FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2014, 22:07

Ma djaba raspravljate. Nema vrabaca vise u Tuzli od 10!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 22:07

Coraco je napisao/la:
Opozicija je napisao/la:
Gledajući na to ne znam čemu ova kur*enja, podvijte rep do boljih dana. Realno je sramota onakva posjeta što od strane RA što od simpatizera, a borite se za Evropu i imate dobre rezultate.
Nikakva qrčenja, pišem o činjenicama.
Ma ne mislim na tebe sa ovom arhivom, nego tvoje bratane sa najavama nekih invazija nekim strahovima i slično. Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.
Ma kakvih 300 ljudi, čista budalaština.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 22:14

ANTIFA ! je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..

slika

Dobro je to , to tvoje 50 :cool:
pa ja sam nabrojao 67 likova,i jedno desetak kornjaca....u cemu je problem
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 okt 2014, 22:19

Ovo se ne desava... Isto ko da mi njih krenemo furat za rezultate ove sezone.. Il kazemo remi ste igrali sa Olimpicom ove sezone,mi smo izgubili,al nema veze mlatnuli smo mi njih devedesetcetvrte sto znaci da je Sloboda jaca od Veleza ove sezone po rezultatima..
Nad tobom sunce najljepše sja

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 okt 2014, 22:20

pravnik1981 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.
ja ne znam da je iko najavio invaziju...bolje raspravu o gostovanjima da nastavite na pp...u subotu 1-2 :D
Negdje mi nestade post :think:

Ma ja ušao na vašu temu da vidim smaraju li naši kao kod nas vaši, pa viđo taj podatak :D

Moje mišljenje je da RA ne treba dočekivati na nož zbog te utakmice protiv GOŠKa, svoje su mišljenje iskazali po završetku utakmice.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 22:21

opozicija

mislim da je kup u pitanju,98,99 oko 2000 tuzlaka je bilo,
mislim da je staragarda,ili ulltrastaylle postavio i klip jednom ovdje sa te uzakmice,gdje se jasno cuje huk koseva i gazi pitare..
iako rasprava ide u skroz glupom smjeru,vecina tuzlaka se bavi posljednih nekoliko sezona,dok vi izvlacite slike iz naftalina...postavljanjem gostujucih i domacih utakmica,iz prosle i ove sezone dovoljno bi rekla o trenutnom odnosu fukara i ra...

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 29 okt 2014, 22:23

wienultras je napisao/la:opozicija

mislim da je staragarda,ili ulltrastaylle postavio i klip jednom ovdje sa te uzakmice,gdje se jasno cuje huk koseva i gazi pitare..
iako rasprava ide u skroz glupom smjeru,vecina tuzlaka se bavi posljednih nekoliko sezona,dok vi izvlacite slike iz naftalina...postavljanjem gostujucih i domacih utakmica,iz prosle i ove sezone dovoljno bi rekla o trenutnom odnosu fukara i ra...
2000 po zvuku si zaključio?. Molim te odlogiraj se, ili barem me nemoj citirati ili spominjati. Kao što sam ti već napisao, nijedna grupa u državi, osim sarajevskih, nije bila brojnija na Koševu od Red Armya. Ako neko dokaže i pokaže drugačije, dobiće iskreno izvinjenje - ali znam da neće i ne može ni pokazati ni dokazati.

I da, 67 ljudi i 10 kornjača? :tokralju: :facepalm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2014, 22:29

Crvena1981Armija je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..
slika čuj ni 50 u Širokom :urnebes: :urnebes: :tokralju:
Protiv koga ste vi igrali kući Želje,Širokog... a mi protiv Mladosti,Drine,Radnika... tako da ti to ne pije vode.A vi najbrojnije gostovanje :lol: :lol: :lol: i to na Koševo :urnebes: :urnebes: Koliko vas je bilo 150 :rol: :rol:
67 ljudi na gostovanj udaljenom 15,20 kilometar...ugasite se sami :D :D :D :D ...doduse kako vas nema na domacim ovo je TOP
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 22:30

Opozicija je napisao/la:
wienultras je napisao/la:opozicija

2000 po zvuku si zaključio?. Molim te odlogiraj se, ili barem me nemoj citirati ili spominjati. Kao što sam ti već napisao, nijedna grupa u državi, osim sarajevskih, nije bila brojnija na Koševu od Red Armya. Ako neko dokaže i pokaže drugačije, dobiće iskreno izvinjenje - ali znam da neće i ne može ni pokazati ni dokazati.

I da, 67 ljudi i 10 kornjača? :tokralju: :facepalm:
neznam zasto izvrces ono sto sam napisao....pogledaj klip bice ti jasnije malo :?
postoje i slike sa te utakmice.kakve veze ima zvuk sa tim...spomeno sam to jer smo usili pitare,onako momacki :)
ne da ti zakljucujes koliko nas ima...koji paraziti jbt. :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 29 okt 2014, 22:31

Coraco je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.
ja ne znam da je iko najavio invaziju...bolje raspravu o gostovanjima da nastavite na pp...u subotu 1-2 :D
Negdje mi nestade post :think:

Ma ja ušao na vašu temu da vidim smaraju li naši kao kod nas vaši, pa viđo taj podatak :D

Moje mišljenje je da RA ne treba dočekivati na nož zbog te utakmice protiv GOŠKa, svoje su mišljenje iskazali po završetku utakmice.
:!:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 okt 2014, 22:47

Joj ovih đeriza, u vezi cega se oni prepucavaju :sick:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 okt 2014, 23:21

wienultras je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:

slika

Dobro je to , to tvoje 50 :cool:
pa ja sam nabrojao 67 likova,i jedno desetak kornjaca....u cemu je problem
Onda ti ne vidis dobro prijatelju , se vidjamo u subotu i nek pobjedi bolji : :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 okt 2014, 23:27

Pa nevidim.malo sam popio mozda sam vas i vise izbrojao haha cuj nevidis dobro..pa eto...brat bratu...ima vas 500....

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 okt 2014, 23:34

Što možete brabonjat :damn:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 okt 2014, 23:51

zna li neko kakve su sanse da Mehanovic konacno zaigra i portugalac dobije dozvolu za klupu :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 29 okt 2014, 23:58

staragarda je napisao/la:zna li neko kakve su sanse da Mehanovic konacno zaigra i portugalac dobije dozvolu za klupu :roll:
Negdje sam pročitao ili čuo (nemoj me držati za riječ) da je Mehanović spreman.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 30 okt 2014, 10:23

OD PONEDJELJKA POCINJE SA RADOM FUKARE FUN CLUB !

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 okt 2014, 13:13

Jeste li završili sa "čiji je veći" ? :yawn:
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 okt 2014, 13:27

TzBulevar87 je napisao/la:Jeste li završili sa "čiji je veći" ? :yawn:
Ma izgleda da su ovi iz Vrapcica odustali od dolaska. Nije ih se uspjelo skupiti da zakupe kombi. ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Amfetamin
Kontakt:

Post Postao/la Amfetamin » 30 okt 2014, 13:32

Stvarno jedan veliki :bow: navijacima veleza sto se bez i jednog argumenta uspijevaju odrzati u toj raspravi oko tribine :lol:
Radnicki Lukavac

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.