Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
5
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
8
30%
4) St.Pauli
5
19%
5) Mainz
4
15%
6) Augsburg
4
15%
7) Union Berlin
1
4%

Ukupno glasova: 27

amerosm
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 00:29

Dobro ti imas svoje misljenje ja svoje i mislim da bezveze temu samo zloupotrebljavamo, ali to je isto kao da ja kazem losa procejan uprave Bayerna je bila prodaja Jansena, jer Vam je pozicija lijevog beka najslabija karika u ekipi, ali je si li ti tada znao da ce Lahm vremenom preci na desnu stranu, predpostavljam da nisi, i naravno da Lahm ima veci kvalitet od Jansena pa ste Jansena prodali. To je isto uradio HSV jer je smatrao da Elia ima veci kvalitet od Sama. Mislim da je vrijeme s ovom temom da zavrsimo jer se odvija na temi Bundeslige, gdje su svi klubovi zastupljeni sto se mene tice mozemo nastaviti diskutovati dalje na temi HSV-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 00:35

amerosm je napisao/la:Dobro ti imas svoje misljenje ja svoje i mislim da bezveze temu samo zloupotrebljavamo, ali to je isto kao da ja kazem losa procejan uprave Bayerna je bila prodaja Jansena, jer Vam je pozicija lijevog beka najslabija karika u ekipi, ali je si li ti tada znao da ce Lahm vremenom preci na desnu stranu, predpostavljam da nisi, i naravno da Lahm ima veci kvalitet od Jansena pa ste Jansena prodali. To je isto uradio HSV jer je smatrao da Elia ima veci kvalitet od Sama. Mislim da je vrijeme s ovom temom da zavrsimo jer se odvija na temi Bundeslige, gdje su svi klubovi zastupljeni sto se mene tice mozemo nastaviti diskutovati dalje na temi HSV-a.
Nisam ni rekao da je on bolji od Elije, ali ne možeš znati koliko je neko dobar ako mu ne daš šansu, ali slažem se da je vrijeme da se diskusija prekine.Inače poštujem tvoje mišljenje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 02 dec 2010, 00:36

Sta ste napali covjeka sto je rekao da je HSV napravio gresku prodajom Sama? I jesu napravili gresku, kako neko moze reci da nisu? Ako si lose procijenio, znaci napravio si gresku, ne moze se taj potez nazvati uspjesnim. Nisi sposoban, ne znas da uvidis talenat, ne znas raditi svoj posao i normalno da ces napraviti gresku.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 00:38

FRANK RIBERY je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobro ti imas svoje misljenje ja svoje i mislim da bezveze temu samo zloupotrebljavamo, ali to je isto kao da ja kazem losa procejan uprave Bayerna je bila prodaja Jansena, jer Vam je pozicija lijevog beka najslabija karika u ekipi, ali je si li ti tada znao da ce Lahm vremenom preci na desnu stranu, predpostavljam da nisi, i naravno da Lahm ima veci kvalitet od Jansena pa ste Jansena prodali. To je isto uradio HSV jer je smatrao da Elia ima veci kvalitet od Sama. Mislim da je vrijeme s ovom temom da zavrsimo jer se odvija na temi Bundeslige, gdje su svi klubovi zastupljeni sto se mene tice mozemo nastaviti diskutovati dalje na temi HSV-a.
Nisam ni rekao da je on bolji od Elije, ali ne možeš znati koliko je neko dobar ako mu ne daš šansu, ali slažem se da je vrijeme da se diskusija prekine.Inače poštujem tvoje mišljenje.
Naravno postujem i ja tvoje misljenje, meni se svidjaju ove diskusije jer me podsjecaju na pocetak ovog foruma, ali gledajuci s trenutnog gledista uradili smo pametan potez zbog faktora koje sam gore nabrojao, ali hocemo li se za par dana, mjeseci godina hvatati za glavu kao Barca zbog fabregasa niko ne moze predvidjeti.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2010, 00:49

Ja sam nastavio u temi HSV-a....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 02 dec 2010, 09:27

Hoffenheim je pak našao nekog mladog Brazilca. firmino, 19 let, centralni vezni trebao bi doći na zimu za 4 miljona eura iz Figueirense....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 19:38

Sobzirom da Napoli gubi sa 3:1 sve su prilike da se opraštamo i od trećeg Italijana.Još jedan gnoj manje.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 19:45

FRANK RIBERY je napisao/la:Sobzirom da Napoli gubi sa 3:1 sve su prilike da se opraštamo i od trećeg Italijana.Još jedan gnoj manje.
Evo ga 3-2, nadam se da ce ipak Utrecht na kraju pobjediti i da veceras svi skupa navijamo za Spartu.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 02 dec 2010, 19:48

Zabari niste nam dostojan protivnik :D :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2010, 20:47

Napoli se vratio iz mrtvih. Trenutno je 3:3.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 20:51

Omerbavarac je napisao/la:Napoli se vratio iz mrtvih. Trenutno je 3:3.
Miševi još imaju šanse da prođu, tačnije sad je sve u njihovim nogama.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2010, 22:47

Prizeljkivanja polako dolaze na svoje. Jos nesto manje od 10 minuta dijeli Palermo od ispadanja. Treutno igraju 2:2.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 dec 2010, 22:59

Bravo Sparta. Nasoj sreci nema kraja. Utrecht je mogao napraviti prefketno slavlje.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 dec 2010, 23:00

amerosm je napisao/la:Bravo Sparta. Nasoj sreci nema kraja. Utrecht je mogao napraviti prefketno slavlje.
Da se primijetiti da si pisao pod velikom dozom radosti i srece. :lol:

Ma i Napoli ce u zadnjem kolu zijaniti, tako je zapisano. 8-)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 23:02

amerosm je napisao/la:Bravo Sparta. Nasoj sreci nema kraja. Utrecht je mogao napraviti prefketno slavlje.
Pa dobro.Steaua ide u Napoli po bod i igra protiv direktnog suparnika.Još da Napoli skikne i partijanje može početi..

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 dec 2010, 23:05

Pa dobro.Steaua ide u Napoli po bod i igra protiv direktnog suparnika.Još da Napoli skikne i partijanje može početi..
da, partijanje pocinje onog dana kad izbacimo Bayern u osmini finala, kao i Schalke
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 23:09

vuvu_zzz je napisao/la:
da, partijanje pocinje onog dana kad izbacimo Bayern u osmini finala, kao i Schalke
Po mojim računicama sva tri Italijana ispadaju u 1/8 finala.Miševi ste vi za ove lopine iz prvog šešira.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 dec 2010, 23:11

da, da, upravo to ti i govorim....namjerno drugi zavrsavamo da bi na Bayern nabasali
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 dec 2010, 23:16

vuvu_zzz je napisao/la:da, da, upravo to ti i govorim....namjerno drugi zavrsavamo da bi na Bayern nabasali
Sa Robbenom od vas bismo napravili njoke. :D

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 02 dec 2010, 23:17

vuvu_zzz je napisao/la:da, da, upravo to ti i govorim....namjerno drugi zavrsavamo da bi na Bayern nabasali
I da bi vas poslali kuci gdje su i oni od sinoc i veceras otisli da zajedno tugujete...
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.