AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Od ovog kluba me ništa ne može iznenaditi pa tako i da ne bude ništa od prodaje. Nadati je se najboljem. A i ako ili kad dođu ti kinezi hoće li se ulagati u klub kako to mi svi mislimo. Ako ipak Berlusconi ostane i ako potegne tu temu oko italo Milana onda će morati ulagati u igrače koji već imaju neko ime bez obzira koliko oni koštali pa tek onda davati šansu našim mladim igračima kojih vjerovatno ima još pored Locatellija.
uz ovakvu groznu generaciju talijana i kada je ono malo dobrih igraca nama nedostupno, suludo je praviti italijanski milan 
osim ako nece da nastave da prave od kluba lakrdiju dok ne dodju do nivoa jedne genove... vec 5 godina su u kanalu, treba nam jos 5 u ovom stanju da upropaste klub do potpunosti, nece nam ni svi oni trofeji osvojeni prije minumum deceniju pomoci.
imamo donarumu, roma, jacka, silju i eventualno lokatelija, za moj ukus i previse
ma bit ce prodaje, ne mracite vise matere vam
daj malo pozitivnosti majka mu stara, ne morate me svaki put ubedaciti kad krenu price o prodaji 
osim ako nece da nastave da prave od kluba lakrdiju dok ne dodju do nivoa jedne genove... vec 5 godina su u kanalu, treba nam jos 5 u ovom stanju da upropaste klub do potpunosti, nece nam ni svi oni trofeji osvojeni prije minumum deceniju pomoci.
imamo donarumu, roma, jacka, silju i eventualno lokatelija, za moj ukus i previse
ma bit ce prodaje, ne mracite vise matere vam
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Ma pravi Berla Ita dinastiju, pusti Kineze sta oni znaju o fudbalu 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Yebo ItaMilan, Milan nije Milan bez Brazilaca 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Baš tako, da su makar jednog uganjali da se njime ponosimo. Silvu neću nikada prežaliti.
Kako je Leo otišao nema ni brazilaca.
Kako je Leo otišao nema ni brazilaca.
Forza Milan!
- senadrosoner
- Kontakt:
I dalje nedostaje kreativnosti na sredini terena a nema je jos od vremena Sedorfa i Pirla. Nekako to Suso i Bonaventura nadoknade kao krilni napadaci ali podhitno treba u veznom redu,valjda su to trebali dobiti sa Bertolaciem al' lik je odron.
Ac.Milan 2001-2024!
- muha milanez
- Kontakt:
Tanki su ovi "novi" Brazilci, sve nekakvi sminkeri. Daj ti nama kakvog rasnog švabu u sredini ili amc-a, tacno su u tom sengmetu bez konkurencije.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sassuolo otkide bodove Napolitancima, super
Nek i ovi odigraju nerijeseno jos i milina
Nek i ovi odigraju nerijeseno jos i milina
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Afkors da mora, sva tri veznjaka + bek, ma k'o bombonica bi bili
eto cetiri igraca kao neminovnost, nije ni puno.
i jos dvije bek ap opcije za veznjaka da ima ko uci kad zatreba, ovo sad sto imamo qrcu ne valja, uzdas se u 12 istih igraca i kad ti se desi ovo sranje sa bonaventurom, nemas koga ubaciti u sredinu sad
toliko se mediokriteta i polovnjaka natrpalo da je to nevjerovatno, jednih se rijesis, dodje ti druga tura, pa odakle izviru vise u pm?
al' nije se mogao u gore vrijeme povrijediti, bas pred romu i atalantu kuknjava
a i mati bi mogao biti opet mjesec dana out.
i jos dvije bek ap opcije za veznjaka da ima ko uci kad zatreba, ovo sad sto imamo qrcu ne valja, uzdas se u 12 istih igraca i kad ti se desi ovo sranje sa bonaventurom, nemas koga ubaciti u sredinu sad
al' nije se mogao u gore vrijeme povrijediti, bas pred romu i atalantu kuknjava
a i mati bi mogao biti opet mjesec dana out.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Zato se vraca tvoj ljubimac [emoji13]
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
Bertolacci će prekucati 
hoce, kao svaki put sto je prekucao 
muksa ba kad promjenis taj avatar shvatat cu te kao ozbiljnog forumasa, do tad me zaobidji
muksa ba kad promjenis taj avatar shvatat cu te kao ozbiljnog forumasa, do tad me zaobidji
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nema nama bez evropljana nista, ovi juznoamerikanci nisu bas nesto u poslijednje vrijeme. Nesto imaju mekane zglobove 
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
sad me pogotovo zaobidjimuxa je napisao/la:Evo, za tvoju dušu
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlProfessore
- Kontakt:
Suso, Lapadula i Abate u timu kola
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
muuuuu
kad smo kod ovih kupova, baš sinoć gledam naš raspored i nismo mogli gore proći, najbolje to odmah bataliti da se bezveze ne trošiš
prvo čini mi se moraš proći torino, pa napoli i vrlo vjerovatno juventus u polufinalu, u finalu možda roma, do kojeg ionako nećeš doći pa je nebitno ko igra.
plakat ćemo mi za prošlom sezonom, nikad onakav put do finala nećeš imati
kad smo kod ovih kupova, baš sinoć gledam naš raspored i nismo mogli gore proći, najbolje to odmah bataliti da se bezveze ne trošiš
plakat ćemo mi za prošlom sezonom, nikad onakav put do finala nećeš imati
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prosla godina u kupu je bila nafakaska. Narednih 50 godina nece bit onakav zrijeb. Mada su oni " indijanci" znali bit i nagazna mina
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.