FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Što se tiče večerašnje utakmice ja mislim da nas očekuje mučenje, preslik utakmice iz Gladbacha od neku noć. HSV nije taj nivo, ali ovo mu je jedina prilika da spasi ekipu, a i realno je Hamburg ekipa koja igra dosta ispod realnih mogućnosti. S druge strane će biti Bayern koji će uz sve izostanke, plus Robben, imati i par odmaranja za BVB.
Ova utakmica ako se ne odradi kako spada može baciti sijenku na cijelu sezonu, pa se nadam da Pep ide punim gasom.
Ova utakmica ako se ne odradi kako spada može baciti sijenku na cijelu sezonu, pa se nadam da Pep ide punim gasom.
- Centre forward
- Kontakt:
Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Onaj ko je precjenio nase mogucnosti, vjerujem, da mu je tesko pao onaj poraz. Ja nisam. Nakon 0:1 u Madridu bilo mi je jasno da od prolaza nema nista. Veci mi je poraz 0:1 u Madridu nego 0:4 u Minhenu ma kako to cudno drugima zvucalo. Naravno da mi je krivo ali ne u tolikoj mjeri.Sveti je napisao/la:Može jašta.
Ekipa s druge planete, totalni fudbal i totalna dominacija, najbolji trener na svijetu fudbalski mag i vizionar,i pazi 0:5 u dvomeču protiv (po laičkim pričama) tek četvrtog favorita za titulu.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sveti je napisao/la:Može jašta.
Ekipa s druge planete, totalni fudbal i totalna dominacija, najbolji trener na svijetu fudbalski mag i vizionar,i pazi 0:5 u dvomeču protiv (po laičkim pričama) tek četvrtog favorita za titulu.
vidim ti se još nisi oporavio.Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš
naprijed rejal
- Centre forward
- Kontakt:
Vjerov'o ti il' ne nikad nisam pogled'o tu utakmicu koju smo zijanily u Minhenu. Tu noć sam nešto bio zauzet i nikad mi se nije dalo da pogledam naknadno. Naravno da nije svejedno al' taj rezultat ima i svojih prednosti, ako se tako može reć, a to je da je Pep skont'o da protiv velikih moraš drugačije, bez zayebancije. Ako se to već moralo desit' neka je contra Reala, moš mislit' da je s' druge strane bila Barca il' neki predstavnik fudbalskog NBA (iako to ni Artur Klark ne bi mog'o da izvede) ko bi ost'o živ od dječurlije?!Sveti je napisao/la:vidim ti se još nisi oporavio.Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
E yebi se, kont'o sam doć' da trollujem, ne da tražim neku logikuCentre forward je napisao/la:Vjerov'o ti il' ne nikad nisam pogled'o tu utakmicu koju smo zijanily u Minhenu. Tu noć sam nešto bio zauzet i nikad mi se nije dalo da pogledam naknadno. Naravno da nije svejedno al' taj rezultat ima i svojih prednosti, ako se tako može reć, a to je da je Pep skont'o da protiv velikih moraš drugačije, bez zayebancije. Ako se to već moralo desit' neka je contra Reala, moš mislit' da je s' druge strane bila Barca il' neki predstavnik fudbalskog NBA (iako to ni Artur Klark ne bi mog'o da izvede) ko bi ost'o živ od dječurlije?!Sveti je napisao/la:vidim ti se još nisi oporavio.Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš
Mada, u pravu si.
Eno ih poslije 3:1 govore opet kako real nije bio bolji već su oni bili loši
naprijed rejal
inace jedan od tezih poraza bayerna u najacem takmicenju,krivo jeste bilo,najvise mi jeuka bila zbog katalonskog cele zbog kojeg smo i izgubili , i mi smo vas dva puta u grupnoj fazi ako se ne varam derali sa cetiri komada i kuci i kod vas prije desetak i kusur godinaSveti je napisao/la:Normalno da starkelja mora da odmori sa skoro četeres 'dina u gujcibavaracmujo je napisao/la:Hvala.
Vala i jeste red da malo odmori xabi a mislim da ce leva igrati i ribi, da malo bradonja povrati formu!![]()
Inače, prošlo je 5 mjeseci, jeste li se oporavili od koske? (op.a petice)
Moram stvarno reci da ove sezone je real jos ubojitiji i bolji
Bayern sto igra u zadnje vrijeme je za pohvalu ali jos uvijek moze to bolje ,realizacija je mnogo bolja ,kao i prosle sezone odbrana slabo funkiconise, i osjetljiva je na kontre ,ima pomaka ali mora mnogo bolje ,posebno kada dodjevijeme pravih ispita na proljece ,a ko zna mozda nam se ukrsteopet kopla u nekoj od nokaut faza ili samome finalu sto ja licno prizeljkujem.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Centre forward je napisao/la:Sveti, uključi fejsbuk i čataj s' nekom malom, ne traži gujci češlja il' pogledaj http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=tt_rec_tt" onclick="window.open(this.href);return false;, nije loš
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Pa to je danak igri koju pep preferira. Visoko postavljanje ekipe pa samim tim i štopera, napadački fudbal pa je odbrana samim tim u drugom planu. Protiv slabijih protivnika to ide, protiv jačih, i ne baš. Ali trenutno nema jače ekipe od bayerna u njemačkoj, stoga nema potrebe da brinešPEP je napisao/la:
Bayern sto igra u zadnje vrijeme je za pohvalu ali jos uvijek moze to bolje ,realizacija je mnogo bolja ,kao i prosle sezone odbrana slabo funkiconise, i osjetljiva je na kontre ,ima pomaka ali mora mnogo bolje ,posebno kada dodjevijeme pravih ispita na proljece ,a ko zna mozda nam se ukrsteopet kopla u nekoj od nokaut faza ili samome finalu sto ja licno prizeljkujem.
naprijed rejal
Jel se neko sjeca kad nam je Nerlinger podvalio onaj marketinški trik.
Kao ono u 12 predstavljanje nove zvijezde Bayerna livestresm na Facebook stranici a ono kad se uloguješ ispadne tvoja slika .
Mi se ovdje raspisali ko bi to mogao biti
Te Hulk te ovaj te onaj hahaha
Sent from my krunjačwwy
Kao ono u 12 predstavljanje nove zvijezde Bayerna livestresm na Facebook stranici a ono kad se uloguješ ispadne tvoja slika .
Mi se ovdje raspisali ko bi to mogao biti
Te Hulk te ovaj te onaj hahaha
Sent from my krunjačwwy
Thomas Müller - Fußballgott
Ocekujem i vcr patnju kao i u ligu protiv hsva nema arjena a i vjerovatno ce jos vise izmijesati karte celo. P. S. Volio bi znati da li je ijednom ove sezone izveo isti sastav??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
Kad ce sastavi? Ko prvi dodje nek postavi.
Sastavi ce sat pred tekmu...
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Alonso, Dante, Ribery, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Lahm (K), Müller, Alaba
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najjaci moguci sastav.
Nadam se samo da Riberya necemo gledati na desnom krilu iako ce po nekoj mojoj zamisli on upravo tu igrati jer su Bernat i Alaba zaduzeni za lijevu stranu.
Nadam se samo da Riberya necemo gledati na desnom krilu iako ce po nekoj mojoj zamisli on upravo tu igrati jer su Bernat i Alaba zaduzeni za lijevu stranu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Alonso, Lahm i Neuer ce dobiti bruh koliko igraju. Vidi se da kod Pepa nema sale.
Samo se pitam kad ce malo Neuera odmoriti?
Samo se pitam kad ce malo Neuera odmoriti?
- anelbavarac
- Kontakt:
Mozda je treb'o Kuglu umjesto Rafinhe, ili Rodea umjesto Alonsa, al hajd'.
Najjaci sastav pokazuje koliko je kup bitan za Bayern.
Rani gol bi olaksao dosta posao, recimo u prvih pola sata.
Ceka nas derbi u subotu.
Najjaci sastav pokazuje koliko je kup bitan za Bayern.
Rani gol bi olaksao dosta posao, recimo u prvih pola sata.
Ceka nas derbi u subotu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ako bude neko imao kakav stream, neka nabaci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.