Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa ima on love ,inače je poznati biznismenBianconeri1988 je napisao/la:Svejedno![]()
Nekad mali, nekad veliki![]()
Bolje ti je mali, da ne pomisli kako imaš love
Debilizam sta se sve vrti po ovom YouTube-uvOluMme je napisao/la:[youtube][/youtube]
malo se popilooo
I ja se maloprije vratih s bazena i bila mi voda u usima.Samo brate skaci ako je desno uho ti se nagni na desnu stranu i skaci na desnoj noziElegant je napisao/la:Da li se nekome od vas desilo da mu je za vrijeme tusiranja "usla voda u usi" ? Onaj neugodni sumu i osjecaj u usima, e meni je dana cijeli da desno uho u sumu, ne boli me ali taj sum mi otezava sluh.
Pa hocu da pitam jel neko od vas koristio kapljice za usi, kazu da se one mogu kupit bez recepta. Ili kako da ovo rijesim.
bolje ikad nego nikad... ima ljudi čitav život debili, pa ne skontaju...vOluMme je napisao/la:sad sam skonto da sam debil brisem ovo
Ma nije mi ofirno cijeli dan ne cujem na jedno uho, poludi ...Sarajlijc@ je napisao/la:I ja se maloprije vratih s bazena i bila mi voda u usima.Samo brate skaci ako je desno uho ti se nagni na desnu stranu i skaci na desnoj noziElegant je napisao/la:Da li se nekome od vas desilo da mu je za vrijeme tusiranja "usla voda u usi" ? Onaj neugodni sumu i osjecaj u usima, e meni je dana cijeli da desno uho u sumu, ne boli me ali taj sum mi otezava sluh.
Pa hocu da pitam jel neko od vas koristio kapljice za usi, kazu da se one mogu kupit bez recepta. Ili kako da ovo rijesim.
za ovog dijasporca kako ti nije ofirno ovo na yt stavit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.