Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jan 2012, 15:24

Stefkooo vrati se, necu te vise na 0 ostavljat, hajde da igramo :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 jan 2012, 15:30

ilidza

Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavlja 8-) Samo pare,ako imas para radit ces ;)
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 14 jan 2012, 15:32

Emir ZENICA je napisao/la:ilidza

Nemoj studirati,ljudi studiraju po 4-5 godina,potrose bruku kesa a opet ne rade.Danas fakultet nista ne predstavlja 8-) Samo pare,ako imas para radit ces ;)
eto ti znas :mrgreen:
nek upise masisntvo k'o ja,i kad(ako ikad) zavrsi moze dje hoce :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 14 jan 2012, 15:38

Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Izdržati, to je temelj vrline!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jan 2012, 15:39

rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...? :roll:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 14 jan 2012, 15:44

mandraX je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Btw, gledah sad onu emisiju na areni 1 - Football greatest - bilo o Van Bastenu... Pa koja je on igracina bio, ne mogu da opisem kol'ko mi je krivo sto nisam rodjen u to vrijeme, pravo uzivanje je bilo gledati ga. Nesto poput Ibrahimovica sada (po lakoci s kojom je igrao), samo sto je Holandjanin (po meni) puno, puno bolji.
Stvarno je bio igračina, i ja sam upravo pregledao tu emisiju...i ono što mi nije jasno, doduše nije me ni zanimalo dosad, koji je razlog što je prestao igrat' u 28-oj godini? Tek tako se oprostio, ili je neka povreda bila...? :roll:

Vidio si da je rekao da su mu neki doktori rekli da mu "ociste" zglob (tako nekako je on rekao :) ), da ce nakon toga biti potpuno zdrav, i da ce moci odigrati jos dosta godina, poslije te operacije (sta li vec). Medjutim, nakon toga, sve je krenulo po zlu, kako on kaze. ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 15:49

Edin TM87 je napisao/la:Stefkooo vrati se, necu te vise na 0 ostavljat, hajde da igramo :lol: :lol: :lol: :lol:
Vas dva protiv mene i opet jedva,od pocetka igre ste krenuli da rusite kulu i na predzadnjem pitanju si tek uspeo. :roll:
A ja krenem jednom da rusim i odma zavrsim. ;)

@HZ evo dok utakmice nisu pocele nabrzaka. :D
Procitao sam pre par godina Ickeovu knjigu "Najvece tajne" i od tada sam rekao da necu vise nista njegovo procitati,ponekad ovako odgledam sta kenja po predavanjima i to je to.Kao sto rekoh malopre mozemo ga strpati u rang sa nasim MIroljubom.
Icke ima neki bolestan i fantazijski pogled na svet.Njemu su glavna preokupacija i to svugde spominje gmazovski rod da tako nazovem,i po njemu radi "predvidjanja",koja su kasnije ce se ispostaviti pogresna.
Icke u svojim govorima izrekne veliki broj lazi,to nije tajna,ali i te lazi izgledaju poprilicno uverljivo u odnosu na ono sto nam ljudi svakodnevno serviraju,ali pricati o tome da ljudi ne mogu videti celi svet,i da samo on moze to da uradi je ono :roll: .
ICke je izuzetno inteligentan lik,ali je covek obicni manipulator. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2012, 16:54

Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza. :?

Nasao:

Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.

Koja glupost majko mila.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 jan 2012, 18:02

braco je napisao/la:Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza. :?

Nasao:

Kathy O’Brien, u svojoj knjizi Oblikovanje Amerike u transu, ističe da joj je George Bush rekao da su oni vrsta izvanzemaljaca, koja je osvojila planet, što još nitko nije shvatio te da su došli iz udaljenog, dubokog svemira. Ona kaže da se on pred njom pretvorio u gmaza.

Koja glupost majko mila.
kakvom se ona drogom spucala :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 14 jan 2012, 18:09

HZ_ilidzaa je napisao/la: 80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Selver Oruč je ratni profiter i kriminalac.
#divovi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 jan 2012, 18:12

braco je napisao/la:Ako se ne varam on je spominjao kako su neki ljudi vidjeli Busha da se pretvara u gmaza. :?

Nasao:

Koja glupost majko mila.
Spominjao je svasta,po njegovoj racunici sledeci predsednik Amerike je trebala biti Hilary Clinton,al' sjeba ga Barak,cekam samo zakljucak da je i on gmaz. :lol: :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jan 2012, 18:35

Edo gdje si jbt :evil:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 14 jan 2012, 19:04

legendo,ne moras me "izazivati" na kvizu,necu prihvatiti :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 jan 2012, 19:13

moustapha je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: 80% najvecih biznismena nema zavrsen fakultet. Moja komsinica sa ekonomskim fakultetom radi u robotu za platu od 1300km. A vlasnik robota koji je zavrsio 3 godine masinske ima milione na godisnjem nivou.
Selver Oruč je ratni profiter i kriminalac.
Pazi , nijedan milioner ne bi bio ono sto jest ,a da nije krsio zakon. Ali kada se na kraju sve sagleda vise donese dobra nego loseg. A mani se te mahalske price da je ratni profiter. Ne znam ko jos moze citati mentolske novine havaz.Selver je iz kraja gdje je i moj stari.

@Devil

Ne mislim na to nevidljivi svijet , to me ne zanima , vise me zanima ovo o EU. Island je najbolji primjer kako se trebalo postupati u ovoj krizi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jan 2012, 19:30

Kakvo deranje legende na conquiztadoru :lol: :lol: :lol:

Nema sviju sam odr'o, jos samo Magica i Monolog!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jan 2012, 19:37

slika

Nije da se falim,ali da začepimo usta ovom djetetu ;)
Samo da mu ubuduće ne vjerujete kad se fali,da je sviju izdominiro,više ne želim da igram sa njim,pokazo sma mu gdje mu je mjesto.

Šta ja da igram s nekim ko ne zna ,skim je Pele odigro oproštajnu utakmicu za selesao. :shock:
ili Kad mu je rođen idol CR7 :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 jan 2012, 19:53

:mrgreen:

Dobio me momak, jednu, a ja njega prije toga 5, zamisli da sam sve to usliko, kako si napacen.

5:1 cao :*

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 jan 2012, 20:03

Oj što laže :P
Vidi ga ,fali se bez pokrića,sad kofol ,da je on usliko :lol:
Ti samo kad računaš pobjede ,brojiš svoje ,a moje ništa :roll:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 jan 2012, 20:09

Legendo, hajd da igramo :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 14 jan 2012, 20:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Legendo, hajd da igramo :mrgreen:

Zavodniče :mrgreen: kad nosiš Raffaello na sastanak, jel poneseš cijelu kutiju

slika

ili samo ovo jedno

slika

:roll:
FORZA MARŠAL !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.