FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Opozicija
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 20:53

wienultras je napisao/la: daj jos koju u crnobijeloj boji :urnebes:
dominirate :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes:
Ne volim se ponavljati, ali evo:

Red Army je u Tuzli 1987. bio u broju od par hiljada, 1998/99 u broju od 50ak ljudi, 2002/03 u broju od 40ak ljudi, 2006/07 u broju od 20ak ljudi.

Vas je u 27 godina postojanja na gostovanje Veležu ukupno došlo 11. Jedanaest.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 okt 2014, 20:55

Veterani je napisao/la:Jos si zaboravio polufinale kupa 1997/98 na tusnju dva puna busa Red Army-a
Vama je špic bilo gostovanje u Mramoru prije 10 godina... :lol: :lol: :lol:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 20:56

Jel moguce da postavljaju gostovanja iz Juge?Kako vas sramota nije,protiv Zrinjskog na kojeg se lozite i dan i noc,svakog dana u godini vas 100 bilo,prestanite se crnit sa pricom o gostovanjima.
Kako ne kontate da vam je odron posjeta ove sezone,prestanite se oko toga raspravljat kad ne mozete.
Edit: jos mi je jace kad ONI drugu ligu spomenu,nevjerovatan fenomen simpatizera Veleza stvarno
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 okt 2014, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 29 okt 2014, 20:57

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... e=54F0C8DD 1,2,3,4,5...15 dobro je svi su na broju hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 20:58

NKMramor je napisao/la:
Veterani je napisao/la:Jos si zaboravio polufinale kupa 1997/98 na tusnju dva puna busa Red Army-a

Nama je prije 10ak godina Mramor (dva puta) bio još jedno rutinsko gostovanje od kojeg bi npr. Fukare napravile epsko i pamtile bi ga među najboljima ikad.
Jel moguce da postavljaju gostovanja iz Juge?Kako vas sramota nije,protiv Zrinjskog na kojeg se lozite i dan i noc,svakog dana u godini vas 100 bilo,prestanite se crnit sa pricom o gostovanjima.
Kako ne kontate da vam je odron posjeta ove sezone,prestanite se oko toga raspravljat kad ne mozete.
Postavila se slika s gostovanja iz BiH lige. Raspravlja se o gostovanjima navijačkih grupa, vaši članovi su započeli o tome, pa rekoh da dodam i ja pokoju rečenicu.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 20:59

tinaslafkr je napisao/la:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... e=54F0C8DD 1,2,3,4,5...15 dobro je svi su na broju hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
i ono prica o kopu i tribini :facepalm: :damn: :urnebes:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 29 okt 2014, 20:59

tinaslafkr je napisao/la:https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hph ... e=54F0C8DD 1,2,3,4,5...15 dobro je svi su na broju hahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
slikano u 2 poluvremenu...inace na poluvremenu dosta raje predje na dedaru...a jos to je bilo u kupu protiv viteza ;)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 21:00

Nisam napisao postavljaju sliku,nego sam na podatke mislio prijatelju ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 okt 2014, 21:00

Vise raje bude kod Dejane Rosuljas na OBN da pljesce .

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 21:01

wienultras je napisao/la: i ono prica o kopu i tribini :facepalm: :damn: :urnebes:

Pošto se po tvojim superultra mega kežval postovima da zaključiti da se u tvom slučaju radi o jednom ekstra velikom navijaču, ultrasu i superjakom forumašu, možeš li molim te postaviti sliku najbrojnijeg gostovanja Fukara kod Veleža?

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 29 okt 2014, 21:02

Kako vješto zaobilaze pitanje korisnika Opozicija. Evo da ja dam odgovor. 10 ih je bilo najviše u Vrapčićima i to je plafon, kad su donijeli parolu RIP GABRIELLE a frajer se zvao Gabriele i tako..

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 21:04

Opozicija je napisao/la:
wienultras je napisao/la: i ono prica o kopu i tribini :facepalm: :damn: :urnebes:

Pošto se po tvojim superultra mega kežval postovima da zaključiti da se u tvom slučaju radi o jednom ekstra velikom navijaču, ultrasu i superjakom forumašu, možeš li molim te postaviti sliku najbrojnijeg gostovanja Fukara kod Veleža?
nemogu,nemam kada....ali sam siguran da nase gostovanje borcu,prevazilazi sve domace tekme ra ove sezone....pricu jesmo mi poceli,ali o tekucoj sezoni,i zadnjih recimo dvije.....medjutim posto nemate sta,posezete za istorijom nekom,davnim gostovanjima i slicno...bacis li ti nekad pogled na domace tekme veleza....ili se jednostavno pravite paglu...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 21:05

100 vas je protiv Zrinjskog bilo,u vasem gradu,na vasem stadionu,protiv kluba kojeg prezirete i pricate protiv njega 24/7,ne znam sta pokusavate

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 29 okt 2014, 21:05

[youtube][/youtube] veliki bod protiv velikog kluba iz Zvornika
ovo je primjer koliko je smijesna ova "grupa" kojoj se smije čitava država zbog velike hrabrosti i odvažnosti :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: jadnicima je ovo jedino slavlje pred ponovni odlazak u prvu ligu federacije :lol: :lol: :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 21:08

Vratite se Željovci,sve vam je oprosteno :D,sa ovim se ne moze

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 21:11

wienultras je napisao/la: nemogu,nemam kada....ali sam siguran da nase gostovanje borcu,prevazilazi sve domace tekme ra ove sezone....pricu jesmo mi poceli,ali o tekucoj sezoni,i zadnjih recimo dvije.....medjutim posto nemate sta,posezete za istorijom nekom,davnim gostovanjima i slicno...bacis li ti nekad pogled na domace tekme veleza....ili se jednostavno pravite paglu...
Ail imaš kad prditi po forumu. Bilo vas je 11. Jedanaest.

Ne znam koliko ti je godina, ali koliko je god, nije lijepo lagati. Vas je, prema vašim izvorima (dakle vjerovatno pretjerivanje) bilo u BL 80, a ovdje je ipak više od 80 ljudi: http://galerija.redarmy-mostar.ba/album ... 415_03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Što se mene tiče, bacim ja pogled na sve, međutim ne znam koliko je objektivno uspoređivati dvije grupe kada je jedna, Fukare, na najvećem nivou u svojoj istoriji (bar ove zadnje dvije sezone), a druga je na najnižem nivou u svojoj istoriji. Ajmo mi prijatelju složiti to malo objektivnije, pogledati cjelokupnu sliku, pa da vidimo šta i kako. Usponi i padovi navijačkih grupa su sasvim prirodna pojava.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 okt 2014, 21:17

Opozicija je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Nama je prije 10ak godina Mramor (dva puta) bio još jedno rutinsko gostovanje od kojeg bi npr. Fukare napravile epsko i pamtile bi ga među najboljima ikad.
U sezoni '04/'05 ste rutinski poraženi u Mramoru sa 1:0 što vas je kasnije koštalo ulaska u Premijer ligu. '05/'06 ste također poraženi na tom rutinskom gostovanju sa 1:0, nakon što ste naredali 14 pobjeda i nešto sitno neriješenih. Da ne pričam da ste rutinski napustili Mramor trčeći kroz šume. :lol: Antologijsko gostovanje, ne volite se vidim toga prisjetiti. Rutineri. Ako nastavite ovako, vidimo se uskoro u istoj ligi.

Svašta se može desiti u subotu. Sve je otvoreno. Inače jedna stvar koja me nervira, još uvijek umanjuju posjetu na Tušnju, tako u je u A.S. pisalo kako je utakmicu Sloboda-Zvijezda na Tušnju gledalo nešto malo više od 2000 gledalaca, a bilo je preko 3000. :salut:

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 21:22

NKMramor je napisao/la: U sezoni '04/'05 ste rutinski poraženi u Mramoru sa 1:0 što vas je kasnije koštalo ulaska u Premijer ligu. '05/'06 ste također poraženi na tom rutinskom gostovanju sa 1:0, nakon što ste naredali 14 pobjeda i nešto sitno neriješenih. Da ne pričam da ste rutinski napustili Mramor trčeći kroz šume. :lol: Antologijsko gostovanje, ne volite se vidim toga prisjetiti. Rutineri. Ako nastavite ovako, vidimo se uskoro u istoj ligi.
Pričamo o navijačkim gostovanjima, a ne o rezultatima, ta gostovanja su nama bila rutinska, a hraniti se mitovima o nekakvom trčanju kroz šume nije lijepo, prije svega za vas. Slika trčanja nakon utakmice : http://galerija.redarmy-mostar.ba/album ... 5-06_9.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 okt 2014, 21:23

Odj.ebite djeco.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 21:32

Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.