Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

armando
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la armando » 24 jan 2010, 18:43

sta bih dao da im se vrati magat, makar na par dana. da im malo oznoji guzove, ovo sve glumi dive i neke zvijezdice. kako su brzo uzletili tako su jos brze pali. bili su i ostace prosjecan klub.
hoce da sparaju na feliksu, sad gube..posto su morali angazovati menagera, neka malo uporede kolko ih je kosto magat a kolko ovaj veh, pride heness.
dzeko na ljeto ide, i bolje je tako.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2010, 18:44

a meni su se smijali kada sam prošle godine govorio kako će se wolfsburg za par godina opet boriti za opstanak...st pauli je za wolfsburg institucija!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 18:47

_forzamilan_ je napisao/la:a meni su se smijali kada sam prošle godine govorio kako će se wolfsburg za par godina opet boriti za opstanak...st pauli je za wolfsburg institucija!

Kralju, od toga ti nema ništa, imaju oni para, imaju i dobru ekipu, upali su u malu krizu.

Dosadilo mi je čitati uvijek iste komentare tipa, Džeko je ovo prerastao ovo-ono. Što to nije zabio danas goal ?. Imao je par šansi, što ne zabija. Upali u crnu rupu, i treba im malo više da izađu iz nje. Previši je pritisak ove sezone na njima . Posebno se to kod Grafitea osjeti. I Misimović nije kakav je bio.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2010, 18:51

ama kakva kriza? da je ne znam kakva kriza gdje ćeš kući primiti 3 komada od koelna. siguran sam da bi i sarajevo u najjačem sastavu dobro namučilo vukove lol. džeko je onaj isti igrač ko i prošle sezone. mislim da je njegov jedini problem motivacija jer je dokazao šta može i on je ostao u wolfsburgu samo zato jer nije papak i time je pokazao da je za razliku od njihove uprave gentleman i da on cijeni ono šta su oni napravili za njega.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 24 jan 2010, 19:07

ma onaj veh je stvarno najveci promasaj ....on je sve al trener nije....dzeko bjezi .....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:09

ma Dzeko ce otici, to je neminovno, nadam se u Milan.......samo i Miske treba ici........onaj Atl.Madrid sto se spominjao bi bio prava opcija za njega......

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 19:39

_forzamilan_ je napisao/la:ama kakva kriza? da je ne znam kakva kriza gdje ćeš kući primiti 3 komada od koelna. siguran sam da bi i sarajevo u najjačem sastavu dobro namučilo vukove lol. džeko je onaj isti igrač ko i prošle sezone. mislim da je njegov jedini problem motivacija jer je dokazao šta može i on je ostao u wolfsburgu samo zato jer nije papak i time je pokazao da je za razliku od njihove uprave gentleman i da on cijeni ono šta su oni napravili za njega.

Kako su ti isti igrači igrali prošle godine, kako su igrali solida u Ligi prvaka. Nije samo do trenera , i šta hoće ići, gdje da ode, u Milan kao Huntelaar. On je dobar igrač, tu nema priče, ali treba mu dosta prilika za gol. I ova danas utakmica je to pokazala. Samo što je prošle godine grafite zabijao, a Džeko u drugom djelu sezone, kada su pobjeđivali svakoga po 3 razlike.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 19:43

možda glupo zvuči al meni se čini da igrači bojkotuju trenera i da je to jedan od razloga loše igre, jer nevidim da se iko od njih nešto previše trudi, nebi bilo prvi put da se tako nešto desi, mada ne kažem da je to tako ali nešto mi sumnjivo da sa ovakvim timom koji je po igračima od većine u njemačkoj jači oni 9-10 kola nemogu nikoga pobjediti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:47

trener je kriv i niko vise.......vidi se da mu ekipa puca, nisu slozni nikako, on taj problem ne moze rijesiti.........
zato zbogom Veh i kraj price.............frajer je i u Stutgart dosao i uzeo titulu jer mu je Magath ekipu napravio i dao im potrebni mentalitet............

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 20:55

džeko nikako nije mogao zabiti gol :( prva pa druga pa treća šansa ali kad neće neće....armin veh je najveći krivac za ovako stanje vukova
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 25 jan 2010, 01:09

tony-mortale je napisao/la:možda glupo zvuči al meni se čini da igrači bojkotuju trenera i da je to jedan od razloga loše igre, jer nevidim da se iko od njih nešto previše trudi, nebi bilo prvi put da se tako nešto desi, mada ne kažem da je to tako ali nešto mi sumnjivo da sa ovakvim timom koji je po igračima od većine u njemačkoj jači oni 9-10 kola nemogu nikoga pobjediti
ne zvuci to glupo, jer je vjerovatno tako. njima je veh dosao kao opeklom voda, jer je strasni felix vrsio mucenje nad njima. iz svakog igraca je izvlacio maximum, nisi smio biti neraspolozen, lijen ili sta drugo.
posle istorijskog uspjeha neki su poletili visoko, medju njima mozda i nasi puleni. e onda su neki shvatili da je bolje imati qvelixa magata nego ovu mirnu bubicu koji nije u stanju od gotove ekipe, sampionske, napraviti nesto.
sa neuspjehom stizu nezadovoljstva, razkol u ekipi i mnogi uvidjaju da ovo ne vodi nikud.
zbog toga tvoja sumnja ima smisla, vise je nego ocito da vukovima treba novi sef. koji ce znati lupiti sakom o sto i pokusati spasiti sto se spasit moze.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 25 jan 2010, 01:11

Znaci ceka ih teska borba za opstanak u elitnom drustvu do kraja sezone :mrgreen: .

Prosle sezone su izgledali kao Titanik kad je krenuo iz Engleske, a sad izgledaju kao Titanik na pola puta izmedju dva kontinenta :mrgreen: .
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 25 jan 2010, 01:52

a tamo se raspravlja kako je Vedo prosjecan igrac a bogami dzeko ce u ovom wolfsburgu i sa ovim trenerom do kraja seozne biti ono sto je bio u zelji.Prvo niti ima motiva , niti volje a sa njegovim losim partijama i promasajima i milano ce izgubiti totalno interes za njega i mozda i arsenal i onda moj dzeko ako te uzme i bayern muenchen na kraju bice super.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 jan 2010, 06:41

sahbaz2509 je napisao/la:a tamo se raspravlja kako je Vedo prosjecan igrac a bogami dzeko ce u ovom wolfsburgu i sa ovim trenerom do kraja seozne biti ono sto je bio u zelji.Prvo niti ima motiva , niti volje a sa njegovim losim partijama i promasajima i milano ce izgubiti totalno interes za njega i mozda i arsenal i onda moj dzeko ako te uzme i bayern muenchen na kraju bice super.
Bravo, sahbaze! To bi bilo super. :D :D :D
#divovi

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 jan 2010, 08:38

Šahbaze, da ti nisi Vedo himself? 40 postova imaš i svi su isključivo o Vedadu i o tome kako je on najbolji a drugi eto i nisu nešto. Svi mi volimo Vedada, kao i ostale igrače, ali ne treba pretjeravati... Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 25 jan 2010, 17:06

Evo Armin Veh je dobio odkaz kod Wolfsburga danas, znaci Edin Dzeko dobija novog trenera vrlo brzo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 jan 2010, 18:06

Pauk je napisao/la:Evo Armin Veh je dobio odkaz kod Wolfsburga danas, znaci Edin Dzeko dobija novog trenera vrlo brzo.

Valjda ce taj novi trener izbriti opstanak za Wolfsburg ako nista bar da ostanu u eliti...

Sta postade Wolfsburg od onakvog tima :cry:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 25 jan 2010, 18:16

kandidati,,,,,,, Van Basten,,, Schuster,,, Meyer,, pa vidjecemo!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 25 jan 2010, 18:17

Pauk je napisao/la:Evo Armin Veh je dobio odkaz kod Wolfsburga danas, znaci Edin Dzeko dobija novog trenera vrlo brzo.
najeba covjek ni kriv ni duzan :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 jan 2010, 18:18

vrebac86 je napisao/la:kandidati,,,,,,, Van Basten,,, Schuster,,, Meyer,, pa vidjecemo!!!!!!!!!!
Vazno je da imaju love i sigurno ce doc dobar trener. I Veh je dosta veliko ime, ali totalno je opao otkad je osvojio titulu sa Stuttgartom izgleda. Nadajmo se da ce taj novi Misketa i Dzeku samo jos 6 mjeseci trenirat. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, sagitarius i 8 gostiju.