Ovo fućkanje Riberyu me poprilično iznerviralo a ova KRETENČINA od navijača je zaslužila na licu mjesta šaku u glavu.
Žao mi je što ga netko nije odalamio momački.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Nemoj to za Mullera nista da ti smeta. Muller je takav igrac koji u napadu moze igrati vise pozicija i na svakoj se zna dobro snaci. Nesebican je sto je najvaznije i uglavnom nepredvidiv. Muller je odlicna radilica u napadu i zlata vrijedi.Bayern@heart je napisao/la:Jedino sto mi je smetali vcrs je losa,partija Rafke i Mullera koji je vise bio centarfor nego li Lewat
https://twitter.com/MedhiBenatiaschweinsteiger je napisao/la:Bice ovo lijepa kazna za HSV.Bas je sramota ono bilo i mislim da je onaj u smedjoj jakni bio neki jaran od onog lika,ne izgleda mi on bas kao redar neki.rikimo je napisao/la:Koja sramota za Hamburg da se ovakve stvari dešavaju.
Rafinha veceras ubjedljivo najgori,a i Dante je tu negdje.
Zna li neko koji sve nasi igraci imaju na twitteru,ali da oni vode profil?
Neopravdam potez onog IDIOTA, ali za ovo sto si napisao imam samo jedan komentar:Stefan Effenberg je napisao/la:očekujem da se HSV kazni sa par utakmica igranja pred praznim tribinama i pozamašnu novčanu kaznu.
Sorry ali ne interesira me historija kazni niti imam volje i vremena proučavati.amerosm je napisao/la:Neopravdam potez onog IDIOTA, ali za ovo sto si napisao imam samo jedan komentar:Stefan Effenberg je napisao/la:očekujem da se HSV kazni sa par utakmica igranja pred praznim tribinama i pozamašnu novčanu kaznu.![]()
![]()
![]()
![]()
Prvo pogledaj historijat kazni DFB-a prilikom ulaska navijaca na terenu prije nego li nesta napises.
Neutral je napisao/la:Rafinha je naš Oleguer,

Bayern@heart je napisao/la:Neutral je napisao/la:Rafinha je naš Oleguer,Joj kad se sjetim tog lika pa samo je Pep vjerovao u njega ali nikad nista nije uspio. Čak su pricali da ce igrati sa Puyolom u spanskoj repki. Rafko zaista nema mjesta u ovakvom bajernu cak mislim da je i Rode bolji na toj poziciji nego li Rafko. Valjda Rumeni Sammer i Pep za narednu sezonu nađu zamjenu za njega
Omerbavarac je napisao/la:@PEP: hvala na avataru.
1-3 Lewa, Alaba i Franckmuamerc je napisao/la:Koliko je reUltat, nisam kuci?

[youtube][/youtube]Omerbavarac je napisao/la: Tacno je i navijacka skupina izrasla u jednu gromadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.