FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 nov 2014, 11:17

Da mi je doživit' dan kad prestanete pisati o navijačkoj skupini i podgrupama i podqrčevima na ovoj temi... ne mogu da dokučim kako neko može bit' toliki DEFEKTAŠ, da ne može razgraničiti neke očite stvari :roll:
075

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 02 nov 2014, 12:15

TzBulevar87 je napisao/la:Da mi je doživit' dan kad prestanete pisati o navijačkoj skupini i podgrupama i podqrčevima na ovoj temi... ne mogu da dokučim kako neko može bit' toliki DEFEKTAŠ, da ne može razgraničiti neke očite stvari :roll:
pa kako ti to bar nije jasno :D ovdje pisu svi oni digici koji su bili jednom sa fukarama u zadnjih 10 godina i to samo zato sto nije bilo mjesta na zapadu :D i sad ti isti digimoni u nedostatku bilo kakvih informacija dodju na ovaj forum i pitaju ovdje..... da zna bilo koga od 1000 navijaca odgovorio bi mu na pitanje jos dok je na utakmici ne bi pitao ovdje sigurno....

salmy

Post Postao/la salmy » 02 nov 2014, 12:34

Batva je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu

A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu :lol: :lol:
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece :P
Po tvojoj izjavi samo mogu zakljuciti da si poceo pratiti fudbal i navijati za svoj klub sa 30+ godina, a to je prezalosno. E vidis matori moj, mi svoj klub volimo od malih nogu, na tribinu idemo jos kao djeca i navijamo, ucimo navijacke pjesme, i ne dijelimo ljude na seljake i gradjane, to smo pokazali i u ratu kada smo primili toliko Podrinjaca, a masa ih je i ostala u nasem gradu. Sada je Tuzla i njihov grad. Vi svog jos nemate, a kad cete - ne zna se. Ali koga zaboli kita za tim, ovdje furamo navijacku furku i ljubav prema Slobodi, u toku smo desavanja u i oko kluba, koliko je to moguce. I generalno nas zaboli **** za Velezom, Red Armyjom, Mostarom i vasim misljenjem.

Selam, bok, zdravo, ni sam ne znam kako da vas pozdravim, ali zobidjite nas napokon i radite na vasim okupljanjima i organizaciji, a nasu prepustite nama. Cao.
Admine ovome spucaj ban, vidis sta prica.
Ti bi Batva mogo malo manje labrnjat u kontekstu da Velez nema svog grada i slicno.
Debilu jedan, mozemo se zezat i prepucavat navijacki, ali netreba prelazit ljudsku granicu.
Svi znamo sta se desavalo u Mostaru /92-95/i oko njega i na koji nacin se nakon toga Velez digao iz pepela, tako da tvoj komentar nije na mjestu.
Ostalim normalnim Fukarama pozdrav.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 13:25

kad već našeg navijača nazivaš debilom, onda istim epitetom počasti i vašeg @tepsiju, ako si čitao, vidio si šta je pisao ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 02 nov 2014, 13:34

Nisi me shvatio šta sam napisao, ali nema veze.. A takve kao taj tepsija ne želim da komentarišem, jer za takve epitet ne postoji što se mene tiče ;)
075

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 02 nov 2014, 15:12

[youtube][/youtube]

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 16:58

Bio vam predsjednice, predsjednice ubise nas !!! nas na derbiju, prije tekme ko cukica trazio Amara, a kasnije se Gredicu uvlacio u pakas, tapsao ga po ramenima, smjeskio se, izgleda drago covjeku sto je bio na derbiju ... :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 16:59

jah, uvlačio se Ajfelu, može kupit' i vas i onaj drveni stadion

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 nov 2014, 17:01

De se skontaj da nisi zaje*o sine, ko se kome uvlačio u pakaš da ne bi pljusnula tužba :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 nov 2014, 17:03

SinBosanski je napisao/la:Bio vam predsjednice, predsjednice ubise nas !!! nas na derbiju, prije tekme ko cukica trazio Amara, a kasnije se Gredicu uvlacio u pakas, tapsao ga po ramenima, smjeskio se, izgleda drago covjeku sto je bio na derbiju ... :D
Propali pokusaj provokacije. Azmir, koji tezi 20 miliona dolara godisnje , se uvlacio njima ? Đe mozak momak ? Jel to boli poraz kuknjava ?

SinBosanski

Post Postao/la SinBosanski » 02 nov 2014, 17:04

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
SinBosanski je napisao/la:Bio vam predsjednice, predsjednice ubise nas !!! nas na derbiju, prije tekme ko cukica trazio Amara, a kasnije se Gredicu uvlacio u pakas, tapsao ga po ramenima, smjeskio se, izgleda drago covjeku sto je bio na derbiju ... :D
Propali pokusaj provokacije. Azmir, koji tezi 20 miliona dolara godisnje , se uvlacio njima ? Đe mozak momak ? Jel to boli poraz kuknjava ?
:lol: :lol:

Sigurno, ipak ste vi Real u ovoj ligi, a papak je Peres :lol: :lol: :crazy:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 02 nov 2014, 17:07

Lik kojem Amar Osim sjedi na klupi nekog papkom zove :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 17:07

Peres :lol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 nov 2014, 17:26

:lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 nov 2014, 17:43

ko je bio na derbiju nismo te skontali ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 nov 2014, 17:44

Chinaglia je napisao/la:kad već našeg navijača nazivaš debilom, onda istim epitetom počasti i vašeg @tepsiju, ako si čitao, vidio si šta je pisao ;)
Sta mu covjek odgovoriti kad bane na posljednju stranicu i procita sta mu srcu milo, a nije kadar shvatiti bit onoga sto sam napisao. Lokacija mu: Sarajevo, brani Mostar i Velez, i piskara u vrijeme kad je trebao biti na stadionu i bodriti Plave ili Bordo momke.

Ontopic:
Nego, mozda smo ganjali zute i pauziranje par igraca u slijedecoj tekmi jer bismo je trebali dobiti, ruku na srce koju cemo pobijediti ako necemo Mladost u narednom kolu, a onda da kompletni docekamo Sarajevo, autobusku stanicu pred nasim golom i lagano. :D

Pricaju Strumfovi i Pitari kako se Fukare gadjaju kamenicama, kako smo nekulturni, a onda svu svoju kulturu i umijece dokazu danase na derbiju. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 nov 2014, 18:11

Ma pošto Azmir namjerava da radi remont ekipe došao da vidi ima li šta kvalitetnih igrača u Sarajevu i Želji da ih dovede u Slobodu :D
SRETAN BROJ - 1725

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 nov 2014, 18:37

Sandžajevski humor :urnebes:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 nov 2014, 18:42

Sretno u ostatku sezone momci! :bih:
Jača Sloboda, i jači Velež = jača liga, a to mi svi želimo.
Vidio sam da su pale neke teške riječi, ali ću da ih zanemarim.
Smatram da je to neka vrsta emocionalne reakcije koja ne graniči sa razumom.
Kako bilo, živjeli, i da navijamo svi večeras za Jednu nam Jedinu! :bih:

[youtube][/youtube]

:bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 nov 2014, 18:54

Ma hajde, salu na stranu, opet smo van stadiona drugovi, idemo cesto jedni drugima u rodno mjesto, poslovno ili ubijanjem slobodnog vremena. Forum kao forum, jedan baci kost, drugi reaguje, ostali se nadovezuju i tako to ide koncentricno. Upravo nam trebaju jaki klubovi koji imaju historiju i tradiciju.

Ovo sto Pitic kaze, iako misleci da ima smisla za humor, ima i logike u jednu ruku. Gdje Azmir moze dobiti savjet i pomoc ako nece od Sarajevskog kluba, jer su oni fudbal i organizaciju podigli na veci level. Ja bih volio da Azmir saradjuje sa njima i promjenom statuta bi mogao dosta toga pokupiti od njih. Zasto da ne, ako je to za dobrobit Slobode i domaceg fudbala.
Celiku samo treba garnitura koja ce stati u kraj kriminalu, jer je klub imao (a vjerujem i ima) ogromna primanja od navijaca, tombole, izdavanjem poslovnih objekata, reklama, i cega sve ne. Siroki je uvijek u vrhu po primanjima i organiaciji, Zrinjski takodjer je uvijek tu u vrhu, Borac k'o Borac svakako ga stiti cijela drzava, Zeljo je malo cucnuo, ali nista strasno, jos Velez da stane na noge i to je to... ovakvim raspletom liga koja bi brojala 12 klubova (pa mozda i 10) jaca bi bila 5 puta...

Mene najvise brine statut u Slobodi, tamam se pokrene ta tema, a onda tajac. Ne mogu docekat januar i godisnji izvjestaj kao i Azmirov definitivni stav sta i kako dalje.

Sretno momcima u SKPC Mejdanu, ja nisam stigao zbaviti karte, jbg.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.