Od punca + jos nekih 500.000kSabinho je napisao/la:Kakve pare?Aerials je napisao/la:Samo se vi borite za Pirića![]()
Dajte pare i vodite ga sutra odma'

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Od punca + jos nekih 500.000kSabinho je napisao/la:Kakve pare?Aerials je napisao/la:Samo se vi borite za Pirića![]()
Dajte pare i vodite ga sutra odma'
Ma opet se ne svetite adekvatno, vec sami sebi skacete u stomak praveci vjestacku ekipu.TobeYarabi je napisao/la:i jedan i drugi ce sjediti na klupi..JohnCleese je napisao/la:Vama se Rustemovic ne svidja i pljujete ga, a zadovoljavate se Elvisom i slavite njegov dolazak.
Ja garanatjume da je prvi kvalitetniji igrac.
...a sto se Amera tice taman jos jedna sezona da ga Husref maksimalno iskoristi
Pa zar i on nije "automatizovan"?Aerials je napisao/la:Za obeštećenje, ugovor Sabinhovjerov'o ili ne imamo igrače pod ugovorom
ako ce u FKS, samo ga dovedemo i potpisemo.. a drugi moraju platiti neko obestecenjeBesic je napisao/la:Kakva je klauza za Ordagića?
Oyyy pa gdje ces to reci kao vlasnik kluba...Thetraphak1921 je napisao/la:Sisoje izjavio ovo.Memara je napisao/la:Jel ovo fkt sisoje izjavio ili neki forumas, nisam upratio..Thetraphak1921 je napisao/la:
"Automatski su produzeni ugovori."
On nema menadzera apsolutno je vezan ugovorom za klub.Besic je napisao/la:Kakva je klauza za Ordagića?
Ma mutite vi nesto dobro, nije Azmir budala.Aerials je napisao/la:Bešiću profesionalni ugovor do sljedeće godine, to je sve što znam.
Nije Sabinho
"Igračima kojima je istekao ugovor, nakon što je izborena Evropa, saradnja je, kazao nam je Husić, automatski produžena na još godinu. "Sabinho je napisao/la:Ma mutite vi nesto dobro, nije Azmir budala.Aerials je napisao/la:Bešiću profesionalni ugovor do sljedeće godine, to je sve što znam.
Nije Sabinho
Memara je napisao/la:
Oyyy pa gdje ces to reci kao vlasnik kluba...I oni zele da ih uzmemo za ozbiljno, ja cijelo vrijeme kontao Krleza insajder
![]()
Ispravka, za kamione i čime se već bavi to važi. Za sport, da se ne lažemo ima znanje koliko i haver mu Dino Selimović.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da je budala i glup, ne bi imao milione. Sve ima svoj razlog. Sutra u 10 pressica, pa cemo sve saznati.
A sta je fudbal nego biznisPitarBordo je napisao/la:Ispravka, za kamione i čime se već bavi to važi. Za sport, da se ne lažemo ima znanje koliko i haver mu Dino Selimović.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da je budala i glup, ne bi imao milione. Sve ima svoj razlog. Sutra u 10 pressica, pa cemo sve saznati.
Yup, tako i Selimović razmišljao, pa nam dolazili Alispahići, Cezari, Stepanovi, Ikindije - koji se sa biznis strane činiše dobri (uložiš više da bi se više vratilo), pa izduvao muda samom sebi.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A sta je fudbal nego biznisPitarBordo je napisao/la:Ispravka, za kamione i čime se već bavi to važi. Za sport, da se ne lažemo ima znanje koliko i haver mu Dino Selimović.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da je budala i glup, ne bi imao milione. Sve ima svoj razlog. Sutra u 10 pressica, pa cemo sve saznati.Nosite sve ako cemo dobiti pare, pa da glupi reprogram platimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.