FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šta je ovo!!!!. Čujem Fukare nisu mogli dobiti besplatne karte, a Živiničani zbog zastave i BH Fanatikosi dobiše. Mislim yebote, ako je ovo istina, koji je ovo qurac!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ne kontam ovo sto si napisao. Kakve noge brato. Velez nema marke duga ni prema drzavi ni prema igracima. Primanja su redovna i po visini odmah iza Sarajeva,Širokog i zrynskog
Batva je napisao/la:Ma hajde, salu na stranu, opet smo van stadiona drugovi, idemo cesto jedni drugima u rodno mjesto, poslovno ili ubijanjem slobodnog vremena. Forum kao forum, jedan baci kost, drugi reaguje, ostali se nadovezuju i tako to ide koncentricno. Upravo nam trebaju jaki klubovi koji imaju historiju i tradiciju.
Ovo sto Pitic kaze, iako misleci da ima smisla za humor, ima i logike u jednu ruku. Gdje Azmir moze dobiti savjet i pomoc ako nece od Sarajevskog kluba, jer su oni fudbal i organizaciju podigli na veci level. Ja bih volio da Azmir saradjuje sa njima i promjenom statuta bi mogao dosta toga pokupiti od njih. Zasto da ne, ako je to za dobrobit Slobode i domaceg fudbala.
Celiku samo treba garnitura koja ce stati u kraj kriminalu, jer je klub imao (a vjerujem i ima) ogromna primanja od navijaca, tombole, izdavanjem poslovnih objekata, reklama, i cega sve ne. Siroki je uvijek u vrhu po primanjima i organiaciji, Zrinjski takodjer je uvijek tu u vrhu, Borac k'o Borac svakako ga stiti cijela drzava, Zeljo je malo cucnuo, ali nista strasno, os Velez da stane na noge i to je to... ovakvim raspletom liga koja bi brojala 12 klubova (pa mozda i 10) jaca bi bila 5 puta...
Mene najvise brine statut u Slobodi, tamam se pokrene ta tema, a onda tajac. Ne mogu docekat januar i godisnji izvjestaj kao i Azmirov definitivni stav sta i kako dalje.
Sretno momcima u SKPC Mejdanu, ja nisam stigao zbaviti karte, jbg.
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
zizu1991 je napisao/la:Sretno u ostatku sezone momci!![]()
Jača Sloboda, i jači Velež = jača liga, a to mi svi želimo.
Vidio sam da su pale neke teške riječi, ali ću da ih zanemarim.
Smatram da je to neka vrsta emocionalne reakcije koja ne graniči sa razumom.
Kako bilo, živjeli, i da navijamo svi večeras za Jednu nam Jedinu!![]()
[youtube][/youtube]

Jedan od rijetkih Veležovaca koje zaista cijenim.

Mislim da je krajnje vrijeme da se stane u kraj malograđanskim prepucavanjima, svi smo manje-više u istoj situaciji i besmisleno je smijati se nekom kada ni tvoj klub nije ništa bolji. Ali dobro, razumijem i to, jeftine provokacije su postale naša stvarnost jer nam igrači na terenu nude jedno veliko NIŠTA.
Mozda Velez nema duga, ali daleko je to od jakog Veleza, znas i sam. Uostalom, napretka nikad dosta.RezervniGolman je napisao/la:Ne kontam ovo sto si napisao. Kakve noge brato. Velez nema marke duga ni prema drzavi ni prema igracima. Primanja su redovna i po visini odmah iza Sarajeva,Širokog i zrynskogBatva je napisao/la:Ma hajde, salu na stranu, opet smo van stadiona drugovi, idemo cesto jedni drugima u rodno mjesto, poslovno ili ubijanjem slobodnog vremena. Forum kao forum, jedan baci kost, drugi reaguje, ostali se nadovezuju i tako to ide koncentricno. Upravo nam trebaju jaki klubovi koji imaju historiju i tradiciju.
Ovo sto Pitic kaze, iako misleci da ima smisla za humor, ima i logike u jednu ruku. Gdje Azmir moze dobiti savjet i pomoc ako nece od Sarajevskog kluba, jer su oni fudbal i organizaciju podigli na veci level. Ja bih volio da Azmir saradjuje sa njima i promjenom statuta bi mogao dosta toga pokupiti od njih. Zasto da ne, ako je to za dobrobit Slobode i domaceg fudbala.
Celiku samo treba garnitura koja ce stati u kraj kriminalu, jer je klub imao (a vjerujem i ima) ogromna primanja od navijaca, tombole, izdavanjem poslovnih objekata, reklama, i cega sve ne. Siroki je uvijek u vrhu po primanjima i organiaciji, Zrinjski takodjer je uvijek tu u vrhu, Borac k'o Borac svakako ga stiti cijela drzava, Zeljo je malo cucnuo, ali nista strasno, os Velez da stane na noge i to je to... ovakvim raspletom liga koja bi brojala 12 klubova (pa mozda i 10) jaca bi bila 5 puta...
Mene najvise brine statut u Slobodi, tamam se pokrene ta tema, a onda tajac. Ne mogu docekat januar i godisnji izvjestaj kao i Azmirov definitivni stav sta i kako dalje.
Sretno momcima u SKPC Mejdanu, ja nisam stigao zbaviti karte, jbg.

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde ljudi idite na rukomet ebo vas forum ebo Velez i suplju
..sta radite na forumu ahaha

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisam nabavio kartu, a 50 metara od Mejdana sam. :/
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zar je nestalo ?.. ebiga to Fukare nisu dobile svoje ulaznice ?Batva je napisao/la:Nisam nabavio kartu, a 50 metara od Mejdana sam. :/
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam vam prije dva mjeseca pisao da Fukare nece dzabe uci zbog kazne sto su napravili na kosarkaskoj utakmici sa zastavom svastikom.Tuzlak04 je napisao/la:Šta je ovo!!!!. Čujem Fukare nisu mogli dobiti besplatne karte, a Živiničani zbog zastave i BH Fanatikosi dobiše. Mislim yebote, ako je ovo istina, koji je ovo qurac!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
bod po bod kuca...jos koji sa strane da se donese i puna kapa...Sjever opet pun...sreca pa se dopunilo onih par stotina stolica sto je falilo prosle godine...Ne bi imali ljudi gdje sjediti...A i ova piva varijanta...Ostade Sloboda bez 5 piva od mene...Morao kolu popiti...Al ne moze vise od jedne dzaba...
Nego pitanje, onaj kafic kod svlacionice AK. ko to drzi Sloboda, Edo ili neko drugi...
Eto vidi ode Denis, a mi i dalje nikog da pobjedimo...Ajd nema veze, rece neko, igraju bolje, kontam svjedno kako igraju ako ne osvajaju bodove...A i onaj Mehidic utusi loptu...Sreca pa posle domacinskog penala, domacinski penal al za goste, ne primise jos jedan gol malo je falilo...Jos se i oni poceli izmedju sebe svadjati..Uglavnom za nas alkose u nastajanju, slaba nafaka u buducim utakmicama ukoliko security ne prestane roviti i oduzimati pivu u plasticnim casama. Ako odemo u kafanu da se pripremimo prije utakmice mogli bi u kafani i ostati.
Nego pitanje, onaj kafic kod svlacionice AK. ko to drzi Sloboda, Edo ili neko drugi...
Eto vidi ode Denis, a mi i dalje nikog da pobjedimo...Ajd nema veze, rece neko, igraju bolje, kontam svjedno kako igraju ako ne osvajaju bodove...A i onaj Mehidic utusi loptu...Sreca pa posle domacinskog penala, domacinski penal al za goste, ne primise jos jedan gol malo je falilo...Jos se i oni poceli izmedju sebe svadjati..Uglavnom za nas alkose u nastajanju, slaba nafaka u buducim utakmicama ukoliko security ne prestane roviti i oduzimati pivu u plasticnim casama. Ako odemo u kafanu da se pripremimo prije utakmice mogli bi u kafani i ostati.
Samo da ti kratko repliciram Batva, nemoj se pravit budala jer znas zasto sam te prozvao i trazio od Admina da te banuje.Batva je napisao/la:Sta mu covjek odgovoriti kad bane na posljednju stranicu i procita sta mu srcu milo, a nije kadar shvatiti bit onoga sto sam napisao. Lokacija mu: Sarajevo, brani Mostar i Velez, i piskara u vrijeme kad je trebao biti na stadionu i bodriti Plave ili Bordo momke.Chinaglia je napisao/la:kad već našeg navijača nazivaš debilom, onda istim epitetom počasti i vašeg @tepsiju, ako si čitao, vidio si šta je pisao
Ontopic:
Nego, mozda smo ganjali zute i pauziranje par igraca u slijedecoj tekmi jer bismo je trebali dobiti, ruku na srce koju cemo pobijediti ako necemo Mladost u narednom kolu, a onda da kompletni docekamo Sarajevo, autobusku stanicu pred nasim golom i lagano.
Pricaju Strumfovi i Pitari kako se Fukare gadjaju kamenicama, kako smo nekulturni, a onda svu svoju kulturu i umijece dokazu danase na derbiju.
Kakve veze ima sto sam ja iz Sarajeva i navijam za Velez, a ne npr. za Sarajevo ili Zelju.Posto vidim da fudbal pratis od nedavno, zapamti da u Sarajevu ima vise od 10000 istinskih Rodjenih i to su prije svega Hercegovci koje su splet okolnosti dovele u Sarajevo i navijaju za Rodjene 50-tak i vise godina.
A ti sto ne znas dalje od Batve, Tusnja ili Slatine /obzirom da poznajem Tuzlu/, to je tvoj problem , a ja cu braniti Mostar i Velez svim svojim srcem i dusom i umrijet ako treba.........
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ma ima sigurno i u tuzli veliki broj Velezovih navijaca, samo ih je svaki dan sve manje...Evo i kod mene u kuci ima jedan ali eto i on se sprema na put gdje se haman fudbal ne igrasalmy je napisao/la:
Samo da ti kratko repliciram Batva, nemoj se pravit budala jer znas zasto sam te prozvao i trazio od Admina da te banuje.
Kakve veze ima sto sam ja iz Sarajeva i navijam za Velez, a ne npr. za Sarajevo ili Zelju.Posto vidim da fudbal pratis od nedavno, zapamti da u Sarajevu ima vise od 10000 istinskih Rodjenih i to su prije svega Hercegovci koje su splet okolnosti dovele u Sarajevo i navijaju za Rodjene 50-tak i vise godina.
A ti sto ne znas dalje od Batve, Tusnja ili Slatine /obzirom da poznajem Tuzlu/, to je tvoj problem , a ja cu braniti Mostar i Velez svim svojim srcem i dusom i umrijet ako treba.........
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zaboravio sam ti reci da Azmira nisi mogao vidjeti tu covjek je ovdje u USA za tvoju informaciju tako da te gluposti mozes nekom drugo valjatSinBosanski je napisao/la:Bio vam predsjednice, predsjednice ubise nas !!! nas na derbiju, prije tekme ko cukica trazio Amara, a kasnije se Gredicu uvlacio u pakas, tapsao ga po ramenima, smjeskio se, izgleda drago covjeku sto je bio na derbiju ...
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
Sto su tribine ovako prazne? izvinite al nisam u toku pa zato pitam.NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
John Terry-Captain,Leader,Legend
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Eto sta ti mislis bgt ?FukareTuzla1987 je napisao/la: Sto su tribine ovako prazne? izvinite al nisam u toku pa zato pitam.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- FukareTuzla1987
- Kontakt:
mrsko im doc? boli ih briga za slobodu jesamli pogodiofukara87 je napisao/la:Eto sta ti mislis bgt ?FukareTuzla1987 je napisao/la: Sto su tribine ovako prazne? izvinite al nisam u toku pa zato pitam.![]()
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Pa isto kao i tebe sto boli racku pa tako i njih, stavio grb Chelsea i nesto se raspitujes
, pa ja bolje pogledat utakmicu Chelsea nego Slobode a takvih ima puna Tuzla, ako nema rezultata nema ni navijaca realno a onda svasta se izdesavalo tako da ne cudi posjeta.

- FukareTuzla1987
- Kontakt:
ja sam na tusnju skoro svaku utakmicu,al na zapadu.fukara87 je napisao/la:Pa isto kao i tebe sto boli racku pa tako i njih, stavio grb Chelsea i nesto se raspitujes, pa ja bolje pogledat utakmicu Chelsea nego Slobode a takvih ima puna Tuzla, ako nema rezultata nema ni navijaca realno a onda svasta se izdesavalo tako da ne cudi posjeta.
CHELSEA FC
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
ONE LIFE
ONE LOVE
ONE CLUB
CAREFREE SINCE 1905.
Da li je moguce da navijac koji je na skoro svakoj utakmici na Tusnju pita ovdje na forumu, sta je problem ovako male posjete ? daj nemoj me zayebavat

Prodji me se ba momak (ili djede, kako god), nisam ti ja neki adolescent kojem ces se tako obracati i popovati o Tuzli, Batvi, Tusnju i ostalome. I ne zakljucuj po mom datumu pristupa ovom forumu koliko dugo pratim fudbal i Slobodu, posto znas gdje je Batva onda mozes i zakljuciti koliko blizak sam Slobodi, ali nisi nikakav faktor u mom zivotu da ti se pravdam. Zaobidji me i uzivaj u prelijepim igrama Veleza, a posto toliko volis Mostar onda idi i zivi tamo, kada si vec spreman za njega umrijeti.salmy je napisao/la:Samo da ti kratko repliciram Batva, nemoj se pravit budala jer znas zasto sam te prozvao i trazio od Admina da te banuje.Batva je napisao/la:Sta mu covjek odgovoriti kad bane na posljednju stranicu i procita sta mu srcu milo, a nije kadar shvatiti bit onoga sto sam napisao. Lokacija mu: Sarajevo, brani Mostar i Velez, i piskara u vrijeme kad je trebao biti na stadionu i bodriti Plave ili Bordo momke.Chinaglia je napisao/la:kad već našeg navijača nazivaš debilom, onda istim epitetom počasti i vašeg @tepsiju, ako si čitao, vidio si šta je pisao
Ontopic:
Nego, mozda smo ganjali zute i pauziranje par igraca u slijedecoj tekmi jer bismo je trebali dobiti, ruku na srce koju cemo pobijediti ako necemo Mladost u narednom kolu, a onda da kompletni docekamo Sarajevo, autobusku stanicu pred nasim golom i lagano.
Pricaju Strumfovi i Pitari kako se Fukare gadjaju kamenicama, kako smo nekulturni, a onda svu svoju kulturu i umijece dokazu danase na derbiju.
Hajde bok.
Svaka cast gledaocima i navijanju u Mejdanu, ponosan sam po ko zna koji put na atmosferu, rezultat je mozda i bio ocekivan, ali smo pokazali da znamo i mozemo igrati sa velikim rukometnim reprezentacijama. A fukarama nisu dali besplatne karte zbog zastave podrske Palestini? Jesu dosljedni, aferim.
Mozel neko napisat ovde,sta Vugdalic radi u Slobodi???Osim sto se vodi ko sportski direktor i ima dobru platu

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.