RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sada je puno normalnije stanje vracanjem posebnog Velezovog pdf-a
Sada se moze puno normalnije komunicirati izmedju nas o stadionu i svim lijepim stvarima bez upada padobranaca i debila koji su smarali na ligi federacije. Bit ce ih i sada ali po nekim forumskim pravilima imaju zabranu. Poziv svim navijacima da se registruju i sto vise ukljuce u diskusije jer idu lijepe price. Livo vas strmkapa. Forza
Sada se moze puno normalnije komunicirati izmedju nas o stadionu i svim lijepim stvarima bez upada padobranaca i debila koji su smarali na ligi federacije. Bit ce ih i sada ali po nekim forumskim pravilima imaju zabranu. Poziv svim navijacima da se registruju i sto vise ukljuce u diskusije jer idu lijepe price. Livo vas strmkapa. Forza
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sad kad ste i PDF dobili da konačno čestitam povratak među elitu. Sve najbolje i da završite drugi, odmah poslije Čelika.
Velež je simbol, mnogo ljepše gostovanje i atraktivniji rival od većine(kamoli Krupe ili Goška), a prepucavanja su druga priča i toga će uvijek biti. Ono je bilo kao dobrodošlica da što prije očvrsnete i naviknete se, mancini je mala maca.
Sretno!
Velež je simbol, mnogo ljepše gostovanje i atraktivniji rival od većine(kamoli Krupe ili Goška), a prepucavanja su druga priča i toga će uvijek biti. Ono je bilo kao dobrodošlica da što prije očvrsnete i naviknete se, mancini je mala maca.
Sretno!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Da se ocvrsne? Pa brato cisternu sam sperme istresao po facama u plS-Y-L-A-R je napisao/la:Sad kad ste i PDF dobili da konačno čestitam povratak među elitu. Sve najbolje i da završite drugi, odmah poslije Čelika.![]()
Sretno!
Hvala i nadam se povratku starih lisica sa ove tenme od prije 4-5 godina
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Hvala drugS-Y-L-A-R je napisao/la:Sad kad ste i PDF dobili da konačno čestitam povratak među elitu. Sve najbolje i da završite drugi, odmah poslije Čelika.![]()
Sretno!
Forzza Velez
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Volio bi da se vrate forumasi pod nickom @podhum @kadet @rodjeni-sa @mundir i mnogi drugi. To je prava raja bila 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
drakensang
- Kontakt:
Svi smo mi na nasem forumu i puno toga za klub se uradilo tamo. A i nekad je mir koji imamo tamo najvece bogatstvo. Ovdje cemo nas par nekad preletit, vjerujem da svi oni citaju, cast vecini sa ss.ba al ne treba da debil sarajevskahunta ili takvi invalidi citaju bitne stvari o Velezu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Volio bi da se vrate forumasi pod nickom @podhum @kadet @rodjeni-sa @mundir i mnogi drugi. To je prava raja bila
Ma ne znam ko je bio ali vidjeh da sastavlja redom svima šta god se napiše. Kažu da je novi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Da se ocvrsne? Pa brato cisternu sam sperme istresao po facama u pldobro mozda si na ove nove mislio
![]()
Što se ozbiljnih tema tiče. Odavno ljepša priča u BiH od ovog vašeg povratka se nije pojavila. Svaka čast na svemu što ste izdeverali. Samo, PL je drugi univerzum, pogotovo ova sad gdje svako ima "svoje mjesto i računicu". Vjerujem da ste svjesni toga. A vrijeme će pokazati. Bujrum u Zenicu prvo kolo, to mi je želja za novu sezonu.
41.21.1.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nije brato. To je u pet deka. Pa sa juniorima kad smo ispadali umalo ne dobismo Slobodu koja se borila za titulu. Novo Papaz u osamdesetoj zicer fuli,Zeljo nas tada iz penala dobio. Pojacat cemo se ali da su neke razlike velike nisu. Moze BP naravno. Pozz bratoS-Y-L-A-R je napisao/la:Ma ne znam ko je bio ali vidjeh da sastavlja redom svima šta god se napiše. Kažu da je novi.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Da se ocvrsne? Pa brato cisternu sam sperme istresao po facama u pldobro mozda si na ove nove mislio
![]()
Što se ozbiljnih tema tiče. Odavno ljepša priča u BiH od ovog vašeg povratka se nije pojavila. Svaka čast na svemu što ste izdeverali. Samo, PL je drugi univerzum, pogotovo ova sad gdje svako ima "svoje mjesto i računicu". Vjerujem da ste svjesni toga. A vrijeme će pokazati. Bujrum u Zenicu prvo kolo, to mi je želja za novu sezonu.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Raja kakva su vasa ocekivanja nakon povratka u PL? Ja se nadam da cemo prvu godinu biti izmedju 4-6 mjesta, drugu godinu medju prve 4 ekipe i borba za kup a trecu se nadam tituli. Mislim da je to sasvim realno.
Forzza Velez
Prva sezona zlatna sredina, malo vise prema gore, zbog . a o periodu kasnije ke tesko govoritManciniLevatKlasican je napisao/la:Raja kakva su vasa ocekivanja nakon povratka u PL? Ja se nadam da cemo prvu godinu biti izmedju 4-6 mjesta, drugu godinu medju prve 4 ekipe i borba za kup a trecu se nadam tituli. Mislim da je to sasvim realno.
Tesko je unaprijed govoriti o ocekivanjima.
Meni se svidio onaj rodrigo, nekako bi ga volio vidit kao zamjenu behramu.
Imamo fin kostur ekipe, ostaje da vidimo kako ce to izgledati nakon transfera.
Evidentno je da nam fali iskustva.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Rodrigo fizički najjači igrač od svih koje imamo u veznom redu. A znamo svi koliko se u eliti dozvoljava sportsko umijeće u odnosu na mišiće. Ne znam, fali nam baš rušilac u vezi po meni. Zeljković je dobar, ali mislim da nam treba bolji na zadnjem veznom...mozak je napisao/la:Tesko je unaprijed govoriti o ocekivanjima.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Puno bolje igramo kada je Zeljkovic na zadnjem veznom, Rodrigo nije konstantan, svi kazu da je samo protiv nas odigrao dobro 2 utakmice i to nekih 60 min i to je njegov max, poslije 60te nestane sa terena.*p!p!t@* je napisao/la:Rodrigo fizički najjači igrač od svih koje imamo u veznom redu. A znamo svi koliko se u eliti dozvoljava sportsko umijeće u odnosu na mišiće. Ne znam, fali nam baš rušilac u vezi po meni. Zeljković je dobar, ali mislim da nam treba bolji na zadnjem veznom...mozak je napisao/la:Tesko je unaprijed govoriti o ocekivanjima.
Forzza Velez
To da igramo bolje je i laik vidio u Subotu. Stvar je što Rodrigo dosta bolje barata loptom. A ne mogu da povjerujem da ga se ne može podići fizički da može odigrati čitavu utakmicu. Onda nam ne treba nikako...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Meni licno je bio najdrazi kada su dosli on, Brandao i Panesso, najljepse ga je bilo gledati na terenu. Ali nazalost samo prvu polusezonu je dobro odigrao kada je tek dosao, poslije priprema je pao skroz.*p!p!t@* je napisao/la:To da igramo bolje je i laik vidio u Subotu. Stvar je što Rodrigo dosta bolje barata loptom. A ne mogu da povjerujem da ga se ne može podići fizički da može odigrati čitavu utakmicu. Onda nam ne treba nikako...
Forzza Velez
BAJARAM ŠERIF MUBAREK OLLSUN ...
Za sve navijace Rodjenih koji slave ovaj Blagdan...
Za sve navijace Rodjenih koji slave ovaj Blagdan...
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Po meni iskreno ono odbrana nam je drama slaba na poziciji stopera i lijevog beka. Ostalo je sve solidno. mozda i jos jedno krilo, po zelji desno.mozak je napisao/la:Tesko je unaprijed govoriti o ocekivanjima.
Vezni red nam je sasvim super stvarno, ali eto Ibro bolje zna vec mi.
Bajram serif mubarek olsun svima koji slave
Ti si naša ljubav jedina!
-
scudetto89
- Kontakt:
Odmah napad na prvo mjesto, mene iskreno ne interesuje TOP 4 nego odmah u glavu što bi se reklo, očekujem da ćemo kući dominirati sljedeće sezone i da nam tu niko neće bodove uzimati posebno ako budemo na našem nivou i uz dobru podršku navijača, dok u gostima ćemo biti svima dobar takmac tako da očekujem borbu za titulu sljedeće sezone...ManciniLevatKlasican je napisao/la:Raja kakva su vasa ocekivanja nakon povratka u PL? Ja se nadam da cemo prvu godinu biti izmedju 4-6 mjesta, drugu godinu medju prve 4 ekipe i borba za kup a trecu se nadam tituli. Mislim da je to sasvim realno.
Sve zavisi od pojacanja. Na ovu ekipu treba 3-4 dobrih pojačanja. Očekujem sredinu tabele.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.