Bolje da se stidi a ne skida.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Sta ce te vi golova dati od 93-97 minute
.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
AL NIKAD NECE KADINJACU TM*bparena je napisao/la:Sta ce te vi golova dati od 93-97 minute.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne zaguljuj bezze - covjek ti je istinu rekao - treba biti realan...anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 06 okt 2013, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
AL NIKAD NECE KADINJACU TM*bparena je napisao/la:Ne zaguljuj bezze - covjek ti je istinu rekao - treba biti Realan...anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kakav majstor covjece
Ancelotti mars.
Ancelotti mars.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- hule_barca
- Kontakt:
Kao što sam gledao analizu protiv VIllareala kada je stručni komentator na Canal+ rekao da se Real loše brani, ta teza izgleda i dalje stoji. Od 4 gostovanja u ligi ove sezone protiv Granade, Villareala, Elchea i sad Levantea, Real se puno mučio a klasiko se bliži. Napad mi izgleda neodlučno u dosta situacija. Svi znamo da Ozil fali, ali dosta se izgubilo i odlaskom Pipite. Sreća pa je tu Morata
i naravno CR. Ne bi bilo dobro da je Real prosuo bodove, da liga bude zanimljivija a i klasiko 
Mes Que Un Club
Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas. 
Sa kim da nas poredim mozda sa Granadom toliki novac ulozen,novi menadjer vodio nekih 20-tak utakmica ekipu al i dalje nema igre ako hoce LP mora pod hitno popraviti svoju strategiju jer ako ovako nastavimo ako ne osvojimo LP necemo ni igrati to takmicenje naredne godine.anonymousHD je napisao/la:Pa Bayo bi otreso Real Madrid i Barcelonu zajedno. Joj, ti imaš preglupa poređenja, de obriši se.emir18 je napisao/la:Carlo ne napravi li nesto sa ekipom u Pauzi crnomu se pise,pa Bayo bi nas otreso ko slinu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
rerno ako ti i dalje nije jasno onda i nece biti nikadbparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne volim Real,ali ova ekipa kad dostigne svoj maksimum,kad dodju u pravu formu,a hoce ubrzo,tesko se svakom protivniku. Ne utrpaju li 5 komada svakome,brisem se s ovog foruma. Samo polako. A ovakvom igrom zaostaju samo 5 bodova.
Ma Bajern samo ceka da oni "prorade" i da im odmah predaju kantu.FKKrajina je napisao/la:Ne volim Real,ali ova ekipa kad dostigne svoj maksimum,kad dodju u pravu formu,a hoce ubrzo,tesko se svakom protivniku. Ne utrpaju li 5 komada svakome,brisem se s ovog foruma. Samo polako. A ovakvom igrom zaostaju samo 5 bodova.
Ma to ce biti masinerija.bparena je napisao/la:Ma Bajern samo ceka da oni "prorade" i da im odmah predaju kantu.FKKrajina je napisao/la:Ne volim Real,ali ova ekipa kad dostigne svoj maksimum,kad dodju u pravu formu,a hoce ubrzo,tesko se svakom protivniku. Ne utrpaju li 5 komada svakome,brisem se s ovog foruma. Samo polako. A ovakvom igrom zaostaju samo 5 bodova.Usr.li se od straha hahahahahaha
Samo se nemoj iznanervirati,evo ja ću ti objasnit da ne misle forumaši da si neka stupid bitch.bparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Nabavili su u Madridu balerku pa onda Ozil koji je uvezivao ručno više nije imao svoju svrhu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinocnju dramaticnu pobjedu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tu samo postoji jedna kvaka u razlicitoj poziciji i ulozi u klubu + Ozil je dokazani vezista a takvih se olahko ne rjesava niko. Al haj nije bitno... pozzmadridist je napisao/la:Samo se nemoj iznanervirati,evo ja ću ti objasnit da ne misle forumaši da si neka stupid bitch.bparena je napisao/la:Nije mi i dalje jasno zasto Ozila nisu mogli sacuvati. On je taj koji je uvezivao i znao da to uradi. Ovo nocas.
Nabavili su u Madridu balerku pa onda Ozil koji je uvezivao ručno više nije imao svoju svrhu.
Raul_64 je napisao/la:A vecina dusebriznika je mislila da je sigurna postirati hejt u 89 minuti
ladno :kava:xaviesta je napisao/la:Sa 30% snage.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Morata mora pocinjati utakmice jer od Benzeme nema fajde,a na januar dovesti Suareza.sreca pa sad ide ova pauza pa Carlo moze uvidjeti gdje i sta treba popraviti bar se nadam.Neka uzme snimke Bayerna od prosle godine ovaj Real moze tako igrati ali..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Consigliere
- Kontakt:
I Balea poslati na posudbu u Celtuemir18 je napisao/la:Morata mora pocinjati utakmice jer od Benzeme nema fajde,a na januar dovesti Suareza.sreca pa sad ide ova pauza pa Carlo moze uvidjeti gdje i sta treba popraviti bar se nadam.Neka uzme snimke Bayerna od prosle godine ovaj Real moze tako igrati ali..
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.