Ne moze Azmir voditi pravni, finansijski, sportski segment kluba, etc. Svako mora imati svoja zaduzenja za koja su edukovana, a ne da jedno lice vodi apsolutno sve, a nije dovoljno kompetentno za bilo sta od toga. Vi imate dva covjeka ustvari, koji sve poslove obavljaju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da je budala i glup, ne bi imao milione. Sve ima svoj razlog. Sutra u 10 pressica, pa cemo sve saznati.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- PitarBordo
- Kontakt:
A onaj Vuglavić zvani "opsajd ko vrata"... Pa frajko u prenosu ne može ništa da "stručno" pogodi kada igraju dvije izgrađene odlične ekipe, kamoli da on sastavlja ili se pita oko ekipe u ligi kao što je BHTPL... Kakve maskote titam. 

Samo Saraj'vo.
Eno husrefa u butmiru u hladu govori dinokiju koga da dovede iz slobode i pripremase mu mjesto sefa struke a hurta pomocni haha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
E moj pitarbordo, bolje je stvarno nekad ne pričat, ušutit malo. Taj čovjek ima veza i vezica u UEFA-i metar, a bez njega ne bismo bili ovdje gdje jesmo sad. Sloboda je napravila veliki napredak, a za svaku licencu Saša je najveći "krivac", gdje je reprogram, gdje su kojekakvi sponzori...
To što on na TV-u tako zvuči i sam je nedavno izjavio, da voli da se raja nasmije nego da bude k'o robot. Gdje su još njegove ljudske kvalitete, niste vi ni sa čim upoznati, al bitno je komentarisat bez znanja.
To što on na TV-u tako zvuči i sam je nedavno izjavio, da voli da se raja nasmije nego da bude k'o robot. Gdje su još njegove ljudske kvalitete, niste vi ni sa čim upoznati, al bitno je komentarisat bez znanja.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znači vi ste preko veza i vezica dobili licencu i reprogram?wobly92 je napisao/la:E moj pitarbordo, bolje je stvarno nekad ne pričat, ušutit malo. Taj čovjek ima veza i vezica u UEFA-i metar, a bez njega ne bismo bili ovdje gdje jesmo sad. Sloboda je napravila veliki napredak, a za svaku licencu Saša je najveći "krivac", gdje je reprogram, gdje su kojekakvi sponzori...
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Bagrcavi, reprogram se ne plaća UEFA-i.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PitarBordo
- Kontakt:
Poznajem ja tog tvog sa vezama i vezicama itekako, mani me njegovih "ljudskih kvaliteta".wobly92 je napisao/la:E moj pitarbordo, bolje je stvarno nekad ne pričat, ušutit malo. Taj čovjek ima veza i vezica u UEFA-i metar, a bez njega ne bismo bili ovdje gdje jesmo sad. Sloboda je napravila veliki napredak, a za svaku licencu Saša je najveći "krivac", gdje je reprogram, gdje su kojekakvi sponzori...

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ne kontam jeli još uvjek neka zayebancija ali vidim da je podosta pitara nasjelo na ovu ublehu njihove uprave oko ovih transfera.Ne vjerujem majke mi da ovako skromno trgovanje zadovoljava ambicije pitara, sve kontam hoće malo tuzlake da meze.Ali fakat ako misle naprijed ovo mora bolje, pogotovo ako znamo da su skoro pa sigurni odlasci njohvih pravih zvjezda Dulje i Benke.
"Poznam ga, gledo sam 3 put utakmice LP na OBN-u"
@heroj ma dobar je Sarić, samo gledam za Ahmeta se uhvatili, čovjek od decembra nije dao gol. Jest doduše jedan baš njima u kupu.
@heroj ma dobar je Sarić, samo gledam za Ahmeta se uhvatili, čovjek od decembra nije dao gol. Jest doduše jedan baš njima u kupu.
Pa ti reče da je on zaslužan za to jer ima veze i vezice.wobly92 je napisao/la:Bagrcavi, reprogram se ne plaća UEFA-i.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- PitarBordo
- Kontakt:
Ima ih koji su nasjeli, meni ovi trenutni "transferi" spadaju u ono "bolji igrači iz PL", nikako u ona "konačna" pojačanja koja će donijeti išta. A čak i da dođu ta konačna, ovu upravu ni Miljacka ni Bosna ni Dobrinja ne opra za vjeke vjekova. 
@wobly "Poznam" je neispravno. Ali jasno mi je zašto smatraš Vuglavića kvalitetnom personom onda.

@wobly "Poznam" je neispravno. Ali jasno mi je zašto smatraš Vuglavića kvalitetnom personom onda.

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako nekako..PitarBordo je napisao/la:Ima ih koji su nasjeli, meni ovi trenutni "transferi" spadaju u ono "bolji igrači iz PL", nikako u ona "konačna" pojačanja koja će donijeti išta. A čak i da dođu ta konačna, ovu upravu ni Miljacka ni Bosna ni Dobrinja ne opra za vjeke vjekova.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Na stranu zayebancija ali Sabahudin Vugdalić je istinski heroj, spasio je u par navrata nekoliko ljudskih života...PitarBordo je napisao/la:Poznajem ja tog tvog sa vezama i vezicama itekako, mani me njegovih "ljudskih kvaliteta".wobly92 je napisao/la:E moj pitarbordo, bolje je stvarno nekad ne pričat, ušutit malo. Taj čovjek ima veza i vezica u UEFA-i metar, a bez njega ne bismo bili ovdje gdje jesmo sad. Sloboda je napravila veliki napredak, a za svaku licencu Saša je najveći "krivac", gdje je reprogram, gdje su kojekakvi sponzori...
To što on na TV-u tako zvuči i sam je nedavno izjavio, da voli da se raja nasmije nego da bude k'o robot. Gdje su još njegove ljudske kvalitete, niste vi ni sa čim upoznati, al bitno je komentarisat bez znanja.![]()
![]()

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Moje mišljenje je da su ti igrači u Slobodi bili sjajno ukomponovani, krasila ih je iznad svega timska igra. Naravno da imaju određeni kvalitet ali sam siguran da ona ekipa sa drugim trenerom ne bi bila ni sjena ekipe pod Husrefom.Ako na sve to dodaš da ta 2 igrača treba da izađu pred koševski istok i da prođu tu torturu , rekao bih biće teško. Sarajevo je lani ušlo sa daleko najjačim i najskupljim rosterom u PLBIH pa se sve strušilo k'o kula od karata.Njima trebaju suštinske a ne kozmetičke promjene.Ako odluče istinski ići na implementaciju "akademije" onda sam siguran da će brzo pobrati plodove tog rada a ako nastave ovako grozničavo čuvati svoje fotelje (dovođenjem tridesetogodišnjaka da bi zadovoljili raju) biće čireva i na istoku i na sjeveru.wobly92 je napisao/la:"Poznam ga, gledo sam 3 put utakmice LP na OBN-u"
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Iskreno govoreći 3 imena su nosila Slobodu prošle sezone.Ovo ostalo je neki prosjek,mogu i odigrati kako treba,a i sa druge strane kad gledaš dosta su limitirani.
A ta 3 su Ordagić,Veselinović,Zeba.O njihovim kvalitetama ne treba ni raspravljati.
Kao što je naš Sablja izjavio: Trojica da znaju,njih osam samo da smetaju.Smješno ili ne,ali to je istina.Tako da ste ispunili svoj cilj sa ovom trojicom.
A ta 3 su Ordagić,Veselinović,Zeba.O njihovim kvalitetama ne treba ni raspravljati.
Kao što je naš Sablja izjavio: Trojica da znaju,njih osam samo da smetaju.Smješno ili ne,ali to je istina.Tako da ste ispunili svoj cilj sa ovom trojicom.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Dobar posao odradise pitari. Pojacali sebe oslabili konkurenciju. Sloboda bez 3, a mozda i 4 vazna igraca ide u Evropu. Pa dok se u igraju za ligu, dodas jos povrede. Nema ih niĐe.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sloboda konkurencija? To je kraj priche. Trebat ce im uhvatiti 10 mjesto, a jos gazda druker u moru lopova?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- PitarBordo
- Kontakt:
Slobodi je ionako frka jer nema Zebe na otvaranju prvenstva. 

Samo Saraj'vo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta vam je ljudi pa pratite li vi ligu ciju temu komentarisete..gleda li ko utakmice , igrace, utakmice drugih timova
Sarajevo je dovelo tri VRHUNSKA igraca iz PL..samo sad treba da ih koriste na pravi nacin, a to je cesto stavka koja njih je.e...i mi smo sa Saricem lutali godinu dana dok nismo skontali dje i kako treba da igra, do tad su mu se neki i smijali, ali kad nadjes igracu pravo mjesto onda vidis koliko moze..
dalje Ahmet je masina, koja moze od Duljevica napravit cudo, samo ako kliknu....o Hodzicu da ne govorim, lik je Kafu glavom i bradom za ovu ligu..pojacanja su odlicna, posao je stvarno vrhunski..jos Dzidic, Memisevic i Ordagic i nisu mogli bolje iz ove nase lige
sad je sve samo na treneru kako ce to uklopiti, sad im treba Husref da se vrati i napravi tim po svojoj volji
Sarajevo je dovelo tri VRHUNSKA igraca iz PL..samo sad treba da ih koriste na pravi nacin, a to je cesto stavka koja njih je.e...i mi smo sa Saricem lutali godinu dana dok nismo skontali dje i kako treba da igra, do tad su mu se neki i smijali, ali kad nadjes igracu pravo mjesto onda vidis koliko moze..
dalje Ahmet je masina, koja moze od Duljevica napravit cudo, samo ako kliknu....o Hodzicu da ne govorim, lik je Kafu glavom i bradom za ovu ligu..pojacanja su odlicna, posao je stvarno vrhunski..jos Dzidic, Memisevic i Ordagic i nisu mogli bolje iz ove nase lige
sad je sve samo na treneru kako ce to uklopiti, sad im treba Husref da se vrati i napravi tim po svojoj volji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Evolve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.