osimi i ostali nekoliko stepenica ispod.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- HŠKZ-svetinja
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Jedan jedini i daleko najbolji trener je Sir Dragan Jovic
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!
Sretno u skandinaviji komsije..
iza Jovica stoje rezultati, a svojim odnosom prema nasoj svetinji ,gospodskim ponasanjem kako na terenu tako i izvan njega nas trener je kroz ove godine dobio maksimalnu podrsku svih nas..Jovica stoje ULTRASI i svi ljudi koji disu i zive za ZRINJSKI.
Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.
Ko dirne ili pokusa ikako naskoditi nasem Jovicu,kunem vam se nasli bi ga u pekingu i pojeli mu organe.
Mislim da sad pises srcemHŠKZ-svetinja je napisao/la:Jedan jedini i daleko najbolji trener je Sir Dragan Jovic![]()
Molio bih navijace Zeljeznicara da ne zacatavaju ovdje temu sa Markovicem i slicno ako imaju sta pametno da nepisu za Zrinjski ako ne preskoci
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Cuj novi Babilon!
Jedan je babilon,jedan je bijeli brijeg,na njemu igra Zrinjski....
Menadzeri su veliko zlo nogometa i vjerujem da je to istina,Markovic je solidan igrac ali Rizvanovic je bolji za klasu i brzi te nije agresivan kao Goran koji je imao po 3 zuta iz 3 tekme!
A situacija u klubu nije takva cim Rizvanovic za medije izjavljuje:NISAM ZNAO DA U BIH MOZE PRUZITI JEDAN KLUB OVAKVE UVJETE ! Znaci covjek je prezadovoljan !
Zizovic jos godinu dana nas ,mozda je i bolje s njim godinu za godinu potpisivat jer ruku na srce nitko za njega u ovim godinama nece dati neke novce stoga ako mu se pruzi prilika za inozemstvom ,zasluzio je!
Lendric također jednu godinu potpisao a ne 6. mjeseci,koliko sam upratio po forumima lani proglasen najboljim juniorom Ajduka i megatalenat stoga nije nikako za baciti!
Malo nam jedinstva nebi skodilo na nasoj temi barem sto se tice navijac Zrinjskog,ne dozvolimo da budemo podjeljeni kao nasi politicari,VELIKI POZDRAV SVIM PLEMICIMA I SVIMA KOME SRCE KUCA ZA NASEGA ZRINJSKOGA!
Jedan je babilon,jedan je bijeli brijeg,na njemu igra Zrinjski....
Menadzeri su veliko zlo nogometa i vjerujem da je to istina,Markovic je solidan igrac ali Rizvanovic je bolji za klasu i brzi te nije agresivan kao Goran koji je imao po 3 zuta iz 3 tekme!
A situacija u klubu nije takva cim Rizvanovic za medije izjavljuje:NISAM ZNAO DA U BIH MOZE PRUZITI JEDAN KLUB OVAKVE UVJETE ! Znaci covjek je prezadovoljan !
Zizovic jos godinu dana nas ,mozda je i bolje s njim godinu za godinu potpisivat jer ruku na srce nitko za njega u ovim godinama nece dati neke novce stoga ako mu se pruzi prilika za inozemstvom ,zasluzio je!
Lendric također jednu godinu potpisao a ne 6. mjeseci,koliko sam upratio po forumima lani proglasen najboljim juniorom Ajduka i megatalenat stoga nije nikako za baciti!
Malo nam jedinstva nebi skodilo na nasoj temi barem sto se tice navijac Zrinjskog,ne dozvolimo da budemo podjeljeni kao nasi politicari,VELIKI POZDRAV SVIM PLEMICIMA I SVIMA KOME SRCE KUCA ZA NASEGA ZRINJSKOGA!
HSK Zrinjski Mostar
-
Samo ZRINJA
EUROPSKI KUPOVI:
Liga Prvaka - kvalifikacija
28.07.2010 18:00
Aktobe 1 - 0 H. Tel Aviv
67' Smakov S. (Penal) 1 - 0
Tablica Kazakstanske lige
' $ " В Н П Г О
1 «?» 20 12 5 3 32 - 14 41
2 «"» 20 11 7 2 28 - 12 40
3 «%» 20 11 3 6 26 - 16 36
4 «&» 20 10 4 6 29 - 19 34
5 «?» 20 10 2 8 30 - 19 32
6 «Атырау» 20 10 2 8 26 - 24 32
7 «Жетысу» 20 8 7 5 20 - 14 31
8 «$» 20 8 5 7 17 - 16 29
9 «Тараз» 20 4 6 10 20 - 30 18
10 «&» 20 4 6 10 8 - 19 18
11 «&» 20 2 5 13 17 - 42 11
12 «&» 20 2 4 14 13 - 41 10
Normala da će na kraju izbaciti Izraelci ove kazakstance,ali se lijepo vidi koliko je TOBOL kojeg smo mi razvalili u obe utakmice bolji od ovog trenutnog suparnika izraelaca.
Pa koliko smo onda mi tek bolji i jači od Želje.
Navedene činjenice nekom odgovaraju,a nekome ne...Ma hajmo mi sutra razvaliti one dance...
AJJMOOO ZRIINJAAAAAA
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
Liga Prvaka - kvalifikacija
28.07.2010 18:00
Aktobe 1 - 0 H. Tel Aviv
67' Smakov S. (Penal) 1 - 0
Tablica Kazakstanske lige
' $ " В Н П Г О
1 «?» 20 12 5 3 32 - 14 41
2 «"» 20 11 7 2 28 - 12 40
3 «%» 20 11 3 6 26 - 16 36
4 «&» 20 10 4 6 29 - 19 34
5 «?» 20 10 2 8 30 - 19 32
6 «Атырау» 20 10 2 8 26 - 24 32
7 «Жетысу» 20 8 7 5 20 - 14 31
8 «$» 20 8 5 7 17 - 16 29
9 «Тараз» 20 4 6 10 20 - 30 18
10 «&» 20 4 6 10 8 - 19 18
11 «&» 20 2 5 13 17 - 42 11
12 «&» 20 2 4 14 13 - 41 10
Normala da će na kraju izbaciti Izraelci ove kazakstance,ali se lijepo vidi koliko je TOBOL kojeg smo mi razvalili u obe utakmice bolji od ovog trenutnog suparnika izraelaca.
Pa koliko smo onda mi tek bolji i jači od Želje.
Navedene činjenice nekom odgovaraju,a nekome ne...Ma hajmo mi sutra razvaliti one dance...
AJJMOOO ZRIINJAAAAAA
ZRINJSKI JE ŽIVOT I VIŠE OD TOGA
ma glupo je sad to uporedjivanje dosta se stvari poklopi da neka utakmica ode jednim ili drugim tokom , kad se sastanemo vidjecemo ko je trenutno jaci i to je to
nadam se da ce biti ko prosle sezone
nadam se da ce biti ko prosle sezone
Ove sezone:
Aktobe-Tobol 1:3
Tobol-Aktobe 2:1
Što se tiče Želje, Aktobea i Hapoela tu se sve svodi na iskustvo. Moje mišljenje je da timovi poput BATE Borisova, APOELA, Sheriffa, Aktobea svi mogu iznenadit bilo koju ekipu iz srednje klase Euro nogometa: Kopenhagen, Partizan, Slavija Prag, Hapoel Tel Aviv, ... ali i da uopće ne bi bili favoriti protiv Sarajeva, Širokog i Zrinjskog i vjerujem za par godina ako Željo nastavi što je lani počeo i napuni se iskustvom i njega. Zrinjski je izbacio glatko Tobola (tu neđe sa Aktobe, trenutno i bolji), Široki glat Šahtjora Soligorska (tu neđe sa BATE Borisovom, malo slablji), a Sarajevo nema koga nije izbacilo. Znači te ''strašne'' ekipice igraju borbeno, bez straha i normalno da, pošto se ne radi o toliko nekvalitetnim ekipama, znaju izbacit favorite, dok se naši većinom previše prepanu.
Aktobe-Tobol 1:3
Tobol-Aktobe 2:1
Što se tiče Želje, Aktobea i Hapoela tu se sve svodi na iskustvo. Moje mišljenje je da timovi poput BATE Borisova, APOELA, Sheriffa, Aktobea svi mogu iznenadit bilo koju ekipu iz srednje klase Euro nogometa: Kopenhagen, Partizan, Slavija Prag, Hapoel Tel Aviv, ... ali i da uopće ne bi bili favoriti protiv Sarajeva, Širokog i Zrinjskog i vjerujem za par godina ako Željo nastavi što je lani počeo i napuni se iskustvom i njega. Zrinjski je izbacio glatko Tobola (tu neđe sa Aktobe, trenutno i bolji), Široki glat Šahtjora Soligorska (tu neđe sa BATE Borisovom, malo slablji), a Sarajevo nema koga nije izbacilo. Znači te ''strašne'' ekipice igraju borbeno, bez straha i normalno da, pošto se ne radi o toliko nekvalitetnim ekipama, znaju izbacit favorite, dok se naši većinom previše prepanu.
Sretno Zrinjski,mislim da je sasvim realno nadati se prolazu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoće li biti prijenos i na kojoj televiziji
- admir_ze1982
- Kontakt:
http://atdhe.net/21667/watch-ob-odense- ... ski-mostarUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hoće li biti prijenos i na kojoj televiziji
EVO LINK za tekmu veceras
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
sretno zrinja
sestrem nikad nisam zelio pobjedu nekog drugog tima ( osim LFC i Zelje ) kao sto sada zelim pobjedu ili pozitivan rezlutat zrinjskog
sestrem nikad nisam zelio pobjedu nekog drugog tima ( osim LFC i Zelje ) kao sto sada zelim pobjedu ili pozitivan rezlutat zrinjskog
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Neka vam je sa srecom veceras, drzim vam fige i da nam osvjetlite malo ovaj klupski nogomet, et pozz svim Mostarcima 
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
ŠB_Fidelis je napisao/la:Sretno Zrinjskom, nadam se pobjedi, bilo bi fenomenalno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
SRETNO!
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..
Miriše hljeb što Salčin sprema..
- Barca u srcu
- Kontakt:
Sretno večeras, bilo bi super i da remi ostvarite ili minimalan poraz, a pobjedu je veoma teško očekivati, mada bih želio da me igrači Zrinjskog demantuju.
Hvala na zeljama i pozdravima ali realno,mi nemamo sta traziti u ovom dvomecu.
ALI IMAMO PRAVO DA SE NADAMO I VJERUJEMO U NASE IGRACE I NASU SVETINJU ! ! !
Jedino sto mozemo a i hocemo sigurno,je ostaviti srce na terenu i prikazati se u dobrom svjetlu.
Hendikepirani smo neigranjem naseg kapetana a i Damira Dzidica koji nam je vazan u obrani,ali imamo nase momke koji su ponikli u skoli Zrinjskog i za mene je igranje takvih momaka koji cine vecinu momcadi,veci uspjeh od prolaza ovih zutalja.
Ultrasima koji su na putu od prekjucer zelim dobar provod i sretan put.Momci vi ste nasa snaga.
Poseban pozdrav nasem HVO kombiju.
Hvala jos jednom na zeljama.
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
ALI IMAMO PRAVO DA SE NADAMO I VJERUJEMO U NASE IGRACE I NASU SVETINJU ! ! !
Jedino sto mozemo a i hocemo sigurno,je ostaviti srce na terenu i prikazati se u dobrom svjetlu.
Hendikepirani smo neigranjem naseg kapetana a i Damira Dzidica koji nam je vazan u obrani,ali imamo nase momke koji su ponikli u skoli Zrinjskog i za mene je igranje takvih momaka koji cine vecinu momcadi,veci uspjeh od prolaza ovih zutalja.
Ultrasima koji su na putu od prekjucer zelim dobar provod i sretan put.Momci vi ste nasa snaga.
Poseban pozdrav nasem HVO kombiju.
Hvala jos jednom na zeljama.
ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE OD TOGA
- Barney Stinson
- Kontakt:
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.