El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Opet prokleti saobracaj .
Louis pjevac zbog kojeg sam zavolio JUZNI VJETAR koji je postao nesto kao moja religija . Prije 7-8 godina kada sam prvi put cuo pjesmu ''Dunjo Moja '' rekao sam ovo je nesto najkvalitetnije i najfascinantnije u muzici ,od tada je nastao moj interes za Louisa i JV. Snimio je 2 magicna albuma sa JV 80-th sa primjesama Rocka ali zbog velike popularnosti Sinana ,Kemala i ostalih njegove pjesme su ostali u sjenci . Godine 1997 pjesma'' Dunjo Moja '' biva proglasena hitom godine i tek nakon 20+godina pjesme postaju slusane i zapezene te veliki hitovi . Treba napomenuti pjesme poput ''Obrisi suze mala moja'' ,Kamerav(meni najdraza) ''Pesma me je razumjela '' itd koje su i dan danas veliki hitovi .Naravno i poslije JV-a imao je par velikih hitova poput'' Kolo Ljubavi'', ''Slike u Oku'' ili Opa Opa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Pocivaj u miru legendo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Objasnili kako se svira bas gitara i klavijatura.
[youtube][/youtube]
Ovog bi se AC/DC postidio