Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ta će Hitzfield,taj je mislim samo dvaput osvojio ligu prvaka.
Gdje je bio dok je Sušić Çaykur Rizesporra ostavio u prvoj ligi Turske.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Savez je konacno nacinio korak prema Seferovicu ! Nakon godinu dana igranja u Serie a ,pozvan je u Sloveniju, na druzenje (ma sta to znacilo) i to na dan kada ovaj igra utakmicu za svicarsku U21 , protiv Slovacke !?
Interesuje me , je li ovaj poziv na teferic u Sloveniji, obavezujuci?
Ima da radi Dzekin mobitel, bice -Dragi edine, zao mi je sto cu propustiti janjetinu, turo pevaljke ali ja sam izabrao Svicarsku !
Ima da radi Dzekin mobitel, bice -Dragi edine, zao mi je sto cu propustiti janjetinu, turo pevaljke ali ja sam izabrao Svicarsku !
Sent from my Commodore 64
Nemoj tako, vidi sta @soko kaze . Susic radi za samo 5 000 E, mora se nesto i sa strane, a za te pawre ne mora nista ni raditi !Dylan Dog je napisao/la:Ta će Hitzfield,taj je mislim samo dvaput osvojio ligu prvaka.
Nicudine jel tebe neko placa da non stop pises negativnosti, da samo blatis, samo pametujes a nista zapravo ne kazes ?
Daj malo se ohladi, imamo odlicn tim i pored tih "igracina" na koje se pozivas, kako ne shvatas da su ih pozvali da porazgovaraju o eventualnom nastupu za reprezentaciju, i to je nesto za promjenu. Odlicna prilika da se uz ostale momke, selektora, predsjednika saveza, ostale ljude sjedne, druzi, porazgovara.
Jel mozda treba da telefonskim putem da pricaju o tome? To ce pokazati da li im je stalo da igraju, ako jeste onda ce se krenuti sa rjesavanjme papira sto je najmanji problem.
Daj malo se ohladi, imamo odlicn tim i pored tih "igracina" na koje se pozivas, kako ne shvatas da su ih pozvali da porazgovaraju o eventualnom nastupu za reprezentaciju, i to je nesto za promjenu. Odlicna prilika da se uz ostale momke, selektora, predsjednika saveza, ostale ljude sjedne, druzi, porazgovara.
Jel mozda treba da telefonskim putem da pricaju o tome? To ce pokazati da li im je stalo da igraju, ako jeste onda ce se krenuti sa rjesavanjme papira sto je najmanji problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pape nije u reprezentaciji radi para, to je sto puta pokazao jer ima ogromnu zelju da odvede tim na veliko tamicenje. Za razliko od Hitzfelda koji ako milioni nisu u pitanju nece da prica.nihco je napisao/la: Nemoj tako, vidi sta @soko kaze . Susic radi za samo 5 000 E, mora se nesto i sa strane, a za te pawre ne mora nista ni raditi !
Ti i tvoje teorije zavjere "igraju igraci samo od kojih Pape ima tala tj. dobar im je sa menadžerima" ...
Dođi malo sebi ako nemas kome.
gdje si ovo pročitao, ja se slomih tražeći i ne mogu da nađem ?nihco je napisao/la:Savez je konacno nacinio korak prema Seferovicu ! Nakon godinu dana igranja u Serie a ,pozvan je u Sloveniju, na druzenje (ma sta to znacilo) i to na dan kada ovaj igra utakmicu za svicarsku U21 , protiv Slovacke !?
DRUG NEBI TI PUNCA
Reci mi kako ce pricati sa igracima koji taj dan nastupaju za svoje nacionalne selekcije ?
Pa cete se onda. kada se ne odazove na trferic , "pozitivci" poput tebe @nonsalant, okomit' na njega da ga rastrgate, k'o lesinari !
Kuku nama s vama navijacima, patriotama i pozitivcima, ko sto nam je kuku s politicarima , savezom i selektorima..
Pa cete se onda. kada se ne odazove na trferic , "pozitivci" poput tebe @nonsalant, okomit' na njega da ga rastrgate, k'o lesinari !
Kuku nama s vama navijacima, patriotama i pozitivcima, ko sto nam je kuku s politicarima , savezom i selektorima..
Pa nije mog'o ni Begic, to mi, negativci i neprijatelji BiH, pronalazimo instiktivno !bagrcavi je napisao/la:gdje si ovo pročitao, ja se slomih tražeći i ne mogu da nađem ?nihco je napisao/la:Savez je konacno nacinio korak prema Seferovicu ! Nakon godinu dana igranja u Serie a ,pozvan je u Sloveniju, na druzenje (ma sta to znacilo) i to na dan kada ovaj igra utakmicu za svicarsku U21 , protiv Slovacke !?
Unjetnost je u posjeti stranici svicarskog saveza ali nemoj nikom' rec' da sam ti rek'o !
Djete shvati NEMAJU dokumente ne mogu igrati nece ih Pape zvati da treniraju to je glupo, zato se razgovara sa njima da se vidi prvo zele li uopste da nastupaju za reprezentaciju ! Ako zele sredit ce im se dokumenti za sedmicu dana.
Eto ispade oni se polimise od zelje da igraju a ne zele da sami sebi pomognu da makar izvade tri papira za pasos.
Eto ispade oni se polimise od zelje da igraju a ne zele da sami sebi pomognu da makar izvade tri papira za pasos.
Pokazujes izrazene simptome nesposobnosti razumijevanja kompleksnijih formi . Diskusija sw tobom me, uz svo postovanje, umara .Elegant je napisao/la:Djete shvati NEMAJU dokumente ne mogu igrati nece ih Pape zvati da treniraju to je glupo, zato se razgovara sa njima da se vidi prvo zele li uopste da nastupaju za reprezentaciju ! Ako zele sredit ce im se dokumenti za sedmicu dana.
Znaci mi ganjamo igrace koji vec imaju reprezentacije ?nihco je napisao/la:Reci mi kako ce pricati sa igracima koji taj dan nastupaju za svoje nacionalne selekcije ?
A gdje to sa strane? 50000E godisnje u Parizu nisu nikakve pare i to jos za trenera nacionalnog tima. Susic pravi greske, ima ih dosta ali isto tako je prvi u grupi ispred Grcke i Slovacke.nihco je napisao/la:Nemoj tako, vidi sta @soko kaze . Susic radi za samo 5 000 E, mora se nesto i sa strane, a za te pawre ne mora nista ni raditi !Dylan Dog je napisao/la:Ta će Hitzfield,taj je mislim samo dvaput osvojio ligu prvaka.
@elegant, nemam stvarno snage. tvoji argumenti su ubitacni . Nemoj se ljtit' ali mi se znoji mozak poslije tvojih replika..Elegant je napisao/la:Znaci mi ganjamo igrace koji vec imaju reprezentacije ?nihco je napisao/la:Reci mi kako ce pricati sa igracima koji taj dan nastupaju za svoje nacionalne selekcije ?
nije bas da je za ove teme potencijalnih reprezentativaca ali kad skontam stvarno kakvu ekipu imamo, i kakvu bi jos od igraca koji su iz bih ili ih veze porijeklo,imali ,onda stvarno dodjem do zakljucka da bi bili velesila.
zamislite samo bih 1 vs. bih 2
................handanovic...........
srna......subotic....lovren......corluka
hajrovic....kuzmanovic..rakitic...marin
...........ibrahimovic...jelavic........
svica,svedska,slovenija,njemacka,hrvatska,srbija
zamislite samo bih 1 vs. bih 2
................handanovic...........
srna......subotic....lovren......corluka
hajrovic....kuzmanovic..rakitic...marin
...........ibrahimovic...jelavic........
svica,svedska,slovenija,njemacka,hrvatska,srbija
Pa sto odma' ne kazes ! Predlazem da slijedece kvalifikacije uzmemo nekog trenera iz Indije , mozda Somalije, tamo su 5 000E velike pare, mozda se potrudisoko je napisao/la: A gdje to sa strane? 50000E godisnje u Parizu nisu nikakve pare i to jos za trenera nacionalnog tima. Susic pravi greske, ima ih dosta ali isto tako je prvi u grupi ispred Grcke i Slovacke.
- Principatus
- Kontakt:
ASD je napisao/la:Zar stvarno mislite da je on zbog te jedne posjete odlucio igrati za Svicarsku.
Jeste, ali pitanje je zasto. To jest iz cega rezultira ovo i kako se da mijenjati, ili treba ostaviti vjecno tako? Kao i situaciju u fudbalu i u drugim zonama drustva? Ako se uvjek budemo vadili na nesto, nikad se nece nista promijeniti i onda cemo se na to isto moci i dalje da vadimo. Divan vicious circle.soko je napisao/la: Svica 34000 eura per capita. Nisu rata vidjeli. Jedna od najstabilniji drzava na svijetu.
Bosna 6000 eura per capita. Rat, mrznja, nezaposlenost preko 40%, krimilan itd itd
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mogli smo uzeti jer eto prvo mjesto u grupi ispred Grcke je slaba stvar. Igrati 0:0 protiv Grka u Grckoj je katastrofa, jer eto Grci su slab tim. I to sa igracima Miske(klupa), Zahirovic(druga liga), Dzeko (klupa), Salih(klupa), Vranjes(klupa), Medunjanin(kad je ovaj igrao), Lulic(nosio povredu).nihco je napisao/la:Pa sto odma' ne kazes ! Predlazem da slijedece kvalifikacije uzmemo nekog trenera iz Indije , mozda Somalije, tamo su 5 000E velike pare, mozda se potrudisoko je napisao/la: A gdje to sa strane? 50000E godisnje u Parizu nisu nikakve pare i to jos za trenera nacionalnog tima. Susic pravi greske, ima ih dosta ali isto tako je prvi u grupi ispred Grcke i Slovacke.
Mogli smo dovesti Vahu, hoce lik samo pola miliona. U Dinamu mu Mamic psuje sve pod spiskom al jbg tu je novac.
Susic je prilicno los trener, al za ove pare necemo boljeg dobiti. I prvi smo u grupi. Znam sad ces reci lako je protiv L timova igrati. Pa nek Italija, Portugal zabije ovako 4 ili 8 golova.
Velike greske Susica su bile, npr sto nije iskoristio Mekse, Irsku i Wales da uigra Zukanovica, Vranjesa i Mujdzu po bokovima i pozove par novih igraca.
E sad mozda ovi poput Kolasinca, Hajrovica treba da se sjete odakle su im korijeni(ako su) i da bi trebali pomoci toj BiH. Jer su naucili malo od tog zapadnog uspjeha. I ovaj Seferovic, za njega makar znamo da je iz BiH, tamo oko Sanskog Mosta. Uvjek dolazi u BiH znaci zna kakav je zivot tu.Principatus je napisao/la:ASD je napisao/la:Zar stvarno mislite da je on zbog te jedne posjete odlucio igrati za Svicarsku.![]()
Jeste, ali pitanje je zasto. To jest iz cega rezultira ovo i kako se da mijenjati, ili treba ostaviti vjecno tako? Kao i situaciju u fudbalu i u drugim zonama drustva? Ako se uvjek budemo vadili na nesto, nikad se nece nista promijeniti i onda cemo se na to isto moci i dalje da vadimo. Divan vicious circle.soko je napisao/la: Svica 34000 eura per capita. Nisu rata vidjeli. Jedna od najstabilniji drzava na svijetu.
Bosna 6000 eura per capita. Rat, mrznja, nezaposlenost preko 40%, krimilan itd itd
Pocetkom ove sezone nisu nam igraci bili u formi. Jeste Vedo i Spaha.
Sad Vedo, Pjanic, Lulic se vraca, Mujdza , Salihovic, Medo igra, dobili Zukanovic, Stevanovic presao u Sevillu. Bega neki strucnjaci cak stavljaju u top 11 lige.
Ako vako ostane uzecemo Grke. Odemo na Brazil. Slijedece EP, ima vise timova, sigurno cemo na EP. To je pocetak. Za Brazil se dobija oko 10M eura, valjda ova nasa bagra nece sve ukrasti i investrati u bolje stadione, skole itd itd....
Pa to ti govorim citavo vrijeme ! Govorim ti i da je savez nesposoban i korumpiran !soko je napisao/la:o mjesto u grupi ispred Grcke je slaba stvar. Igrati 0:0 protiv Grka u Grckoj je katastrofa, jer eto Grci su slab tim. I to sa igracima Miske(klupa), Zahirovic(druga liga), Dzeko (klupa), Salih(klupa), Vranjes(klupa), Medunjanin(kad je ovaj igrao), Lulic(nosio povredu).
Mogli smo dovesti Vahu, hoce lik samo pola miliona. U Dinamu mu Mamic psuje sve pod spiskom al jbg tu je novac.
Susic je prilicno los trener, al za ove pare necemo boljeg dobiti. I prvi smo u grupi. Znam sad ces reci lako je protiv L timova igrati. Pa nek Italija, Portugal zabije ovako 4 ili 8 golova.
Velike greske Susica su bile, npr sto nije iskoristio Mekse, Irsku i Wales da uigra Zukanovica, Vranjesa i Mujdzu po bokovima i pozove par novih igraca.
Sto ih onda branis, i ti i drugi ?
Treba ih svaki dan kritikovati jer su nesposobni i bezobrazni ! Vi se citavo vrijeme trudite da to osporite.
Pozivanje igraca na teferic , na koji se ne mogu i nece odazvati, a , pritom, ih potpuno ignorisati prije toga, je budalastina i bezobrazluk i to treba reci..
Savez im daje do znanja da ih zeli u nasu repku a ako i oni zele nas onda jednostavno ce odbiti pozive drugih drzava nebitno koja u-selekcija je u pitanju i doci na razgovor
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], HariTz, legendarnadruga, MostarNeretva, sagitarius i 42 gosta.