steta vecina pocelopintol_TM87 je napisao/la:Atlant vs riga vise od 4 gola
Jokerit 2 kvota je 2.95
Jyp hendikep 1 kvota je 2.35
Ceske budojevice manje od 5
Trencin vise od 5

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
steta vecina pocelopintol_TM87 je napisao/la:Atlant vs riga vise od 4 gola
Jokerit 2 kvota je 2.95
Jyp hendikep 1 kvota je 2.35
Ceske budojevice manje od 5
Trencin vise od 5
Pa trenutno je u Brazilu oluja, za Kolumbiju ne znam, ukucas na google live forecast i dodas taj kolumbijski grad i etHass je napisao/la:@Viper,hvala drug..Kakve su prognoze,oce li igranas iikako??? :Pb
75-87amarosim je napisao/la:ovaj par imate i wwin-u
Prijateljska utak,turnir u Širokom:
Zagreb-Split 2 1,75
jako sam se iznenadio kad sam vidio ovaj par u ponudi i iznenadjujuce visoka kvota na Splitu,Zagreb je ove sezone u totalnom(financijskom) kaosu,trener im je Jusup,doveli su Mikea Jamesa sa sveucilista i Poščića koji je nastupao za Slav.Brod,tu su od stare garde Mula(realno blize mirovini nego ozbiljnoj kosarci),Rančić i Ozbolt,od manje poznatih Novačić,Halilović.....
S druge strane Split ove sezone jači za Vukušića,Darija Šarića,Kruslina i Kraljevića(vrlo dobra sezona obojice u Zaboku),jaci su i za fizicki spremnog Vujčića(prosle sezone je iz fotelje direktora uskocio u dres),tu su dugogodisnja ekipa Subotić,Mimica,Sobin i Dijan i par klinaca koji mogu dati ruke,svakako su ozbiljniji od Zagreba i mislim da su puno blize pobjedi.........
P.S ispricavam se zbog jucerasnje kratke analize za Chalon-Limoges,nisam nista provjeravao oko sastava pa je Chalon bio dosta oslabljen neigranjem prvog centra Williamsa i igraca iz rotacije Lauvregnea........
s kim igrajuamko21 je napisao/la:sta je za sutra sigurnije dortmund ili psg ?
hsv - dortmundThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:s kim igrajuamko21 je napisao/la:sta je za sutra sigurnije dortmund ili psg ?
hsv je u prelosoj formi, al mora i to nekad prestati, dok je psg u strasnom naletu, mislim da su se uigrali pravo i da ce ih do kraja tesko ko zaustaviti, tako da, moj konacan odgovor je psgamko21 je napisao/la:hsv - dortmundThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:s kim igrajuamko21 je napisao/la:sta je za sutra sigurnije dortmund ili psg ?
bastia - psg
Emir ZENICA je napisao/la:Brüssel-Eupen 1 3,00 2:1
svaka cast, ispratio bih da sam u tom trenutku imao na racunu, al nazalost nisam...Emir ZENICA je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Brüssel-Eupen 1 3,00 2:1![]()
jesam, jucer sam bio izgubio dosta, al sam se danas vratio, tako da sam u plusu, al kad si oovo postavio, nisam imao u tom trenutku, al ispratio bih, yebes gaEmir ZENICA je napisao/la:Hvala,steta valjda si danas dobio nesto,ako nesto cekas sretno da dobijes
tek kad sam odigrao 1 na janovicza, skontam da je ovaj cervantes zemljas, a privukla me mala kvota, yebaji gaHass je napisao/la:@Emire legendo,hvala ti..Ispratio sam te,i uzelo se nesto..Nije puno,al dosta..![]()
@The maniacs,rekoh ti ja za KLOCA Janovicza
P.S. Aj nek neko postavi parove i kvote ovih celendzera za sutra,ako nije frka
Hvala;
Ma oba, bez razmišljanja, na velke novce.amko21 je napisao/la:hsv - dortmundThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:s kim igrajuamko21 je napisao/la:sta je za sutra sigurnije dortmund ili psg ?
bastia - psg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.