FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

rikimo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la rikimo » 29 okt 2014, 12:56

Što se tiče večerašnje utakmice ja mislim da nas očekuje mučenje, preslik utakmice iz Gladbacha od neku noć. HSV nije taj nivo, ali ovo mu je jedina prilika da spasi ekipu, a i realno je Hamburg ekipa koja igra dosta ispod realnih mogućnosti. S druge strane će biti Bayern koji će uz sve izostanke, plus Robben, imati i par odmaranja za BVB.

Ova utakmica ako se ne odradi kako spada može baciti sijenku na cijelu sezonu, pa se nadam da Pep ide punim gasom.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 okt 2014, 12:57

Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 okt 2014, 12:57

Sveti je napisao/la:Može jašta.

Ekipa s druge planete, totalni fudbal i totalna dominacija, najbolji trener na svijetu fudbalski mag i vizionar,i pazi 0:5 u dvomeču protiv (po laičkim pričama) tek četvrtog favorita za titulu. :kafa:
Onaj ko je precjenio nase mogucnosti, vjerujem, da mu je tesko pao onaj poraz. Ja nisam. Nakon 0:1 u Madridu bilo mi je jasno da od prolaza nema nista. Veci mi je poraz 0:1 u Madridu nego 0:4 u Minhenu ma kako to cudno drugima zvucalo. Naravno da mi je krivo ali ne u tolikoj mjeri.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 okt 2014, 12:59

Sveti je napisao/la:Može jašta.

Ekipa s druge planete, totalni fudbal i totalna dominacija, najbolji trener na svijetu fudbalski mag i vizionar,i pazi 0:5 u dvomeču protiv (po laičkim pričama) tek četvrtog favorita za titulu. :kafa:
:wtf: :yawn: :puke:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 okt 2014, 13:00

Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš :thumbup:
vidim ti se još nisi oporavio. :mrgreen:
naprijed rejal

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 okt 2014, 13:08

Sveti je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš :thumbup:
Vjerov'o ti il' ne nikad nisam pogled'o tu utakmicu koju smo zijanily u Minhenu. Tu noć sam nešto bio zauzet i nikad mi se nije dalo da pogledam naknadno. Naravno da nije svejedno al' taj rezultat ima i svojih prednosti, ako se tako može reć, a to je da je Pep skont'o da protiv velikih moraš drugačije, bez zayebancije. Ako se to već moralo desit' neka je contra Reala, moš mislit' da je s' druge strane bila Barca il' neki predstavnik fudbalskog NBA (iako to ni Artur Klark ne bi mog'o da izvede) ko bi ost'o živ od dječurlije?!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 okt 2014, 13:10

Centre forward je napisao/la:
Sveti je napisao/la:
Vjerov'o ti il' ne nikad nisam pogled'o tu utakmicu koju smo zijanily u Minhenu. Tu noć sam nešto bio zauzet i nikad mi se nije dalo da pogledam naknadno. Naravno da nije svejedno al' taj rezultat ima i svojih prednosti, ako se tako može reć, a to je da je Pep skont'o da protiv velikih moraš drugačije, bez zayebancije. Ako se to već moralo desit' neka je contra Reala, moš mislit' da je s' druge strane bila Barca il' neki predstavnik fudbalskog NBA (iako to ni Artur Klark ne bi mog'o da izvede) ko bi ost'o živ od dječurlije?!
E yebi se, kont'o sam doć' da trollujem, ne da tražim neku logiku :mrgreen:

Mada, u pravu si.

Eno ih poslije 3:1 govore opet kako real nije bio bolji već su oni bili loši :| mada nije ovo tema za to :salut:
naprijed rejal

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 okt 2014, 13:17

Sveti je napisao/la:
bavaracmujo je napisao/la:Hvala.
Vala i jeste red da malo odmori xabi a mislim da ce leva igrati i ribi, da malo bradonja povrati formu!
Normalno da starkelja mora da odmori sa skoro četeres 'dina u gujci :kafa:

Inače, prošlo je 5 mjeseci, jeste li se oporavili od koske? (op.a petice :mrgreen: )
inace jedan od tezih poraza bayerna u najacem takmicenju,krivo jeste bilo,najvise mi jeuka bila zbog katalonskog cele zbog kojeg smo i izgubili , i mi smo vas dva puta u grupnoj fazi ako se ne varam derali sa cetiri komada i kuci i kod vas prije desetak i kusur godina :mrgreen: ,ali neuporedivo je sa finalima 99 i protiv celskog.

Moram stvarno reci da ove sezone je real jos ubojitiji i bolji :tokralju: ,usavrsili ste kontre ove sezone i sa razlogom se mozete nadati odbrani tofeja, ovotrnetuno dao sada je za svaku pohvalu ,e sada da li cete uspeti zadrzati formu li je jos poboljsati to ostaje da se vidi .

Bayern sto igra u zadnje vrijeme je za pohvalu ali jos uvijek moze to bolje ,realizacija je mnogo bolja ,kao i prosle sezone odbrana slabo funkiconise, i osjetljiva je na kontre ,ima pomaka ali mora mnogo bolje ,posebno kada dodjevijeme pravih ispita na proljece ,a ko zna mozda nam se ukrsteopet kopla u nekoj od nokaut faza ili samome finalu sto ja licno prizeljkujem.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 okt 2014, 13:21

:lol: :lol: :lol: :urnebes: ,ja upravo gledam taj film :urnebes: :lol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 29 okt 2014, 13:32

PEP je napisao/la:
Bayern sto igra u zadnje vrijeme je za pohvalu ali jos uvijek moze to bolje ,realizacija je mnogo bolja ,kao i prosle sezone odbrana slabo funkiconise, i osjetljiva je na kontre ,ima pomaka ali mora mnogo bolje ,posebno kada dodjevijeme pravih ispita na proljece ,a ko zna mozda nam se ukrsteopet kopla u nekoj od nokaut faza ili samome finalu sto ja licno prizeljkujem.
Pa to je danak igri koju pep preferira. Visoko postavljanje ekipe pa samim tim i štopera, napadački fudbal pa je odbrana samim tim u drugom planu. Protiv slabijih protivnika to ide, protiv jačih, i ne baš. Ali trenutno nema jače ekipe od bayerna u njemačkoj, stoga nema potrebe da brineš :mrgreen:
naprijed rejal

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 okt 2014, 15:48

Jel se neko sjeca kad nam je Nerlinger podvalio onaj marketinški trik.
Kao ono u 12 predstavljanje nove zvijezde Bayerna livestresm na Facebook stranici a ono kad se uloguješ ispadne tvoja slika .
Mi se ovdje raspisali ko bi to mogao biti
Te Hulk te ovaj te onaj hahaha

Sent from my krunjačwwy
Thomas Müller - Fußballgott

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 29 okt 2014, 18:30

Ocekujem i vcr patnju kao i u ligu protiv hsva nema arjena a i vjerovatno ce jos vise izmijesati karte celo. P. S. Volio bi znati da li je ijednom ove sezone izveo isti sastav??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 okt 2014, 18:33

Kad ce sastavi? Ko prvi dodje nek postavi.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 29 okt 2014, 18:59

Sastavi ce sat pred tekmu...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 okt 2014, 19:23

Neuer - Alonso, Dante, Ribery, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm (K), Müller, Alaba

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 29 okt 2014, 19:24

Dobar :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2014, 19:26

Najjaci moguci sastav.

Nadam se samo da Riberya necemo gledati na desnom krilu iako ce po nekoj mojoj zamisli on upravo tu igrati jer su Bernat i Alaba zaduzeni za lijevu stranu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 okt 2014, 19:42

Alonso, Lahm i Neuer ce dobiti bruh koliko igraju. Vidi se da kod Pepa nema sale.

Samo se pitam kad ce malo Neuera odmoriti?

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 okt 2014, 19:51

Mozda je treb'o Kuglu umjesto Rafinhe, ili Rodea umjesto Alonsa, al hajd'.
Najjaci sastav pokazuje koliko je kup bitan za Bayern.
Rani gol bi olaksao dosta posao, recimo u prvih pola sata.
Ceka nas derbi u subotu.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 okt 2014, 19:56

Ako bude neko imao kakav stream, neka nabaci :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []