FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Bavarci ocekujem da veceras slavite i da igrate onako kako vi samo znate, poderite milionere. 
04.10.2009 !!
Dakle dosao je dan obracuna sa domuzarima
,ovo uje nase vrijeme i vakat je da im naplatimo neke racune iz proslosti.|
Apsolutno ne sumljam u pobjedu
,zapravo mora se domuz pobjediti
.Danas je ajmo reci prvi ozbiljni test ove sezone za guardiolu ,vidjet cemo jeli sta naucio iz dosadasnjih duela sa klopom ili ce opet derati po starom.
Apsolutno ne sumljam u pobjedu
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Kod tebe svaki put , protiv svakog ozbiljnijeg protivnika bude: "prvi ozbiljniji protivnik ove sezone".PEP je napisao/la:
Apsolutno ne sumljam u pobjedu,zapravo mora se domuz pobjediti
.Danas je ajmo reci prvi ozbiljni test ove sezone za guardiolu ,vidjet cemo jeli sta naucio iz dosadasnjih duela sa klopom ili ce opet derati po starom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne sumLJas jel? CccPEP je napisao/la:Dakle dosao je dan obracuna sa domuzarima![]()
,ovo uje nase vrijeme i vakat je da im naplatimo neke racune iz proslosti.|
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Omerbavarac
- Kontakt:
@PEP: zasto racune iz proslosti?
Valjda smo mi ti koji su njima u prethodnim sezonama zadavali glavobolju, kako u vidu rezultata tako i u vidu uzimanja igraca.
Mislim da smo im za one dvije godine njihove vladavine sve vratili i to sa kamatom a koliko su unisteni pokazuje trenutno stanje.
Reusa cemo im uzeti da ih opet malo izvucemo.
Valjda smo mi ti koji su njima u prethodnim sezonama zadavali glavobolju, kako u vidu rezultata tako i u vidu uzimanja igraca.
Mislim da smo im za one dvije godine njihove vladavine sve vratili i to sa kamatom a koliko su unisteni pokazuje trenutno stanje.
Reusa cemo im uzeti da ih opet malo izvucemo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
effe_sa je napisao/la:Kod tebe svaki put , protiv svakog ozbiljnijeg protivnika bude: "prvi ozbiljniji protivnik ove sezone".PEP je napisao/la:
![]()
![]()
Tako i protiv Cityja, pa onda i protiv Rome....
Htio sam reci prvi ozbiljniji mec BL
Omerbeze@
Ja upravu si ,ali ovo je da ih dotucemo i damo do znanja ko je bos u Bl
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Cuj peponje, prvi ozbiljniji meč u bl
, a u prošlom kolu vam Neuer protiv Borussie živu glavu spašavao.
Sent from my ST25i using Tapatalk
Sent from my ST25i using Tapatalk
Agieren statt reagieren
Jest vala baš Gladbach je u rangu Reala a BL po ozbiljnosti u rangu knockout faze LP
Jel ono sastavi budu sat vremena prije utakmice!?
Imaju li neke pretpostavke?
Mia San Mia
Ima: Neuer i jos deset igracaR32 je napisao/la:Jel ono sastavi budu sat vremena prije utakmice!?
muamerc je napisao/la:Ima: Neuer i jos deset igracaR32 je napisao/la:Jel ono sastavi budu sat vremena prije utakmice!?
Imaju i Rafinja i Bernat
Mia San Mia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas je bez Rafinhe i sa Boatengom i Benatiom na stoperima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da, zaboravio sam ljubimca...ruku na srce prema ovim zadnjim igrama zasluzuje prvu postavu. Dok Rafinha... nema drugog igraca na njegovoj poziciji.R32 je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ima: Neuer i jos deset igracaR32 je napisao/la:Jel ono sastavi budu sat vremena prije utakmice!?
Imaju li neke pretpostavke?![]()
Imaju i Rafinja i Bernat
rimski sastav...
Neuer – Lahm, Benatia, Boateng, Alaba – Alonso, Müller, Robben, Götze, Bernat – Lewandowski
Neuer – Lahm, Benatia, Boateng, Alaba – Alonso, Müller, Robben, Götze, Bernat – Lewandowski
Uf, uf bas kako sam prizeljkivao, nadam se dobroj utakmici... Naravno ocekujem pobjedu, mozda 2:1rikimo je napisao/la:rimski sastav...
Trenutno je Dortmund u zoni ispadanja i sve osim pobjede Bayerna smatram neuspjehom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- schweinsteiger
- Kontakt:
Zasto ne Ribery umjesto Juana? 
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Po tabeli se ovo uopste ne moze smatrati derbijem no prema jacini ekipa ovo je definitivno utakmica sezone.
Zuti ce se kako stvari stoje ponovo ograniciti na kontre s obzirom da igraju sa Aubameyangom u spicu.
Sto se nas tice, ocekivao sam Riberya u pocetnoj postavi ali sta je tu je, on ce svakako sansu dobiti u drugom poluvremenu.
Iznimno mi je drago zbog Robbena.
Zuti ce se kako stvari stoje ponovo ograniciti na kontre s obzirom da igraju sa Aubameyangom u spicu.
Sto se nas tice, ocekivao sam Riberya u pocetnoj postavi ali sta je tu je, on ce svakako sansu dobiti u drugom poluvremenu.
Iznimno mi je drago zbog Robbena.
Dortmund da ima 0 bodova za mene je jedina pretnja Bayernu kako u ligi tako i u utakmicama. Oni imaju igru da nas ugroze uvijek, ne smiju se podcjenjivati.Saurman je napisao/la:Trenutno je Dortmund u zoni ispadanja i sve osim pobjede Bayerna smatram neuspjehom.
Nek bude dobra tekma i bez povreda...a rezultat ce se vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.