipom,jesu zdravi svi????
Kao sto sam i rekao ovaj trener nije za klub sto je Široki.Vratar ce nas ukopati gore,iz druge Iranske lige odmah doći za prvaog vratara????Gdje to ima.Vezni red smješan,taktika pogresna,pozicije igrača pogresne.Sve u svemu imamo dobar rezultat!!!Novog trenera,i 4 igrača i tek bi se tada mogli nadati nekom trofeju.
Vratiti Zlomu,a dole poslati Juru,Renata,Marsijana....
Kao sto sam i rekao ovaj trener nije za klub sto je Široki.Vratar ce nas ukopati gore,iz druge Iranske lige odmah doći za prvaog vratara????Gdje to ima.Vezni red smješan,taktika pogresna,pozicije igrača pogresne.Sve u svemu imamo dobar rezultat!!!Novog trenera,i 4 igrača i tek bi se tada mogli nadati nekom trofeju.
Vratiti Zlomu,a dole poslati Juru,Renata,Marsijana....
Ma Ćutuk ti ostaje,jest katastrofa,bude li ista formacija i u Ljubljani,ne piše nam se dobro,dobri su to igrači,vidjelo se pod Bakinim vodstvom kako igraju,samo nezz je li ovaj Duduk pogledao ijednu utakmicu koju smo igrali pod vodstvom Bake.....ŠB.TRN je napisao/la:Kakvo je stanje s ekipom,jesu zdravi svi????
Vratiti Zlomu,a dole polati Juru,Renata,Marsijana....
Široki bi trebao dovesti Leona Benka, trenutno je bez kluba, a momak je igračina.. raskinuo ugovor sa Belupom.
...što je više lome to je volim jače...
Zovni Miju pa mu recijacky09 je napisao/la:Široki bi trebao dovesti Leona Benka, trenutno je bez kluba, a momak je igračina.. raskinuo ugovor sa Belupom.
- Barney Stinson
- Kontakt:
U prvenstvu prvo kolo Željo.. Ta će nam utakmica dati pravu sliku o ekipi ove godine.. Ovo u Europi se igra sa dozom opreza jer su dvije utakmice pa ne zeli nitko riskirati tako ni Ćutuk
..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
1. Široki Brijeg – Željezničar
2. Zvijezda – Široki Brijeg
3. Široki Brijeg – Borac
4. Sloboda – Široki Brijeg
5. Široki Brijeg – GOŠK
6. Velež – Široki Brijeg
7. Široki Brijeg – Slavija
8. Sarajevo – Široki Brijeg
9. Široki Brijeg – Kozara
10. Leotar – Široki Brijeg
11. Široki Brijeg - Čelik
12. Široki Brijeg – Rudar Prijedor
13. Travnik – Široki Brijeg
14. Široki Brijeg – Zrinjski
15. Olimpic – Široki Brijeg
2. Zvijezda – Široki Brijeg
3. Široki Brijeg – Borac
4. Sloboda – Široki Brijeg
5. Široki Brijeg – GOŠK
6. Velež – Široki Brijeg
7. Široki Brijeg – Slavija
8. Sarajevo – Široki Brijeg
9. Široki Brijeg – Kozara
10. Leotar – Široki Brijeg
11. Široki Brijeg - Čelik
12. Široki Brijeg – Rudar Prijedor
13. Travnik – Široki Brijeg
14. Široki Brijeg – Zrinjski
15. Olimpic – Široki Brijeg
- mostarac1420
- Kontakt:
sutra vam zelim sve najbolje da pobijedite zmajceke... sretno siroki !!!
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905
hškz 1905
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, LondonBlues i 16 gostiju.