When will the next round be announced??
Nisam znao.In some minutes 11:45 PM CET.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
When will the next round be announced??
Nisam znao.In some minutes 11:45 PM CET.
Za ovo si potpuno u pravu. Tacno ce se jednog dana dogoditi da neki huligan nanese neke teze ozlede nekom igracu, pa da se tek onda zavedu neke rigoroznije mjere da bi se to sprjecavalo.Stefan Effenberg je napisao/la:Prelako navijači utrčavaju u teren zadnjih godina i naravno da bi nekom imbecilu moglo nekad pasti i na pamet nešto više od udaranja šalom u lice. Ovo je za svaku osudu i to treba sasiječi u korijenu da navijačima više ne padnu na pamet slične stvari.
Dobra.anelbavarac je napisao/la:Krece izvlacenje.
Dobre piccke sto uvrce kuglice
Jest' dobra upm.anelbavarac je napisao/la:Cim sam vidio ovu plavku znao sam da ce nam donijet srecu
Kako bi joj poliz'o ćabo i bože
Imas li sliku koja to dokazujeNerminovic je napisao/la:Jest' dobra upm.anelbavarac je napisao/la:Cim sam vidio ovu plavku znao sam da ce nam donijet srecu
Kako bi joj poliz'o ćabo i bože![]()
![]()
Tako je, nista bez dokaza!autogol je napisao/la:Imas li sliku koja to dokazuje![]()
Klare je napisao/la:Tako je, nista bez dokaza!autogol je napisao/la:Imas li sliku koja to dokazuje![]()
![]()
Nego, utakmicu nisam gledao(a mogao sam), nije mi nesto zanimljivo bilo,
mislim da necu ni pratiti, sve do knock out faze LP, nesto mi nije interesnatno trenutno...
A imate li gif huligana koji dokazuje sta je radio?

Klare je napisao/la:A imate li gif huligana koji dokazuje sta je radio?
Rekao sam ti ja.anelbavarac je napisao/la:@Nerminovic![]()
Klare je napisao/la:A imate li gif huligana koji dokazuje sta je radio?
HvalaNYKnicks Fan je napisao/la:1-3 Lewa, Alaba i Franckmuamerc je napisao/la:Koliko je reUltat, nisam kuci?