Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
eto ti znasEmir ZENICA je napisao/la:ilidza
Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavljaSamo pare,ako imas para radit ces
Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...?rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
mandraX je napisao/la:Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...?rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Vas dva protiv mene i opet jedva,od pocetka igre ste krenuli da rusite kulu i na predzadnjem pitanju si tek uspeo.Edin TM87 je napisao/la:Stefkooo vrati se, necu te vise na 0 ostavljat, hajde da igramo![]()
![]()
![]()
kakvom se ona drogom spucalabraco je napisao/la:Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza.![]()
Nasao:
Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.
Koja glupost majko mila.
Selver Oruč je ratni profiter i kriminalac.HZ_ilidzaa je napisao/la: 80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Spominjao je svasta,po njegovoj racunici sledeci predsednik Amerike je trebala biti Hilary Clinton,al' sjeba ga Barak,cekam samo zakljucak da je i on gmaz.braco je napisao/la:Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza.![]()
Nasao:
Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.
Koja glupost majko mila.
Pazi , nijedan milioner ne bi bio ono sto jest ,a da nije krsio zakon. Ali kada se na kraju sve sagleda vise donese dobra nego loseg. A mani se te mahalske price da je ratni profiter. Ne znam ko jos moze citati mentolske novine havaz.Selver je iz kraja gdje je i moj stari.moustapha je napisao/la:Selver Oruč je ratni profiter i kriminalac.HZ_ilidzaa je napisao/la: 80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Bianconeri1988 je napisao/la:Legendo, hajd da igramo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.