wienultras je napisao/la:
nemogu,nemam kada....ali sam siguran da nase gostovanje borcu,prevazilazi sve domace tekme ra ove sezone....pricu jesmo mi poceli,ali o tekucoj sezoni,i zadnjih recimo dvije.....medjutim posto nemate sta,posezete za istorijom nekom,davnim gostovanjima i slicno...bacis li ti nekad pogled na domace tekme veleza....ili se jednostavno pravite paglu...
Ail imaš kad prditi po forumu. Bilo vas je 11. Jedanaest.
Ne znam koliko ti je godina, ali koliko je god, nije lijepo lagati. Vas je, prema vašim izvorima (dakle vjerovatno pretjerivanje) bilo u BL 80, a ovdje je ipak više od 80 ljudi:
http://galerija.redarmy-mostar.ba/album ... 415_03.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Što se mene tiče, bacim ja pogled na sve, međutim ne znam koliko je objektivno uspoređivati dvije grupe kada je jedna, Fukare, na najvećem nivou u svojoj istoriji (bar ove zadnje dvije sezone), a druga je na najnižem nivou u svojoj istoriji. Ajmo mi prijatelju složiti to malo objektivnije, pogledati cjelokupnu sliku, pa da vidimo šta i kako. Usponi i padovi navijačkih grupa su sasvim prirodna pojava.