Vidiš da opet o parama pišešSamozdravlje je napisao/la:Mirza do USO brani 80 bodova,ali na tri GS ce dobiti min.30 ,dakle 50 bodova.Do kraja godine brani oko 220 bodova.Zato mislim da se treba cuvati da spreman odigra 3.GS. Poslije DC(Japan)ima one turnire za koje mislimo da mu najvise odgovaraju(Indoor). Dobre su kvale Mastersa ,malo srece(neki amater) i malo bodova i sve ok.Lijepo bi bilo da uspije obezbjediti AO 2019 i to bez turnira u novembru. Vadiona postoji u Chall. u Italiji(novembar).Samozdravlje je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Rekoh ja jos prije mjesec bit ce po koja pobjeda na sljaci al ovo sto Mirza igra bas me pozitivno iznenadjuje. Ja da sam na njegovom mjestu preskocio bih masterse i ne bih se trosio nego bi se usmjerio na RG, al ako se osjeca dobro nek ode uzet pare i nek malo razgleda rim i madrid
E zbog ovog @esprit dobre su ove kvale Mastersa.Mislim odlicno je 16bodova i 5000Eura., a mozda bude i sta vise.![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Je ga prosralo prvo koloforgempp je napisao/la:IZASAO ZRIJEB ZA KVALE I MISLIM DA DONOSIM SUPER VIJESTI:
Prvo kolo: Mirza Basic- Alvarez Varona (WC, 16godina)
Drugo kolo: Basilashvili- Frantangelo.
Malac je talentiran igrač ali trenutno može biti samo sparing partner Mirzi.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
E zbog ovog @esprit dobre su ove kvale Mastersa.Mislim odlicno je 16bodova i 5000Eura., a mozda bude i sta vise.
[/quote]
Vidiš da opet o parama pišeš
[/quote][/quote]
Lahko je tebi kad ovaj tvoj osvoji tolike GS
Prvo sam napisao 16 bodova ,a ovaj svijet kakav je takav(sve se vrti oko para).U ovom slucaju radi pomoci oko boljih uslova za trening,fitnes,ishranu,trenera i ...Nemoj i ti @forgempp molim te.
Pomazu $ i ostale monete da ostane TOP100
Pozdrav za tebe.
Vidiš da opet o parama pišeš
Lahko je tebi kad ovaj tvoj osvoji tolike GS
Prvo sam napisao 16 bodova ,a ovaj svijet kakav je takav(sve se vrti oko para).U ovom slucaju radi pomoci oko boljih uslova za trening,fitnes,ishranu,trenera i ...Nemoj i ti @forgempp molim te.
Pozdrav za tebe.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Galion je napisao/la:Ako Julien predaUnofficialpage je napisao/la: Vratimo se temi, Damir u 1. kolu Madrida ide na Benneteua pa u 2. kolu na Delpa.
Zna li neko koliko su Bašić i Džumhur zaradili ove sezone?

Džumhur je ove sezone od tenisa ukupno zaradio 384,654$ od čega 318,551$ od singla, a 66,103$ od dubla. Bašić je ove sezone od tenisa ukupno zaradio 190,242$ od čega 189,361$ od singla, a 881$ od dubla. EtOikamid je napisao/la:Zna li neko koliko su Bašić i Džumhur zaradili ove sezone?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Brkic 17 hiljada i još treba dodat ovih 2000 eura iz češke , dosta putuje i platu prima 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vala Tare ti ko Vegeta u sve se mjesas.Pitanje je meni upuceno(zna se ko je zaduzen za finansije)taremuha je napisao/la:Džumhur je ove sezone od tenisa ukupno zaradio 384,654$ od čega 318,551$ od singla, a 66,103$ od dubla. Bašić je ove sezone od tenisa ukupno zaradio 190,242$ od čega 189,361$ od singla, a 881$ od dubla. EtOikamid je napisao/la:Zna li neko koliko su Bašić i Džumhur zaradili ove sezone?
Trebas biti temeljit s finansijama(a ne samo prenijeti podatak),zaboravljas lovu s Bosfora 4320 Evra ili 5270 $(sred.kurs)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@HeraklitMracni , ti ko Tare , nisi precizan, tacan podatak 2080 Eura .HeraklitMracni je napisao/la:Brkic 17 hiljada i još treba dodat ovih 2000 eura iz češke , dosta putuje i platu prima
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne znam zasto , ali mi se cini meni upuceno pitanje. To ja zovem zezanjem. Nekad je ovaj pforum obilovao salom i vicem.Oikamid je napisao/la:Zna li neko koliko su Bašić i Džumhur zaradili ove sezone?
Ja kao 60-godsnji penzioner("sastavljam kraj s krajem")razumijem se u finansije i molim sve da ova pitanja ostaju moja.
Mozda nisam IN ,ali za svoje godine i nisam los(za salu,prije svega na svoj racun).Mladosti mi moje ni Vi niste losi kad hocete dobra ste Vi omladina kakvi smo mi matori. Danas Mirza igra vazan mec , a Vi samo o parama.Materijalisti
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pusti pricu , ne mjesaj se u finansije.forgempp je napisao/la:Bez starca nema udarca.
Mirza nece biti prva opcija za LL.(HERBERT-DONSKOY), a koja opcija ce biti ,vidjet cemo.Znam ja pratiti i varijacije finansija. Bitno je proci ovog djecaka.Postoji mogucnost da prvi put ima 18 reg. rezultata(bar 7 dana).No pare su pare
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini @Uno.nije tema , no moram.CESTITKE U17 FUD/NOG. REPREZENTACIJI . DANSKA:BOSNA I HERCEGOVINA 2:3

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima tema za to. Sad neka bude ali ubuduće nećemo ovdje o ostalim sportskim uspjesima naše države jer za sve ima tema koja je predviđena za to.Samozdravlje je napisao/la:Izvini @Uno.nije tema , no moram.CESTITKE U17 FUD/NOG. REPREZENTACIJI . DANSKA:BOSNA I HERCEGOVINA 2:3![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=2&p=6453244#p6453244
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
OK. MLAD(na forumu), NECU VISE.SAMO OVAJ PFORUM.Unofficialpage je napisao/la:Ima tema za to. Sad neka bude ali ubuduće nećemo ovdje o ostalim sportskim uspjesima naše države jer za sve ima tema koja je predviđena za to.Samozdravlje je napisao/la:Izvini @Uno.nije tema , no moram.CESTITKE U17 FUD/NOG. REPREZENTACIJI . DANSKA:BOSNA I HERCEGOVINA 2:3![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=2&p=6453244#p6453244
Frantangelo predao pri rezultatu 64 23 za njega. Bashilashvili protiv Mirze (sada Mirza izlazi na teren, nadamo se pobjedi)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne bi trebao ispustiti ove bodove , ali Mirza je to . Nemoj nas sikirati Mirza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.