Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Ne bih ga spomenuo da je igrao za neki klub čije utakmice nikad nisam gledao. Ovako mislim da je imao kvalitet za reprezentaciju i kad je igrao u BiH, ali to nikad nisam pisao jer je osnovno dokazati se u jačoj ligi. Evo i za Višću mislim da bi mogao biti vrh i u reprezentaciji, ali neka se prvo sam pokaže u jačoj ligi i dokaže kvalitet. Također, Kerla je bolesno napredovao. Stoperčina! Za Mravca je apsolutno čudo!
Zec zabi dva perverzna gola. Protiv Slovačke bi bilo super kad bi on startao sa Džekom, za kojeg se ne bi bunio ni da ostane na klupi, ako misli igrati kao dosad pod Sušićem. Džeko i Zec u napadu, nema druge.
Zec zabi dva perverzna gola. Protiv Slovačke bi bilo super kad bi on startao sa Džekom, za kojeg se ne bi bunio ni da ostane na klupi, ako misli igrati kao dosad pod Sušićem. Džeko i Zec u napadu, nema druge.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
za ovog likA gore iznad...njemacka 4ta liga je jaca i od nase i od hrvatske lige...ako na spisku moze biti igraca iz bih i hrvatske lige e onda moze i iz 4te njemacke pogotovo kad taj isti igrac kuca na vrata prvog tima ekipe koja je medzu 20 najjacih u evropi...sto se mene tice ja bi besica gurnuo na desnog bocnog a mujdzu pomjerio prema naprijed na poziciju desnog krilnog-veznog..
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Preseravanje......gruezi je napisao/la:za ovog likA gore iznad...njemacka 4ta liga je jaca i od nase i od hrvatske lige...ako na spisku moze biti igraca iz bih i hrvatske lige e onda moze i iz 4te njemacke pogotovo kad taj isti igrac kuca na vrata prvog tima ekipe koja je medzu 20 najjacih u evropi...sto se mene tice ja bi besica gurnuo na desnog bocnog a mujdzu pomjerio prema naprijed na poziciju desnog krilnog-veznog..
e jbg sad...ti nisi ni svjestan koliko je nasa liga slaba,mislim ako ti jedna od najjacih ekipa u ligi ispada od prosjecnog svicarskog drugoligasa sta dalje da ti pricam...
gruezi je napisao/la:e jbg sad...ti nisi ni svjestan koliko je nasa liga slaba,mislim ako ti jedna od najjacih ekipa u ligi ispada od prosjecnog svicarskog drugoligasa sta dalje da ti pricam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa ništa, trebao je Safet otići na tu neku utakmicu Regionallige, pa da vidi reprezentativca na djelu. Naravno, ako ga nije sramota gledati takve utakmice, a ne bi smjelo biti, jer je ipak jača liga od hrvatske i naše. Ili ga pogledati u juniorima pred poziv za reprezentaciju.gruezi je napisao/la:za ovog likA gore iznad...njemacka 4ta liga je jaca i od nase i od hrvatske lige...ako na spisku moze biti igraca iz bih i hrvatske lige e onda moze i iz 4te njemacke pogotovo kad taj isti igrac kuca na vrata prvog tima ekipe koja je medzu 20 najjacih u evropi...sto se mene tice ja bi besica gurnuo na desnog bocnog a mujdzu pomjerio prema naprijed na poziciju desnog krilnog-veznog..
Momak će vjerovatno napraviti veliku karijeru, ali je ovaj poziv nezaslužen kad se ima u vidu da su pozvani najbolji, bez ikakvih novajlija za testiranje. Ne mari Sušić za principe, to je bar jasno.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
zna se, najbolja reprezentacija svijeta .. kakvi god bili mi smo najbolji
UZ BOSNU I KAD GUBI I KAD VODI!
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Besic na klupi,nadam se da ce dobiti bar 10ak minuta,i Vedo je na klupi a Sejo ga je vec zado´ iz penala 
RIP SALE VILENJAK
Fakat je vrijeme da malo udje pred kraj barem. Nadam se da ce HSV odlucit utakmicu do 70.-80. minute i onda da moze Besic uc.RKO je napisao/la:Besic na klupi,nadam se da ce dobiti bar 10ak minuta,i Vedo je na klupi a Sejo ga je vec zado´ iz penala
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne debitova Bešić. Ima vremena, opasna mu je konkurencija. Ako ništa, može biti standardan u reprezentaciji
Evo nešto friško. Zijanili su 5:0, ali solidan bio Cocalić. Ušlo je sve u gol što su ošutali igrači Olympiakosa, a gostima poništen i gol kod 0:0 zbog centimetarskog možebitnog ofsajda.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Coca bi trebao preuzet ulogu defansivnog veznog u repci uskoro, vrlo uskoro...Željovac je napisao/la:Ne debitova Bešić. Ima vremena, opasna mu je konkurencija. Ako ništa, može biti standardan u reprezentacijiEvo nešto friško. Zijanili su 5:0, ali solidan bio Cocalić. Ušlo je sve u gol što su ošutali igrači Olympiakosa, a gostima poništen i gol kod 0:0 zbog centimetarskog možebitnog ofsajda.
[youtube][/youtube]
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Grcka i BL.Skoro pa indenticno.Sprdanje u vezi osamnaestogodisnjaka, samo gubis svoj kredibilitet.Željovac je napisao/la:Ne debitova Bešić. Ima vremena, opasna mu je konkurencija. Ako ništa, može biti standardan u reprezentacijiEvo nešto friško. Zijanili su 5:0, ali solidan bio Cocalić. Ušlo je sve u gol što su ošutali igrači Olympiakosa, a gostima poništen i gol kod 0:0 zbog centimetarskog možebitnog ofsajda.
[youtube][/youtube]
Mogao si postaviti link Cocalica i to bi bilo dovoljno.Ovako ispadas ofiran u vezi Besica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja Bešića apsolutno podržavam i drago mi je zbog tog poziva, iako mislim da je nezaslužen, jer u karijeri nije odigrao seniorsku utakmicu. A šprdam se sa Sušićem kod kojeg je moguće biti standardan u reprezentaciji, a nikad ne igrati za klub. Sa Bešićem ni u kom slučaju.
Evo još jednog budućeg reprezentativca.
[youtube][/youtube]
Evo još jednog budućeg reprezentativca.
[youtube][/youtube]
Visca el Višća!
Visca el Višća!
kakav ljevakovic kakav cajic, zadnji vezni vranjes ili medunjaninŽeljovac je napisao/la:Nekako smo prejaka reprezentacija da bi pozivali igrače koji nastupaju u četvrtoj ligi, makar to i bila Njemačka i makar momak fakat bio potencijal kao što je slučaj sa Bešićem. Prerano. Nastupa u jednoj od 3 četvrte lige. Ipak, drago mi je da je dobio poziv.
Spisak objavljen na ovom portalu nije tačan. Selektor se otarasio Nadarevića. Po meni ishitreno i ne do kraja jasno![]()
A pozvan je Ognjen Vranješ. Još jedan Tulićev izum.
I da sam Cocalić, krenuo bih Berberovićevim stopama na čijoj su poziciji igrali stoperi. Sad ovaj ne može ni na klupu, a nezamjenjiv je veteran koji cijelu godinu igra utakmice samo u reprezentacijiMora da je toliko strašan, nema druge. Kad je i osnovni princip pogažen zbog njega. I Muslimović, Mahmutović i Zec su tu negdje. I ja bih pozvao Zlatana i Zeca. Na zadnjeg veznog je mogao odraditi test i Ljevaković ili Čajić.
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Vranješ je igrao stopera u Borcu, desnog beka u mladoj reprezentaciji i u Sheriffu. I on je bez dileme za zadnjeg veznog? 
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Vranjes je u Sherifu ove sezone imao jacih tekmi u Euro ligi od svih ovih navedeni u cjeloj karijeri.
Uostalom odlican je bio i protiv toliko favorizovanog Dinama i Kijevskog i Zagrebackog.
Da ne govorimo da je standardan i gotovo svaku tekmu odigrao po 90 minuta.
P.S Nikakva logika @Zeljovac u tvojoj nakani da pohvalis jednog igraca a drugog omalovazis.Ne vidim svrhu.
Uostalom odlican je bio i protiv toliko favorizovanog Dinama i Kijevskog i Zagrebackog.
Da ne govorimo da je standardan i gotovo svaku tekmu odigrao po 90 minuta.
P.S Nikakva logika @Zeljovac u tvojoj nakani da pohvalis jednog igraca a drugog omalovazis.Ne vidim svrhu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čitaš li ti na šta repliciraš? Lik napisa da je idealan za zadnjeg veznog, a to, koliko znam, u karijeri nije igrao. I da hoću, baš bih mogao da ga omalovažim, ali ću se suzdržati. Baš k'o što ga ti dižeš tim nekim utakmicama. Jedna riječ - Moldavija.
I hajde nabroj te njegove prejake mečeve i protivnike. Bolji od Panathinaikosa, Olimpiakosa, AEK-a, PAOK-a, Arisa, Malage...
I hajde nabroj te njegove prejake mečeve i protivnike. Bolji od Panathinaikosa, Olimpiakosa, AEK-a, PAOK-a, Arisa, Malage...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Znas onu pjesmu.''uzalud vam trud sviraci''
Da je kako pa da svi zaigraju,ali ne moze.
Da je kako pa da svi zaigraju,ali ne moze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baš tako. U reprezentaciju se može i na guzove, kad je selektor levat. Ali klupsku karijeru, od koje se i živi, je već puno teže izgraditi. Primjer: Tulić pogura Vranješa u mladoj, ovaj ode u veliku Zvezdu i nikad ni ne zaigra.
Iako svejedno mislim da momak može biti odličan na stoperu i vrlo je mlad, ali eto. Sve se može gledati iz više uglova. Također mislim da je Kerla za njega izumitelj stoperske pozicije. Već od ove polusezone će ga preteći i po kvalitetu lige u kojoj igra, a po igrama je daleko daleko ispred.
Iako svejedno mislim da momak može biti odličan na stoperu i vrlo je mlad, ali eto. Sve se može gledati iz više uglova. Također mislim da je Kerla za njega izumitelj stoperske pozicije. Već od ove polusezone će ga preteći i po kvalitetu lige u kojoj igra, a po igrama je daleko daleko ispred.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ako nije Kerla jest Cocalic ako nije Cocalic jeste Visca itd,itd.
Niko ne kaze da ti momci ne znaju igrati.Mozda i budu okosnica u repci.Ali u vezi repke,prvo sto je potrebno skinuti klupske naocali.
Poslije se mnogo bolje uoci i vidi.
U vezi poziva,nikad na svijetu se nije desilo da u jednoj repci,cjela nacija bude zadovoljna.uvijek ili neko fali ili je viska.
Veci su levati oni koji hoce igrace iz svoje mahale,a po drugima se ono ko usput popisaju.
Niko ne kaze da ti momci ne znaju igrati.Mozda i budu okosnica u repci.Ali u vezi repke,prvo sto je potrebno skinuti klupske naocali.
Poslije se mnogo bolje uoci i vidi.
U vezi poziva,nikad na svijetu se nije desilo da u jednoj repci,cjela nacija bude zadovoljna.uvijek ili neko fali ili je viska.
Veci su levati oni koji hoce igrace iz svoje mahale,a po drugima se ono ko usput popisaju.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado86, Alipasino, bordobijeli, Drum, eaglebvb09, Edincapitano, edvaE2, fukare987, galia95, Google Adsense [Bot], guadalupe, Hajdeee, HariTz, Iceplayer, jasmin10, komax, Ledara, legendarnadruga, leo1946, Mocvara1991, MostarNeretva, Mostarska, MrPink, N3R3D, Pirke, prisonbreak, rare, Rimes87, Scholl, Sheyi, StevieG8 i 370 gostiju.