Zna li neko oko ove kamere na kačketu što Rahman nosi ?
Kako fercera, koliko keša itd...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zna li neko oko ove kamere na kačketu što Rahman nosi ?
Koliko $$$ ?
Hvala
Mislim da bi u teren uletili, vazda nešto protiv ovog Radnika kuknjava
Pregovaramol mi jos sa nekim ili je kraj prelaznog roka?NisamInSajder je napisao/la: ↑26 feb 2021, 19:23Grcki napad, Moraitis, prozivan vise puta ovdje, u pregovorima sa Borcem.
Ja se slažem sa tobom. Keli, Hase i (za mene lično) Safet Sušić su istinske legende FK Sarajeva. A ako legende moraju da budu mrtve, onda je Safet za mene živa legenda. Svi ostali su igrači koji su ostavili ili nisu ostavili trag.ShofaII je napisao/la: ↑26 feb 2021, 12:55
U normalnim okolnostima legende su mrtve osobe. Osobe koje nisu zive i ne mogu biti prisutne na utakmicama osim mozda u nekom obliku koji nama ljudima nije poznat i vidljiv a tada im ne treba karta.
Kakav je smisao dati mrtvoj osobi sezonsku ili tako nesto.
Mozda da se napravi selekcija prema odredjenim kriterijima npr osvajaca nekog trofeja, vlasnika nekog klupskog rekorda, bivseg igraca koji mimo terena svojim ponasanjem, kulturom... i dalje pridonosi ugledu kluba naravno pozitivno.
Npr
Veterani osvajaci prvenstva,
Veterani osvajaci kupa,
Veterani bordo masne,
...
Tek kad se postave kriteriji
Do tada bar da imamo dostojanstva da Hasetu, Keliju... ne pridodaje mo bas svakoga ko je obukao nas dres. Ne moze sa njima i njima pribliznima svaka šuša u recenicu a ne u drustvo ni ovdje ni gore na nebesima.
Edit i ako bi se glasanjem birao neko onda samo da glasaju clanovi kluba
Adoado-hz je napisao/la: ↑26 feb 2021, 21:44Ako ostane raspored ovakav i nakon ova zadnja 3.kola nimalo mi se to ne svidja.
To znaci da sa konama igramo sad u ponedeljak i onda opet za 3.kola dolaze nam na Kosevo.
Dalje, mi imamo kuci Zrinju i jos idemo u goste Sirokom. Ako Siroki ostane na 3.mjestu njima gostujemo 2 puta. Zadnje ovo 22.kolo i onda bi ponovo islo njima poslije derbija u 2.kolu. Nikako mi se ovo ne svidja a izgledalo bi ovako ako tabela ostane ista u prva 3.mjesta.
20.kolo Zeljo-SARAJEVO
21.kolo SARAJEVO-Zrinjski
22.kolo Siroki-SARAJEVO
Nastavak dodatnih 11.kola
1.kolo SARAJEVO-Olimpik
2.kolo SARAJEVO-Zeljo
3.kolo Siroki-SARAJEVO
dva puta sa Zrinjom(prvenstvo i Kup), dva puta sa Zeljom, dva puta sa Sirokim....yebenoooooo![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, BungaBum, Fudo, JavierBosnia, juka55, OsmanhodzicBuco, perodeformero, plisek, rimljanin90, SamoDaKazeem i 93 gosta.