PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
To ti mislis, ako hoces pricaj s rajom ako ne napusti nas s bismiletom.
Opet je Željo najtrofejniji klub. Isto tako koliko god vi se furali Zeljo I sarajevo su najveci klubovi u BiH.
Opet je Željo najtrofejniji klub. Isto tako koliko god vi se furali Zeljo I sarajevo su najveci klubovi u BiH.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- hskzmostar
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la:To ti mislis, ako hoces pricaj s rajom ako ne napusti nas s bismiletom.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- FrantoBauzek
Svakom je njegova cura najljepsa, kao i klub najbolji. Cinjenica je da se, otkako se igra zajednicka liga, Zrinjskom smijesi peta prvenstvena titula a toliko imaju Zeljo i Sarajevo zajedno.
Mora se odati priznanje ljudima
Mora se odati priznanje ljudima
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
lovac na identitete. Eto koliki si imbecil pa se takvim stvarima bavis, hobi i glavna zivotna preokupacija - forum. Stavi svoju sliku da razradimo kakav kontracepcijski program poduke za srednjoskolceMocMahale444 je napisao/la:Sirovina suti nemoj da ti sliku postavljam da se narod ibreti.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Opet lupas ko Maksim po diviziji, ali me to ne cudi.
Kakvo mostarsko blato jesi s glavom dobar, konkretno moji pretci su gradili stadion radna akcija bila a zivjeli u centru Mostara.
Pitanje popisa ne razumijem ne volim dijeliti ljude.
Sta zelis reci sa tim ja znam iz prica starijih da su svi građani Mostara gradili stadion, ali i u tom popisu 70tih kojeg forsiras su Muslimani bili vecina u Mostaru.
Ajde valja drago mi je sto si iz Ledare.
Nije samo agama iz ponizenja bilo to raditi i drug Dragan je bio u savezu komunista, nekad komunist i jugosloven sad najveci hrvat.
[/quote]
Ako si iz tako stare mostarske obitelji onda nam napiši nešto o Greti i koga je imala, o Franji i Ismi i neku njihovu anegdotu, o Vasi Kisi i recimo gdje mu je bila kuća, čije su bašte na Rondou u kojima je i ovog ljeta bilo i kavada i paprika, kako se zove stijena u Raštanima sa koje se skakalo, koliko kanala ima na Skakalima koje treba preskočiti da se prđe preko Neretve, kako se zove mjesto ispod Lučkog gdje je malo ko smjeo Neretvu preplivat, kako se zove mjesto na Neretvi ispod Tepe gdje su se karpuze bacale pa se čekale ispod Starog...Generaciju ribara ne pitam jer sam siguran da on to sve zna.
Kakvo mostarsko blato jesi s glavom dobar, konkretno moji pretci su gradili stadion radna akcija bila a zivjeli u centru Mostara.
Pitanje popisa ne razumijem ne volim dijeliti ljude.
Sta zelis reci sa tim ja znam iz prica starijih da su svi građani Mostara gradili stadion, ali i u tom popisu 70tih kojeg forsiras su Muslimani bili vecina u Mostaru.
Ajde valja drago mi je sto si iz Ledare.
Nije samo agama iz ponizenja bilo to raditi i drug Dragan je bio u savezu komunista, nekad komunist i jugosloven sad najveci hrvat.
Ako si iz tako stare mostarske obitelji onda nam napiši nešto o Greti i koga je imala, o Franji i Ismi i neku njihovu anegdotu, o Vasi Kisi i recimo gdje mu je bila kuća, čije su bašte na Rondou u kojima je i ovog ljeta bilo i kavada i paprika, kako se zove stijena u Raštanima sa koje se skakalo, koliko kanala ima na Skakalima koje treba preskočiti da se prđe preko Neretve, kako se zove mjesto ispod Lučkog gdje je malo ko smjeo Neretvu preplivat, kako se zove mjesto na Neretvi ispod Tepe gdje su se karpuze bacale pa se čekale ispod Starog...Generaciju ribara ne pitam jer sam siguran da on to sve zna.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
krmetino, ideš li u palačinka bar, šalji mi fb profil od one milfače što tamo radi, šta je ono, sto tisuća ti gospa, ukazala mi se gospa kada sam je vidio.
- MocMahale444
Hahaha krmak suti, vrati se pokusaju podbadanja Tuzlaka. Kani se nas steti ti zdravlju. Kantu jupola i farbaj maći.
Fehime sto ga izbaci iz prikolice
Fehime sto ga izbaci iz prikolice
alergičan si na gluten pa ti se svašta počelo ukazivat. Mesa jedi, kani se palačinkiNeutral je napisao/la:krmetino, ideš li u palačinka bar, šalji mi fb profil od one milfače što tamo radi, šta je ono, sto tisuća ti gospa, ukazala mi se gospa kada sam je vidio.
reci ne znaš odmahRigoletto je napisao/la:alergičan si na gluten pa ti se svašta počelo ukazivat. Mesa jedi, kani se palačinkiNeutral je napisao/la:krmetino, ideš li u palačinka bar, šalji mi fb profil od one milfače što tamo radi, šta je ono, sto tisuća ti gospa, ukazala mi se gospa kada sam je vidio.
- Probisvjet
- Kontakt:
@krmak iz mladjih dana.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kaće preliminarna lista kandidata za onaj dres što si obećao?aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ima kod vas.
Moglo bi se ranije početi, neki playoff napraviti, pogolem izbor.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 02 nov 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MocMahale444
Živio govornik!wobly92 je napisao/la:Kaće prelinarna lista kandidata za onaj dres što si obećao?aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ima kod vas.
![]()
Moglo bi se ranije početi, neki playoff napraviti, pogolem izbor.
- TobeYarabi
- Kontakt:
cuj prosjaka pita ide li u barNeutral je napisao/la:reci ne znaš odmahRigoletto je napisao/la:alergičan si na gluten pa ti se svašta počelo ukazivat. Mesa jedi, kani se palačinkiNeutral je napisao/la:krmetino, ideš li u palačinka bar, šalji mi fb profil od one milfače što tamo radi, šta je ono, sto tisuća ti gospa, ukazala mi se gospa kada sam je vidio.
kako ono reče, jedan je...Probisvjet je napisao/la:@krmak iz mladjih dana.![]()
![]()
@solinas hoćemo li u avatar?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- elamalakia
- Kontakt:
shzna je napisao/la:
![]()
jbg
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
@anaksimandare???'
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ko je uzeo lovu od Adilovicevog transfera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.