Admine ovome spucaj ban, vidis sta prica.Batva je napisao/la:Po tvojoj izjavi samo mogu zakljuciti da si poceo pratiti fudbal i navijati za svoj klub sa 30+ godina, a to je prezalosno. E vidis matori moj, mi svoj klub volimo od malih nogu, na tribinu idemo jos kao djeca i navijamo, ucimo navijacke pjesme, i ne dijelimo ljude na seljake i gradjane, to smo pokazali i u ratu kada smo primili toliko Podrinjaca, a masa ih je i ostala u nasem gradu. Sada je Tuzla i njihov grad. Vi svog jos nemate, a kad cete - ne zna se. Ali koga zaboli kita za tim, ovdje furamo navijacku furku i ljubav prema Slobodi, u toku smo desavanja u i oko kluba, koliko je to moguce. I generalno nas zaboli **** za Velezom, Red Armyjom, Mostarom i vasim misljenjem.ANTIFA ! je napisao/la:Batva je napisao/la:Fukara na jednoj utakmici bude sto RA ne bude za polusezonu. I dalje svrsavaj na nas i bacaj sihire od zavisti. saPu
A iskreno govorim sto sam zapazio danas treba biti objektivan i priznati kako jeste i da vam je 80 % tribine djeca i da ste smijesni , a za ovo sigurno atmosfera ko na Anfieldu![]()
![]()
Bjezi ne prosipajte se vise i okanite se te teme nego vidite da se pojavite na proljece
Selam, bok, zdravo, ni sam ne znam kako da vas pozdravim, ali zobidjite nas napokon i radite na vasim okupljanjima i organizaciji, a nasu prepustite nama. Cao.
Ti bi Batva mogo malo manje labrnjat u kontekstu da Velez nema svog grada i slicno.
Debilu jedan, mozemo se zezat i prepucavat navijacki, ali netreba prelazit ljudsku granicu.
Svi znamo sta se desavalo u Mostaru /92-95/i oko njega i na koji nacin se nakon toga Velez digao iz pepela, tako da tvoj komentar nije na mjestu.
Ostalim normalnim Fukarama pozdrav.