FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Podrska treneru,vidi se vic u igri i sa ozbiljnijom ekipom ovo cw biti dobra prica,posebno mu hvala sto pisa ove novinare koji rijec engleskog ne znaju,pokazati gdje im je mjesto!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Jeste na jednoj sam strani, zato upalu pluća fasujem protiv GOŠKa, fasujem gripu protiv Posušja i ostalih selendri koje nam dolaze igrati fudbal na našem stadionu, pa opet iznova i iznova idem.Pablo11 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:24Nabijem ti i tog misketa, cim tako odgovaras vidi se da si na jednoj strani,a ne na strani Zelje. Covjek mjesec dana on kriv za nesto hahahaha debilizam balijski.MrAmarOsim je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:55@Pablo11 Mani me se Misketov zaposleniče. Nit me zanima ovaj portal, niti njegovi novinari, samo Željo, nešto što je tebi teško za shvatit.
Jeste kriv je, kriv je što za tih mjesec dana nije sposoban shvatit da su mu štoperi gledaj čuda štoperi, defanzivci, a ne ofanzivci. Kriv je što nije pokušao u tih mjesec dana barem malo promjenit koncepciju igre od centaršut, lopta na krilo centaršut, lopta na bek centaršut. Ako je u mjesec dana teško posvetit jedan dvosatni trening sedmično u kojem će se samo raditi jedan te isti automatizam u ekipi, onda taj lik ne treba da se bavi trenerskim poslom.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
A sto li su se opet uzvrtili Violina, "novinarcici" koji engleski ne znaju..
Puna podrska ovom projektu!
Strpljenja zeljovci, biće bolje
Podrška Hakimu, nevjerojatno utemeljen i crvenopiluliran medijski nastup
Podrška Hakimu, nevjerojatno utemeljen i crvenopiluliran medijski nastup

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Niko nista ne zna ili svi sve znaju..
Tacno se pitam ko je trenutno gori - nepismeni novinari koje je Hakim poslo na hladjenje pa mu izmisljaju izjave il ovi sto bj tjerali lika poslije prve utakmice gdje je imao potpuni uticaj I GDJE SE VIDIO POMAK NASPRAM TUZLE.
Ekipa koja je Zrinjskog oducila od fudbala se provukla na Grbavici sa jednim jedinim sutem u okvir gola.
Ekipa koja je Zrinjskog oducila od fudbala se provukla na Grbavici sa jednim jedinim sutem u okvir gola.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 09 dec 2023, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Svidjelo mi se zalaganje na ovoj utakmici, a na momete smo igrali odličan presing i baš se dosta trčalo. Nažalost, Velež je ovom trenutku mnogo ozbiljnija ekipa od nas i kao takvima im ne treba mnogo da iskoriste i ono najmanje što im se ponudi.
Ova patnja se polako završava, još jedno kolo, a onda se nadam da ćemo pola ovih igrača ispratiti sa Grbavice i da će se krenuti u ozbiljniju priču. Trener je pokazao emocije, brzo je ukapirao kako sve ovo funkcioniše i vjerujem da će ga to dodatno motivisati kao i ovu ekipicu koja je pratila utakmicu sa zapada.
Treneru podrška naravno, vjerujem da ima plan i da će zajedno sa stručnim štabom i Jozakom uraditi sve što može da dovede bolje igrače od ovih amatera.
Manijaci.

Ova patnja se polako završava, još jedno kolo, a onda se nadam da ćemo pola ovih igrača ispratiti sa Grbavice i da će se krenuti u ozbiljniju priču. Trener je pokazao emocije, brzo je ukapirao kako sve ovo funkcioniše i vjerujem da će ga to dodatno motivisati kao i ovu ekipicu koja je pratila utakmicu sa zapada.
Treneru podrška naravno, vjerujem da ima plan i da će zajedno sa stručnim štabom i Jozakom uraditi sve što može da dovede bolje igrače od ovih amatera.
Manijaci.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hakeem pokazao da može, bilo je trke i borbe, samo treba vremena sprovesti u djelo.
Puna podrška klubu i treneru!
Puna podrška klubu i treneru!
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Dosle informacije do kokosara, pa im propadose zamisli i projekti koje su oni imali u planu na pomocnom. Kad vidis da na ovom portalu 3-4 clanka se pljulje po nekom iz Zelje, znaj da smo na dobrom putuzeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:53A sto li su se opet uzvrtili Violina, "novinarcici" koji engleski ne znaju..
Trebao nam je stranac da ove budale popisa sa odgovorima na preglupa pitanja. Znam sta dalje ocekivati, svaka nova tekma ce biti hajka na trenera i pokusaj unosenja nemira.u ekipu kroz.medijske clanke ako bolje krene.
Novinari su najveci dusmani naseg sporta kako ligaskog tako i reprezentativnog, sve najljepse.im zelim.
Novinari su najveci dusmani naseg sporta kako ligaskog tako i reprezentativnog, sve najljepse.im zelim.
-
- Kontakt:
Vjeruj da isto mislim.Bistriksg je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:05Dosle informacije do kokosara, pa im propadose zamisli i projekti koje su oni imali u planu na pomocnom. Kad vidis da na ovom portalu 3-4 clanka se pljulje po nekom iz Zelje, znaj da smo na dobrom putuzeljovolimte je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:53A sto li su se opet uzvrtili Violina, "novinarcici" koji engleski ne znaju..
Jesu li pitari, novinari, dusmani na istoj strani..
Jos nakon proslog kola kad nam je Tuzla zabila dva gola za 4 minute je bilo jasno da arap na klupi veze nema sa ovim poslom. Fol neki treninzi zatvorenog tipa, a primaju dva gola u prvih 5 minuta
To ni kantonalne ekipe sebi ne dopustaju. I veceras je isto dopustio sebi kao trener da ga pijacarski klub pobjedi sa jednim jedinim udarcem u okvir gola. Naprijed svakako vec odavno nema nikakve igre, niti stvaranja sansi. Ono malo prilika sto stvore za 90 minuta- goveda iz napada prokockaju prelosima odlukama, groznim sutevima ili neprecizim dodavanjima. Vrijeme curi, kola je sve manje, a Zeljo se priblizio zoni ispadanja.
KIub se vise ne smije zayebavati sa dovođenjem ovakvih trenera.

To ni kantonalne ekipe sebi ne dopustaju. I veceras je isto dopustio sebi kao trener da ga pijacarski klub pobjedi sa jednim jedinim udarcem u okvir gola. Naprijed svakako vec odavno nema nikakve igre, niti stvaranja sansi. Ono malo prilika sto stvore za 90 minuta- goveda iz napada prokockaju prelosima odlukama, groznim sutevima ili neprecizim dodavanjima. Vrijeme curi, kola je sve manje, a Zeljo se priblizio zoni ispadanja.
KIub se vise ne smije zayebavati sa dovođenjem ovakvih trenera.
Vi neuki pojedinci koji spinujete ovo na trenera odnosno trenere (jos od Mulalica, pa preko Basica) nemate blage veze sa zivotom i fudbalom.
Od ovih igraca koje Zeljo trenutno ima se ne moze ocekivati vise od borbe za opstanak. Pa cak i kad ne bojkotuju, i kad se potrude, to jedva lici na nesto.
Jednostavno nema kvaliteta, ni u jednoj liniji nemas vise od jednog igraca da kazes da je bar iole kvalitetan
To je sva pamet
Od ovih igraca koje Zeljo trenutno ima se ne moze ocekivati vise od borbe za opstanak. Pa cak i kad ne bojkotuju, i kad se potrude, to jedva lici na nesto.
Jednostavno nema kvaliteta, ni u jednoj liniji nemas vise od jednog igraca da kazes da je bar iole kvalitetan
To je sva pamet
Nema koristi, ne ferma ih ni 2% pa se upalili.Deriguz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 00:22Vi neuki pojedinci koji spinujete ovo na trenera odnosno trenere (jos od Mulalica, pa preko Basica) nemate blage veze sa zivotom i fudbalom.
To je sva pamet
Fk Željezničar.
Čim se ovi jadovi sa ss počnu brinuti o Želji, znam da smo na pravom putu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I još jednom
Josefe yebem li ti rod čitav!
Deb.ilčino jedna ti si obična kur.čina od igrača, pogađale te odbijanac lopte prošle godine, i utripovo si smrade da si igrač.
10.golova si do sad upropastio svojim egoizmom, da Bog da iskopavao dijamante do kraja života.
Nevjerovatno koliko mi se gadiš sve ti yebem !!!!!!
Josefe yebem li ti rod čitav!
Deb.ilčino jedna ti si obična kur.čina od igrača, pogađale te odbijanac lopte prošle godine, i utripovo si smrade da si igrač.
10.golova si do sad upropastio svojim egoizmom, da Bog da iskopavao dijamante do kraja života.
Nevjerovatno koliko mi se gadiš sve ti yebem !!!!!!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Vala nismo lose igrali sto jest jest, samo skontajte da ovoj ekipi Veleza proslo kolo Sarajevo nije osutalo po golu a trenutno su obje te ekipe ispred nas po pitanju forme, sredstava i stabilnosti kluba. Vidi se tu neka ideja i smisao u igri samo fali kvaliteta kod vecine igraca, Haracic je joker s klupe mi pravog napadaca i nemamo, Sabic bolji od Drlje to je neki pomak, potezi Amoaha i kretnja pokazuju da je igrac ispod prosjecne inteligencije onda Alison recimo nije fudbaler uopste nego rekreativac izgleda kao terminas koji ne zna gdje "goni" kad izadje na teren.
I sta ocekivati sa takvom ekipom, drzali smo mi Veleza dobro pogotovo u prvom poluvremenu, al sam znao da cemo ga primiti kada padne koncentracija i snaga, i kad je Velez odlucio izaci visoko i pritisnuti nas jednom u cijeloj utakmici mi smo primili go iz toga, mi **** nemamo kvaliteta i to je to.
Oni su bili spretniji i pametniji da daju go, mi nismo i nemamo kvaliteta izgleda za to, treca utakmica vec ne postizemo go iz igre.
Sto se tice trenera, da su barem igracima muda ko trenerova i da su ovako direktni a ne ko tetkice...
I sta ocekivati sa takvom ekipom, drzali smo mi Veleza dobro pogotovo u prvom poluvremenu, al sam znao da cemo ga primiti kada padne koncentracija i snaga, i kad je Velez odlucio izaci visoko i pritisnuti nas jednom u cijeloj utakmici mi smo primili go iz toga, mi **** nemamo kvaliteta i to je to.
Oni su bili spretniji i pametniji da daju go, mi nismo i nemamo kvaliteta izgleda za to, treca utakmica vec ne postizemo go iz igre.
Sto se tice trenera, da su barem igracima muda ko trenerova i da su ovako direktni a ne ko tetkice...
Curva Sud
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Mamba21 i 52 gosta.