Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2010, 17:28

jose je napisao/la:Eto, sad se moze posvetiti samo Unitedu. :mrgreen:
eh,da bog da se posvetio nekom drugom klubu. Mislim da ce to biti Newcastle United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 maj 2010, 17:39

Sad znamo šta ga je kočilo ove sezone u Manchesteru. Dakle, dres nacionalnog tima je razlog njegovih lošijih igara. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2010, 18:12

Ne mogu vjerovat da je za repku dao 48 golova u 77 utakmica. Pa to je sjajno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 maj 2010, 18:13

Cartman je napisao/la:Ne mogu vjerovat da je za repku dao 48 golova u 77 utakmica. Pa to je sjajno.
Kad uzmes u obzir kakva je dva nama dao, onda mozda i nije bas sjajno... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 13 maj 2010, 19:35

majestic24 je napisao/la:Mislim da je ove Bugare ogrijalo sunce kad je on sada otisao. A sto se tice Giggs,on ce se mozda vratiti u repku,to je nedavno izjavio. Majstor ostaje majstor
Izjavio je da bi bilo moguce da se vrati ako to bude neophodno, a kada su Fergija pitali sta misli o tome, on se onako pofino ismijao i rekao da nema sanse da Giggs ponovo obuce reprezentativni dres.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 13 maj 2010, 21:48

koji je bosanac prvi dao gol na old trafordu?
za koji je klub igrao?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 maj 2010, 21:49

Hairlija je napisao/la:koji je bosanac prvi dao gol na old trafordu?
za koji je klub igrao?
bola,fener :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 13 maj 2010, 21:50

Hairlija je napisao/la:koji je bosanac prvi dao gol na old trafordu?
za koji je klub igrao?
To je bio Delalic koji je igrao za Sarajevo... ;)

Ali to ne znaci da ove sezone necete gledati Zelju na tronu... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 13 maj 2010, 22:44

Cartman je napisao/la:Berbatov quits Bulgaria

Dimitar Berbatov has called time on his international football career.

The 29-year-old, Bulgaria’s captain and record goal scorer, made the announcement in Sofia on Thursday. He told media at the Vasil Levski national stadium: “It was a difficult but well considered decision. There are moments in life when we have hard decisions to make.

"The reasons are many and different. I am happy with what I have achieved with the national team and do not regret anything. From now on I will focus fully on my commitments to Manchester United."

Berbatov made his Bulgaria debut in November 1999 and went on to score 48 goals in 78 appearances for the national team.

He joins fellow Reds Paul Scholes (England), Ryan Giggs (Wales) and Edwin van der Sar (Netherlands) in international retirement.
Ma cigo.. znate nase reakcije na Saliha kada je od repke odustao... mislim da nije posteno da se odrekne repke koja nema neku veliku sirinu igraca kao Engleska pa Scholes moze da ne igra... Pokusaje jos malo para zaradit, repku ko je..
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 maj 2010, 22:46

ne mogu da vjerujem da trazimo boriela iz milana :o
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... taly-agent
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 maj 2010, 22:48

ammarc je napisao/la:ne mogu da vjerujem da trazimo boriela iz milana :o
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... taly-agent
Hahaha,de ne nasmijavaj me druze. Pa nije SAF paso trave. Kakav Borielo,pa to je smoto veci od Berbatova
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2010, 22:49

haxonja je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Berbatov quits Bulgaria

Dimitar Berbatov has called time on his international football career.

The 29-year-old, Bulgaria’s captain and record goal scorer, made the announcement in Sofia on Thursday. He told media at the Vasil Levski national stadium: “It was a difficult but well considered decision. There are moments in life when we have hard decisions to make.

"The reasons are many and different. I am happy with what I have achieved with the national team and do not regret anything. From now on I will focus fully on my commitments to Manchester United."

Berbatov made his Bulgaria debut in November 1999 and went on to score 48 goals in 78 appearances for the national team.

He joins fellow Reds Paul Scholes (England), Ryan Giggs (Wales) and Edwin van der Sar (Netherlands) in international retirement.
Ma cigo.. znate nase reakcije na Saliha kada je od repke odustao... mislim da nije posteno da se odrekne repke koja nema neku veliku sirinu igraca kao Engleska pa Scholes moze da ne igra... Pokusaje jos malo para zaradit, repku ko je..
Kako cujem, i u Bugarskoj su ga godinama kritikovali jer nije igrao na nivou. Eto bas kao Salihamidzic u nas. Ali Brazzo je imo dobar razlog, povrede (u zadnje 3 sezone je mozda odigro 20 utakmica), ali ovaj skoro nikad nije povrijedjen. Mislim da je ovo njegov zadnji pokusaj da kao prvo ostane u Unitedu, i da onda pokaze navijacima i Fergiu da vrijedi. Izgleda da ce ostat jos sezonu u namanju ruku, iako molim Boga da ce otic.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 13 maj 2010, 22:53

majestic24 je napisao/la:
Hahaha,de ne nasmijavaj me druze. Pa nije SAF paso trave. Kakav Borielo,pa to je smoto veci od Berbatova
hehe,znam...zato mi je bilo cudno kad sam procitao to...a evo citam da bi mogli ponuditi 25 miliona za Lass Diarru iz Reala.Strasan igrac,al mislim da vec imamo dovoljno igraca takvog profila (Carrick,Scholes,Fletcher).
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2010, 22:57

Evo svako ljeto United po novinarima zeli dovest oko 100 igraca. Jedino su pogodili za Hargreavesa, Berbatova i Valenciu otkad ja pratim. Za Nania i Andersona na primjer rijeci nije bilo. Pa onda Owen, Obertan i Diouf su bili sokovi proslo ljeto. Jedino je sigurno da Sir Alex prati Benzemu jer je Gill potvrdio da je ga United probao dovest prosle sezone.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 13 maj 2010, 23:12

Cartman je napisao/la:
Wayne je napisao/la:pozz svima...
citao sam vase postove do sada pa me to netjeralo da se reg. i nadam se sto cesce pisem.
Nadam se da cu imati vremena sto cesce pisati i da cemo imati sto zanimljivijih tema za diskutovanje.
Inace sam veliki fan Manchestera,navijam za njega,ne znam 100% tacno od kada,ali znam da sam navijao i u onoj utakmici,ako se sjecate 1998/1999. protiv Juventusa u Torinu,2-3.
Poz
Dobro doso brate. A te utakmice se dobro sjecam iako sam bio djete, kako je samo Giggs odigro...A vidite na avataru radi koga sam poceo navijat za United. 8-)
E vala brate,i ja sam radi "kragne" poceo da navijam za crvene djavole.
BosnaE

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 maj 2010, 09:22

newton_heath_lyr je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Wayne je napisao/la:pozz svima...
citao sam vase postove do sada pa me to netjeralo da se reg. i nadam se sto cesce pisem.
Nadam se da cu imati vremena sto cesce pisati i da cemo imati sto zanimljivijih tema za diskutovanje.
Inace sam veliki fan Manchestera,navijam za njega,ne znam 100% tacno od kada,ali znam da sam navijao i u onoj utakmici,ako se sjecate 1998/1999. protiv Juventusa u Torinu,2-3.
Poz
Dobro doso brate. A te utakmice se dobro sjecam iako sam bio djete, kako je samo Giggs odigro...A vidite na avataru radi koga sam poceo navijat za United. 8-)
E vala brate,i ja sam radi "kragne" poceo da navijam za crvene djavole.
Eric the king! sto bi rekli.. ali najace je kad navijaca opali nogom to se ne zaboravlja! :twisted: :twisted:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2010, 17:59

“Barca? At this time, Madrid is my home and my club Real Madrid but I can never say never. I do not know what will happen in the future, you never know.”

Cristiano Ronaldo’s comments this week obviously haven’t gone down too well with Real Madrid fans, with them already in a bad mood knowing that Barcelona just need to beat relegation candidates to claim the Spanish title at the weekend.

Ronaldo went to watch Rafael Nadal with team mate Raul on Wednesday in the Madrid Open, only to be openly booed by the crowd.

Still, our former winger is confident there will be success in the future though, citing his experience at United as evidence.

“We have new players, a team under construction, a different coach and we know that success does not come straight away – you have to slide a bit,” he said. “I remember in my first two years at Manchester we did not win anything and we went on to win the Champions League.”

Vrati se kuci, Ronnie. :twisted:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 14 maj 2010, 18:06

Fergie moves ahead of Real in race for Silva

Manchester United manager Sir Alex Ferguson has emerged as the number one candidate to land Valencia winger David Silva. Reports in Spain suggest the wideman is ready to quit Los Che with a number of European clubs in the queue for the international’s signature including Real Madrid, Chelsea, Manchester City and Barcelona.

Manchester United are the reported favourites to land the 24-year-old midfielder who has been at Valencia since 2000. Fergie has moved ahead of Madrid, Chelsea, Barcelona and big spending Manchester City in the race to sign the talented Spaniard who has 33 caps for his country.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson would have to spend in the region of 20 million euros to land Silva, while the likes of Real Madrid, Chelsea, Manchester City, and Barcelona could move to outbid United if either club prioritise the wideman. According to sports bookmaker SKY BET United are favourites to land Silva with the Red Devils odds being severely cut this week. The player also revealed last week that a move to the Red Devils would be difficult to turn down.

"When you hear a club like Manchester United is interested in you it is an honour," Silva said. "I am very aware of the Premier League, and in recent years it has been the stand-out league in the world.

"If it came calling, especially if it was a club like Manchester United, it would be very hard to resist.

"I am happy at Valencia but every player has his price and if they get an offer they think is good business anything is possible."

NADAM SE!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 14 maj 2010, 18:14

Pratim vec neko vrijeme te kvote za transfere. Koliko god mediji bili glasni, kladionicari su ti koji najvise znaju. Kako sad stvari stoje, Silva je ajmo reci gotova stvar.

A sto se tice Ronalda... :lol: Frajer je jedinstven. Izgleda da Real sad zanje ono sto je posijao. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2010, 18:15

20 miliona eura? Pa to je nista za takvog igraca! Nadajmo se da ce doc.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.