Ispalio ga zbog nekog komentara na twiteru, dal zna ko sta je napisao?idma75 je napisao/la:Kako je samo ispalio Balmera na zagrijavanju pred utakmicu
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gadi mi se ovaj cirkus sa dresovima i parketima u NBA, vecina fransiza gubi identitet
jos jedan razlog zasto npr. Bullsi, Celticsi imaju moje simpatije
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Miami vice city dresovi i teren ubjedljivo najruznijiakisarajevo92 je napisao/la:Gadi mi se ovaj cirkus sa dresovima i parketima u NBA, vecina fransiza gubi identitet
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svi Lukini hejteri imaju cesto jednu skupnu tačku.
Bivši ili akutalni amaterski košarkaši.
Jednostavno jim smeta sa kojom lahkočom se Luka igra košarke.
Kod njega nema patnje.
Onda se ljudi umisle to mogu i ja. Nije to ništa posebno.
U prilog jim ide Lukin optički izgled. Poput jednog teenagera koji prečesto zaviri u lokale sa junk hranom itd.
Isto to misljenje je i kod Jokiča.
Prvo Luka je killer. Napunjen je samopouzdanjem. Winner mentality mu je dao Real Madrid.
On voli košarku. Njemu ne treba fitnes da igra kvalitetnu kosarku. Ima skill. Skill je trenirao svako je***** popodne iza bloka posle skole od nezz 7-8 godine do 13 godine.
Osim toga ima onu surovu balkansku snagu. Frajer je 205 cm. Haloo prirodni Frame do 200cm. Ormar.
Sa 12 godina na bazenu u vodi prebaciva svog oca od 110kg. Vidzeno u Ljubljani.
E to sto mu je otac smederevac, to nekima malo smeta. Ne smeta meni. Luka je Allstar.
Sto se tice hejtanja.
RTVSLO forum ima koliko hoces hejtera. I poneki njegov prijatelj. Jos uvjek tvrde da Luka ima jednostavno sreču.
Bivši ili akutalni amaterski košarkaši.
Jednostavno jim smeta sa kojom lahkočom se Luka igra košarke.
Kod njega nema patnje.
Onda se ljudi umisle to mogu i ja. Nije to ništa posebno.
U prilog jim ide Lukin optički izgled. Poput jednog teenagera koji prečesto zaviri u lokale sa junk hranom itd.
Isto to misljenje je i kod Jokiča.
Prvo Luka je killer. Napunjen je samopouzdanjem. Winner mentality mu je dao Real Madrid.
On voli košarku. Njemu ne treba fitnes da igra kvalitetnu kosarku. Ima skill. Skill je trenirao svako je***** popodne iza bloka posle skole od nezz 7-8 godine do 13 godine.
Osim toga ima onu surovu balkansku snagu. Frajer je 205 cm. Haloo prirodni Frame do 200cm. Ormar.
Sa 12 godina na bazenu u vodi prebaciva svog oca od 110kg. Vidzeno u Ljubljani.
E to sto mu je otac smederevac, to nekima malo smeta. Ne smeta meni. Luka je Allstar.
Sto se tice hejtanja.
RTVSLO forum ima koliko hoces hejtera. I poneki njegov prijatelj. Jos uvjek tvrde da Luka ima jednostavno sreču.
dobre guzove ima Belma
da,problem vecine onih kojima nesto se ne svidja kod doncica sto mu je otac samo porijeklom iz srbije,cak nije ni rodjen u srbiji,autohotni,rodjeni slovenac covjek
rekao je poslije tekme da ima svoju rutinu (valjda slobodna bacanja, pa zatim trk u svlacionicu) i da to ne bi promijenio zbog bilo kogaidma75 je napisao/la:Kako je samo ispalio Balmera na zagrijavanju pred utakmicu
zatim su ga pitali dal bi se rukovao s njim, on je nesto odgovorio, al uopste nisam razumio sta je rekao
-
bombaysaphire
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:da,problem vecine onih kojima nesto se ne svidja kod doncica sto mu je otac samo porijeklom iz srbije,cak nije ni rodjen u srbiji,autohotni,rodjeni slovenac covjek
Mislim da griješiš.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
la clippsi nista ne duguju blake griffinu, kao i on njimaNEZALAGANJE je napisao/la:Kako volim ovako kad se neka fransiza ili neki igrac ponasa nekorektno prema ovom drugom,pa ih ti isti izdominiraju na ponovnom susretu.Mislim.da je to jedan od boljih osjecaja u NBAu. :cool:
oni su ga razvili i ucinili igracem kakvim je danas, on im je to vratio dobrim igrama svih tih godina... naravno, ruzno je sto su ga trejdovali jer je bio lojalan i htio tamo provesti citavu karijeru, medjutim, njima je fransiza na prvom mjestu, a ne blake griffin i napravili su ispravan potez, koliko god to bilo supacki
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Blake G 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
jbt Nick Collison ce imati umirovljen broj
white privilege
white privilege
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Teletovicu nek bruklin onda umirovi brojmiki_92 je napisao/la:jbt Nick Collison ce imati umirovljen broj
white privilege
#Punoljetstvo
Nick gospodin, svaka mu cast.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ocigledno ne znas cijelu pricu ili je nisi upratio...Chinaglia je napisao/la:la clippsi nista ne duguju blake griffinu, kao i on njimaNEZALAGANJE je napisao/la:Kako volim ovako kad se neka fransiza ili neki igrac ponasa nekorektno prema ovom drugom,pa ih ti isti izdominiraju na ponovnom susretu.Mislim.da je to jedan od boljih osjecaja u NBAu.
oni su ga razvili i ucinili igracem kakvim je danas, on im je to vratio dobrim igrama svih tih godina... naravno, ruzno je sto su ga trejdovali jer je bio lojalan i htio tamo provesti citavu karijeru, medjutim, njima je fransiza na prvom mjestu, a ne blake griffin i napravili su ispravan potez, koliko god to bilo supacki
Razlog supackog ponasanja LAC nije samo njihova odluka o trejdu,vec cinjenica da ni sami nisu znali sta hoce(zbog cega i jesu doveli Westa kao savjetnika).
Covjeku su,kao FA tada, "prodali" pricu kako ga vide kao fransiznog igraca,cak mu na regrutovanju prikazali i projekciju povlacenja njegovog dresa itd itd,da bi ga samo par mjeseci poslije-trejdovali,kako bi kreirali cap prostor za nastupajuce ljeto!
Znaci apsolutni neprofesionalizam,da ne kazem podmuklost plus ga iz LAa,gdje je covjek imao i brojne reklamne ugovore, trejduju u je.beni DET.Da ga nisu potpisali,Blake je kao FA,ako nista sam sebi mogao izabrati destinaciju,a ovako mu samo treba skinuti kapu za profesionalizam koji prikazuje igrajuci za nikad gore Pistonse.
Ipak je Blake Griffin u pitanju. Zaslužio je i mnogo gore od toga. Ljigavac kakav se ne viđa često. Daj Bože da mu i Detroit priredi nešto slično.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jel Siakam MIP? Strasno je kolko je napredovao...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Brawo Kahwi imaš cijeli napad, sad mogu popustiti zbog debila.
Jel ima neko stabilan HD link za Raptorse? Ovi sa reddita stopaju drama...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
šteta što nije triple double
20/21/10 izgleda mnogo bolje nego 20/21/9
20/21/10 izgleda mnogo bolje nego 20/21/9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.