Ni blizu druze, ziv ti bio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:29E dugo je i izdržo.
@zeljovolimte stipu ba dalabu, vidiš da nam se Laki/AlijagaPetkim/Hulala vratio.
Što se novosti tiče, Hvala Aco, za ostalo sam skeptičan, pogotovo jer ćelo ne ulijeva povjerenje.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
Ja bi tom zvalji usta razvalio...Onaj pravi ublehas..YoutuberPririsak je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Hebo vas nedo turkovic i njegove info i njegovo misljenje.
Jedan od mahalaca koji voli Zelju ali mahalanjem mu i steti. Da je sta valjao uspio bi kao igrac a to sto sad prosipa pamet i prica javno sta misli da je dobro ili lose za Zelju mi je u krajnju ruku diskutabilno.

Grobaru sad ti i Arap smeta,ne ulijeva povjerenje?MrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Zato trebamo malo dijeliti citate Bašića poznatijeg kao Agent 007![]()
Nek ulijeva ta kanalizacija sa avatara
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Najveci ublehas i mahalac na svijetu,a debilniji komentari od ovih na yt mislim da nema. Cim su se arapi povezivali nedavno stavio je sliku iz arabije da se uvuce u guzicu. Njemu i slicnim zabranit prilaz stadionu.frenky1991 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:41Ja bi tom zvalji usta razvalio...Onaj pravi ublehas..YoutuberPririsak je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Hebo vas nedo turkovic i njegove info i njegovo misljenje.
Jedan od mahalaca koji voli Zelju ali mahalanjem mu i steti. Da je sta valjao uspio bi kao igrac a to sto sad prosipa pamet i prica javno sta misli da je dobro ili lose za Zelju mi je u krajnju ruku diskutabilno.![]()
![]()
Fk Željezničar.
-
Ja cim vidim nekog iz raje da mu nesto komentarise,odma ga blokiram...Druze pa taj covjek ima IQ -20 ... Mozak mu na leru radi..Ja ne znam stvarno kako svijet moze vjerovati ista onoj zvaljavoj lopurdi??Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:45Najveci ublehas i mahalac na svijetu,a debilniji komentari od ovih na yt mislim da nema. Cim su se arapi povezivali nedavno stavio je sliku iz arabije da se uvuce u guzicu. Njemu i slicnim zabranit prilaz stadionu.frenky1991 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:41Ja bi tom zvalji usta razvalio...Onaj pravi ublehas..YoutuberPririsak je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Hebo vas nedo turkovic i njegove info i njegovo misljenje.
Jedan od mahalaca koji voli Zelju ali mahalanjem mu i steti. Da je sta valjao uspio bi kao igrac a to sto sad prosipa pamet i prica javno sta misli da je dobro ili lose za Zelju mi je u krajnju ruku diskutabilno.![]()
![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
K'o god zucne protiv Ace, malo o njemu zna.
Veći je Željovac i od mnogih naših "legendi".
Jedino za njega i Cocu se to može reći u našem klubu.
Hvala mu za svaki minut, hvala mu dok je s maskom na licu bacao se na gol liniji i spašavao čiste golove na derbiju. Nije to jednom uradio, više puta je..
Hvala mu što si jedino na njemu ove sezone mogao vidjeti reakcije kada primimo gol, dok je ostalima svima svejedno.
Pravi momak. Vrijeme je bilo Aco. Sretno ti dalje, i hvala ti na svemu!
Hulahopka is back
Veći je Željovac i od mnogih naših "legendi".
Jedino za njega i Cocu se to može reći u našem klubu.
Hvala mu za svaki minut, hvala mu dok je s maskom na licu bacao se na gol liniji i spašavao čiste golove na derbiju. Nije to jednom uradio, više puta je..
Hvala mu što si jedino na njemu ove sezone mogao vidjeti reakcije kada primimo gol, dok je ostalima svima svejedno.
Pravi momak. Vrijeme je bilo Aco. Sretno ti dalje, i hvala ti na svemu!
Hulahopka is back
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Diskutovali smo neki dan, nadam se da je tako, a vi koji imate bolje i više informacija od nas ostalih svakako i bolje znate stvari. Stvarno bi mi bilo drago da budem u krivu i da se iz ovog nešto novo stvori.Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Ni blizu druze, ziv ti bio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:29E dugo je i izdržo.
@zeljovolimte stipu ba dalabu, vidiš da nam se Laki/AlijagaPetkim/Hulala vratio.
Što se novosti tiče, Hvala Aco, za ostalo sam skeptičan, pogotovo jer ćelo ne ulijeva povjerenje.
@GIBRA smiri se legendo, podijelit će naš dobri Hadžija novogodišnje bonuse za vas u Megamixu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Meni je samo glupo to ako se jedan mrzi da se drugo podrzava,daleko im kuca bila i jednom i drugom, mozda oni vole Zelju,ali ga vise vole iskoristiti. Hajmo vezni srediti,napad ce izgledati dobroMrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:50Diskutovali smo neki dan, nadam se da je tako, a vi koji imate bolje i više informacija od nas ostalih svakako i bolje znate stvari. Stvarno bi mi bilo drago da budem u krivu i da se iz ovog nešto novo stvori.Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Ni blizu druze, ziv ti bio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:29E dugo je i izdržo.
@GIBRA smiri se legendo, podijelit će naš dobri Hadžija novogodišnje bonuse za vas u Megamixu.

Fk Željezničar.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Za 40.godina niko se neće sjećati da smo igrali polufinale Kupa Uefa, ali zato će i dalje biti ova tema aktuelnaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:05Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske![]()

Kakve smo igrače navodno dogovorili?
Valjaju li čemu?
Mislim teško da se mogu naći gori od trenutnih.
Mislim da zaista ne moze goreavalPacidoroP je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:09Za 40.godina niko se neće sjećati da smo igrali polufinale Kupa Uefa, ali zato će i dalje biti ova tema aktuelnaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:05Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske![]()
Valjaju li čemu?

Fk Željezničar.
Evo ti sad otvoreno yebo te MisimovicMrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:50Diskutovali smo neki dan, nadam se da je tako, a vi koji imate bolje i više informacija od nas ostalih svakako i bolje znate stvari. Stvarno bi mi bilo drago da budem u krivu i da se iz ovog nešto novo stvori.Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:38Ni blizu druze, ziv ti bio.MrAmarOsim je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:29E dugo je i izdržo.
To sto je neko protiv te lopovčine,kamatara,kanalizacije i moržine sa avatara koji je klub ugasio ne znaci da podrzava drugog
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Logika nalaze da bi se nesto bitnije trebalo desiti. Za pocetak cistka vecine ovih trenutnih pickica. Ovi nam placaju strucni stab, idemo kod njih na pripreme i trebali bi da dovedu odredjen broj igraca da im se prvi glavni trener u Europi ne bruka sa levatima. Isto tako znaju da bas i nemamo para za bacanje.invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 19:45Ma ja samo mislim da raja previse ocekuje a da se nista bitnije nece desit al eto vidjecmoRatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 dec 2023, 16:33Evo izbij arape iz price, dje smo ? Ekipa katastrofa. Kako to rijesiti ?invincible1921 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:40
Al bitna opaska...da sve ovo propadne njima to nista ne znaci, a mi smo izgleda sve odigrali na ovi ruku, a karte nisu neke
Potencijalni investitor nema veze sa ovom pricom.
Fakat ne vidim problem, ovo nije nekakav fond ili menadzerska agencija ovo je projekat kraljevine SA. Sve je do nas, budel ko sjebo to smo mi milion %
Sve navedeno nama oslobadja dio budzeta kojim mozemo dovesti nekoliko kvalitetnijih igraca. Jos ako "iskoristimo" Jozaka i njegove konekcije po hrvatskoj koja je u odnosu na nas, sto se tice igraca, dosta kvalitetnija moze tu svega da bude. Jos se ne racunaju ko stranci. A tek njegova iskustva sto se tice Omladinske Skole.
Ako znamo. Isto tako mozemo sve fuliti pa ga popustiti na kraju i da se ovi pokupe na kraju sezone. Ako mi nesto ne budemo zajebali tipa ugradjivanja i da sve promasimo sto se tice dovodjenja igraca sumnjam da ce ovi tek tako otici.
Sve cemo vidjeti za nekoliko mjeseci,.od toga koliko pickica ce biti otjerano preko igraca koje cemo dovesti do troskova i na ciji racun. Takve stvari se ne mogu sakriti, a mislim i da se nece kriti.
Ako neko misli ili nada da ce se Zeljeznicar zavaliti sa nerealnim platama koje ne moze ispostovati, zajebo se. To se sigurno nece desiti.
Zato sto ta dva morona imaju ego ko trokrilni ormar. Stavljaju sebe ispred kluba. Sa tim da je jedan najtrofejniji trener koji je umalo ugasio klub zbog ega a drugi je tek jedan u nizu predsjednika koji je napravio istok.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:09Za 40.godina niko se neće sjećati da smo igrali polufinale Kupa Uefa, ali zato će i dalje biti ova tema aktuelnaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:05Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske![]()
Valjaju li čemu?
Zna li iko na forumu ko je bio predsjednik kada smo igrali polufinale kupa uefa i kada je napravljen sjever?
Interesantno ovaj duel se aktuelizira kada se desava nesto pozitivno za klub.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
Oooo uranili poranili zoru prevarili.bhsport je napisao/la: ↑12 dec 2023, 06:35Zato sto ta dva morona imaju ego ko trokrilni ormar. Stavljaju sebe ispred kluba. Sa tim da je jedan najtrofejniji trener koji je umalo ugasio klub zbog ega a drugi je tek jedan u nizu predsjednika koji je napravio istok.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:09Za 40.godina niko se neće sjećati da smo igrali polufinale Kupa Uefa, ali zato će i dalje biti ova tema aktuelnaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:05Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske![]()
Valjaju li čemu?
Zna li iko na forumu ko je bio predsjednik kada smo igrali polufinale kupa uefa i kada je napravljen sjever?
Dosadilo vise to Amar vs Miske, mislim da ni oni sami nemaju toliko losu energiju koliko je botovi prenose.
Yebo ih paja patak

Znaci od rijeci do rijeci potpis

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
A zar neko misli da ce doci i dati 5 miliona nekome..Pablo11 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 21:29Pa investirat ce pripreme,neke igrace,nece dati 5 miliona i trosite. Jesmo ogranicen narod,nama zidane da dodje ne bi valjao. Mi smo neka radnicka klasa mi smo k obicni samo niko nece da prizna.
Ne moras ti mene ubjedjivati,vrijeme ce pokazati kao i za svakog do sad.
Nije nesto lijep dan danas, treba srediti kakvog igraca dok nije kasno..
Fk Željezničar.
-
Predsjednik je bio Esad Ibrahimovic.bhsport je napisao/la: ↑12 dec 2023, 06:35Zato sto ta dva morona imaju ego ko trokrilni ormar. Stavljaju sebe ispred kluba. Sa tim da je jedan najtrofejniji trener koji je umalo ugasio klub zbog ega a drugi je tek jedan u nizu predsjednika koji je napravio istok.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:09Za 40.godina niko se neće sjećati da smo igrali polufinale Kupa Uefa, ali zato će i dalje biti ova tema aktuelnaTMmanija2012 je napisao/la: ↑11 dec 2023, 22:05Jesmo li ovo opet dosli na vjecitu temu Amar vs Miske![]()
Valjaju li čemu?
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Proximic i 11 gostiju.