FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 okt 2014, 22:31

Ovo OBIČNA KONJINA I GNJIDA od navijača i čovjeka zaslužuje doživotnu zabranu ulaska na stadion, očekujem da se HSV kazni sa par utakmica igranja pred praznim tribinama i pozamašnu novčanu kaznu. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Ovo fućkanje Riberyu me poprilično iznerviralo a ova KRETENČINA od navijača je zaslužila na licu mjesta šaku u glavu.

Žao mi je što ga netko nije odalamio momački.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2014, 22:33

Joj huligana. :urnebes:

Drobny! :tokralju:

Lewa je jedan od najboljih napadaca Svijeta, nevjerovatno je koliko radi za ekipu. Ona asistencija kod ponistenog gola je remek djelo. :tokralju:
Dobili smo ogroman upgrade u odnosu na Mandzukica a i ona reakcija Pepa pokazuje da je zadovoljan Lewinim igrama za razliku od Hrvata.

Bernat je iz utakmice u utakmicu sve bolji i polako se isplacuje njegov angazman iako smo na pocetku sezonu bili skepticni.

Gotze i Benatia su se odmorili kao i Lahm i Alonso djelimicno, dok cemo za Dortmund imati potpuno spremnog i naspanovanog Robbena.

Rafinha nema sta traziti u subotu, osim mozda crvenog. :mrgreen:

Ekipi sve cestitke na vecerasnjoj pobjedi, bas rutinski odradjeno. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 okt 2014, 22:36

Rutinska pobjeda i dobro zagrijavanje pred mec sa Dortmundom. Ocekujem da nastavimo sa dobrim igrama u Bundesligi i Milionere definitivno otkacimo kao kandidata za sami vrh tabele.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 okt 2014, 22:37

Bayern@heart je napisao/la:Jedino sto mi je smetali vcrs je losa,partija Rafke i Mullera koji je vise bio centarfor nego li Lewat
Nemoj to za Mullera nista da ti smeta. Muller je takav igrac koji u napadu moze igrati vise pozicija i na svakoj se zna dobro snaci. Nesebican je sto je najvaznije i uglavnom nepredvidiv. Muller je odlicna radilica u napadu i zlata vrijedi.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 okt 2014, 22:37

schweinsteiger je napisao/la:
rikimo je napisao/la:Koja sramota za Hamburg da se ovakve stvari dešavaju.
Bice ovo lijepa kazna za HSV.Bas je sramota ono bilo i mislim da je onaj u smedjoj jakni bio neki jaran od onog lika,ne izgleda mi on bas kao redar neki.

Rafinha veceras ubjedljivo najgori,a i Dante je tu negdje.

Zna li neko koji sve nasi igraci imaju na twitteru,ali da oni vode profil? :D
https://twitter.com/MedhiBenatia
https://twitter.com/XabiAlonso
https://twitter.com/dante_bonfim
https://twitter.com/pizarrinha
https://twitter.com/Badstuber
https://twitter.com/David_Alaba
https://twitter.com/Manuel_Neuer
https://twitter.com/MarioGoetze
https://twitter.com/Thiago6
https://twitter.com/esmuellert_
https://twitter.com/Javi8martinez
https://twitter.com/BSchweinsteiger
:mrgreen:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 okt 2014, 22:37

Sta je ba ljudi nije ga ubio :problem: :roll: covjek samo nako proseto da osjeti travnjak i "slucajno"malo zakacio naseg biberija.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 okt 2014, 22:38

Cestitke na plasmanu u 1/8 finala kupa...
Rutinski odradjena utakmica sa Vase strane i kao sto sam napisao na temi HSV-a da nije bilo Drobnog i Vase nosalancije pred golom mogao se ponoviti rezultat iz Minhena iz Marta protekle godine.

PS: Imam neki osjecaj da cete u narednom krugu izvuci nekog treceligasa...

PPS:
Stefan Effenberg je napisao/la:očekujem da se HSV kazni sa par utakmica igranja pred praznim tribinama i pozamašnu novčanu kaznu.
Neopravdam potez onog IDIOTA, ali za ovo sto si napisao imam samo jedan komentar: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo pogledaj historijat kazni DFB-a prilikom ulaska navijaca na terenu prije nego li nesta napises.

Uzivaj u pobjedi ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 okt 2014, 22:38

Rafinha je naš Oleguer, :kafa:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 29 okt 2014, 22:46

amerosm je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:očekujem da se HSV kazni sa par utakmica igranja pred praznim tribinama i pozamašnu novčanu kaznu.
Neopravdam potez onog IDIOTA, ali za ovo sto si napisao imam samo jedan komentar: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvo pogledaj historijat kazni DFB-a prilikom ulaska navijaca na terenu prije nego li nesta napises.
Sorry ali ne interesira me historija kazni niti imam volje i vremena proučavati.

Očekujem da se takve stvari drastično kažnjavaju.

Prelako navijači utrčavaju u teren zadnjih godina i naravno da bi nekom imbecilu moglo nekad pasti i na pamet nešto više od udaranja šalom u lice. Ovo je za svaku osudu i to treba sasiječi u korijenu da navijačima više ne padnu na pamet slične stvari.

Totalno nesportski i neljudski potez.

Ako vas igrač uništava onda mu fućkajte 90 minuta a ne da se ovakve stvari događaju.

HSV je organizator ove utakmice i stvari su poprilično jasne, dopustili su ovakvo s.ranje da se dogodi i to treba kazniti. Ja bi vas kaznio na ovaj način kako sam i rekao. Ostalo me ne zanima. ;)

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 okt 2014, 22:49

Neutral je napisao/la:Rafinha je naš Oleguer, :kafa:
:thumbup: Joj kad se sjetim tog lika pa samo je Pep vjerovao u njega ali nikad nista nije uspio. Čak su pricali da ce igrati sa Puyolom u spanskoj repki. Rafko zaista nema mjesta u ovakvom bajernu cak mislim da je i Rode bolji na toj poziciji nego li Rafko. Valjda Rumeni Sammer i Pep za narednu sezonu nađu zamjenu za njega

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 okt 2014, 22:53

Drobny :tokralju: Inace,rutinska pobjeda.Ekipa igra sve bolje i samouvjerenije kako sezone odmice.Nimalo ne sumnjam u Triple ove sezone :kafa:

Na nedavnom sastanku,Hoeness je upozorio Rummenige-a na moguci transfer Reusa i o njegovim posljedicama:

Hoeness: Jos jedan prelazak zvijezde Dortmunda u Bayern odveo bi Bundesligu u ocajnom smjeru i veoma dosadnom. Zaboga, pa jel zelite postati prvaci prije Bozicnih praznika? :thumbup:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2014, 22:56

slika

Tacno je i navijacka skupina izrasla u jednu gromadu, isto onako kao i ekipa u posljednjih nekoliko godina.

Svakim danom sve vise simpatizera i navijaca se prikljucuje jednom ovakvom kolektivu i svi su slozni u jednom a to je da se radi o najmocnijoj ekipi danasnjice, po mnogim parametrima.

Sto se tice Rafinhe, moze od dobro odraditi meceve kao ove veceras ali svakako da nije rjesenje za neke vaznije utakmice, kao sto nije bio rjesenje u Rimu a nece ga biti ni za vikend jer Pep dobro zna ko ce mu bolje odgovoriti na toj poziciji.

Ribery je veceras igrao na Gotzeovoj poziciji tako da ne znam sta ocekivati za subotu, vjerovatno Mullera na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 okt 2014, 22:56

Bayern@heart je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Rafinha je naš Oleguer, :kafa:
:thumbup: Joj kad se sjetim tog lika pa samo je Pep vjerovao u njega ali nikad nista nije uspio. Čak su pricali da ce igrati sa Puyolom u spanskoj repki. Rafko zaista nema mjesta u ovakvom bajernu cak mislim da je i Rode bolji na toj poziciji nego li Rafko. Valjda Rumeni Sammer i Pep za narednu sezonu nađu zamjenu za njega

rode je prof.Dr za rafu istina mladji je ali neuporedivo kvalitetniji bez obzira za razlictost mat.pozicija.Ali mi imamo Pepita na klupi :mrgreen:

slika :cool: :mrgreen:
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 29 okt 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2014, 22:59

@PEP: hvala na avataru. :cool:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 okt 2014, 23:00

Omerbavarac je napisao/la:@PEP: hvala na avataru. :cool:

nema na cemu omer beze :cool:

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 29 okt 2014, 23:01

Ovo je bilo bolje nego sam očekivao. Guardiola zna koliko jedna utakmica ako krene po zlu može biti sijena na sezonu, da ponovim izraz već korišten. Jako dobro odrađivanje posla. Zabila se tri komada, ali se promašilo mnogo toga. Čak nekoliko prilika koje se ne bi smjele promašiti.

Najbolje od svega je to što ovaj Bayern IGRA, uzima loptu, proba igrati, stvarati, a to je u fudbalu najteže. "Igrati" je najteže. Drugi put će realizacija biti bolje, ali bitno je da igra ide.

HSV je loš, jako loš. On jako olakša posao Bayernu. Čak mislim da na način na koji su željeli igrati nisu imali ni promil šanse.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 29 okt 2014, 23:01

Koliko je reUltat, nisam kuci?

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 okt 2014, 23:02

muamerc je napisao/la:Koliko je reUltat, nisam kuci?
1-3 Lewa, Alaba i Franck :clap:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 okt 2014, 23:03

Vracaju nam se promasaji protiv zutih.

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 okt 2014, 23:09

Omerbavarac je napisao/la: Tacno je i navijacka skupina izrasla u jednu gromadu
[youtube][/youtube]
Dominiramo gdje god dođemo :opaopa:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.