FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma djaba raspravljate. Nema vrabaca vise u Tuzli od 10!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma kakvih 300 ljudi, čista budalaština.Coraco je napisao/la:Ma ne mislim na tebe sa ovom arhivom, nego tvoje bratane sa najavama nekih invazija nekim strahovima i slično. Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.Opozicija je napisao/la:Nikakva qrčenja, pišem o činjenicama.Gledajući na to ne znam čemu ova kur*enja, podvijte rep do boljih dana. Realno je sramota onakva posjeta što od strane RA što od simpatizera, a borite se za Evropu i imate dobre rezultate.
-
- Kontakt:
pa ja sam nabrojao 67 likova,i jedno desetak kornjaca....u cemu je problemANTIFA ! je napisao/la:wienultras je napisao/la:Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..
Dobro je to , to tvoje 50
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ovo se ne desava... Isto ko da mi njih krenemo furat za rezultate ove sezone.. Il kazemo remi ste igrali sa Olimpicom ove sezone,mi smo izgubili,al nema veze mlatnuli smo mi njih devedesetcetvrte sto znaci da je Sloboda jaca od Veleza ove sezone po rezultatima..
Nad tobom sunce najljepše sja
Negdje mi nestade postpravnik1981 je napisao/la:ja ne znam da je iko najavio invaziju...bolje raspravu o gostovanjima da nastavite na pp...u subotu 1-2Coraco je napisao/la:Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.

Ma ja ušao na vašu temu da vidim smaraju li naši kao kod nas vaši, pa viđo taj podatak

Moje mišljenje je da RA ne treba dočekivati na nož zbog te utakmice protiv GOŠKa, svoje su mišljenje iskazali po završetku utakmice.
-
- Kontakt:
opozicija
mislim da je kup u pitanju,98,99 oko 2000 tuzlaka je bilo,
mislim da je staragarda,ili ulltrastaylle postavio i klip jednom ovdje sa te uzakmice,gdje se jasno cuje huk koseva i gazi pitare..
iako rasprava ide u skroz glupom smjeru,vecina tuzlaka se bavi posljednih nekoliko sezona,dok vi izvlacite slike iz naftalina...postavljanjem gostujucih i domacih utakmica,iz prosle i ove sezone dovoljno bi rekla o trenutnom odnosu fukara i ra...
mislim da je staragarda,ili ulltrastaylle postavio i klip jednom ovdje sa te uzakmice,gdje se jasno cuje huk koseva i gazi pitare..
iako rasprava ide u skroz glupom smjeru,vecina tuzlaka se bavi posljednih nekoliko sezona,dok vi izvlacite slike iz naftalina...postavljanjem gostujucih i domacih utakmica,iz prosle i ove sezone dovoljno bi rekla o trenutnom odnosu fukara i ra...
2000 po zvuku si zaključio?. Molim te odlogiraj se, ili barem me nemoj citirati ili spominjati. Kao što sam ti već napisao, nijedna grupa u državi, osim sarajevskih, nije bila brojnija na Koševu od Red Armya. Ako neko dokaže i pokaže drugačije, dobiće iskreno izvinjenje - ali znam da neće i ne može ni pokazati ni dokazati.wienultras je napisao/la:opozicija
I da, 67 ljudi i 10 kornjača?

-
- Interni moderator
- Kontakt:
67 ljudi na gostovanj udaljenom 15,20 kilometar...ugasite se samiCrvena1981Armija je napisao/la:wienultras je napisao/la:Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..čuj ni 50 u Širokom
![]()
![]()
![]()
Protiv koga ste vi igrali kući Želje,Širokog... a mi protiv Mladosti,Drine,Radnika... tako da ti to ne pije vode.A vi najbrojnije gostovanje![]()
![]()
i to na Koševo
![]()
Koliko vas je bilo 150
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
neznam zasto izvrces ono sto sam napisao....pogledaj klip bice ti jasnije maloOpozicija je napisao/la:2000 po zvuku si zaključio?. Molim te odlogiraj se, ili barem me nemoj citirati ili spominjati. Kao što sam ti već napisao, nijedna grupa u državi, osim sarajevskih, nije bila brojnija na Koševu od Red Armya. Ako neko dokaže i pokaže drugačije, dobiće iskreno izvinjenje - ali znam da neće i ne može ni pokazati ni dokazati.wienultras je napisao/la:opozicija
I da, 67 ljudi i 10 kornjača?![]()

postoje i slike sa te utakmice.kakve veze ima zvuk sa tim...spomeno sam to jer smo usili pitare,onako momacki

ne da ti zakljucujes koliko nas ima...koji paraziti jbt.

Coraco je napisao/la:Negdje mi nestade postpravnik1981 je napisao/la:ja ne znam da je iko najavio invaziju...bolje raspravu o gostovanjima da nastavite na pp...u subotu 1-2Coraco je napisao/la:Puna šaka brade ako vas dođe 300, to je 1500 KM u našu kasu, mislim da se klubovi nisu dogovarali oko besplatnih ulaznica.![]()
Ma ja ušao na vašu temu da vidim smaraju li naši kao kod nas vaši, pa viđo taj podatak![]()
Moje mišljenje je da RA ne treba dočekivati na nož zbog te utakmice protiv GOŠKa, svoje su mišljenje iskazali po završetku utakmice.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Joj ovih đeriza, u vezi cega se oni prepucavaju 

Onda ti ne vidis dobro prijatelju , se vidjamo u subotu i nek pobjedi bolji :wienultras je napisao/la:pa ja sam nabrojao 67 likova,i jedno desetak kornjaca....u cemu je problemANTIFA ! je napisao/la:wienultras je napisao/la:Fukare na vrhuncu.....za takve kao ti postoje galerije...slike...da gledas i places..nejasni ste mi skroz...govorite da su slobodina gostovanja banovici lukavac...zvornik..a vas u siroki neode ni 50..u svom gradu..na vas stadion bude 100 momaka..u vrapcicima prosjek 20..nemoguce je sa vama raspravljat jer niste objektivni..i da te podsjetim.moja generacija fukara primjera radi.jod drzi rekord za najmasovnije gostovanje na kosevo..sa izuzetkom manijaka.robija je za vas izmislila tribinu.morate se malo spustiti na zemlju.barem dok se neorganizujete ponovo.trenutno sa fukarama niste do koljena..niste niskim..gerila je brojnija od vas bolan..
Dobro je to , to tvoje 50

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Pa nevidim.malo sam popio mozda sam vas i vise izbrojao haha cuj nevidis dobro..pa eto...brat bratu...ima vas 500....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zna li neko kakve su sanse da Mehanovic konacno zaigra i portugalac dobije dozvolu za klupu 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Negdje sam pročitao ili čuo (nemoj me držati za riječ) da je Mehanović spreman.staragarda je napisao/la:zna li neko kakve su sanse da Mehanovic konacno zaigra i portugalac dobije dozvolu za klupu
-
- Kontakt:
OD PONEDJELJKA POCINJE SA RADOM FUKARE FUN CLUB !
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma izgleda da su ovi iz Vrapcica odustali od dolaska. Nije ih se uspjelo skupiti da zakupe kombi.TzBulevar87 je napisao/la:Jeste li završili sa "čiji je veći" ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Stvarno jedan veliki
navijacima veleza sto se bez i jednog argumenta uspijevaju odrzati u toj raspravi oko tribine 

Radnicki Lukavac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.