salmy je napisao/la:Batva je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:kad već našeg navijača nazivaš debilom, onda istim epitetom počasti i vašeg @tepsiju, ako si čitao, vidio si šta je pisao

Sta mu covjek odgovoriti kad bane na posljednju stranicu i procita sta mu srcu milo, a nije kadar shvatiti bit onoga sto sam napisao. Lokacija mu: Sarajevo, brani Mostar i Velez, i piskara u vrijeme kad je trebao biti na stadionu i bodriti Plave ili Bordo momke.
Ontopic:
Nego, mozda smo ganjali zute i pauziranje par igraca u slijedecoj tekmi jer bismo je trebali dobiti, ruku na srce koju cemo pobijediti ako necemo Mladost u narednom kolu, a onda da kompletni docekamo Sarajevo, autobusku stanicu pred nasim golom i lagano.
Pricaju Strumfovi i Pitari kako se Fukare gadjaju kamenicama, kako smo nekulturni, a onda svu svoju kulturu i umijece dokazu danase na derbiju.

Samo da ti kratko repliciram Batva, nemoj se pravit budala jer znas zasto sam te prozvao i trazio od Admina da te banuje.
Kakve veze ima sto sam ja iz Sarajeva i navijam za Velez, a ne npr. za Sarajevo ili Zelju.Posto vidim da fudbal pratis od nedavno, zapamti da u Sarajevu ima vise od 10000 istinskih Rodjenih i to su prije svega Hercegovci koje su splet okolnosti dovele u Sarajevo i navijaju za Rodjene 50-tak i vise godina.
A ti sto ne znas dalje od Batve, Tusnja ili Slatine /obzirom da poznajem Tuzlu/, to je tvoj problem , a ja cu braniti Mostar i Velez svim svojim srcem i dusom i umrijet ako treba.........
Prodji me se ba momak (ili djede, kako god), nisam ti ja neki adolescent kojem ces se tako obracati i popovati o Tuzli, Batvi, Tusnju i ostalome. I ne zakljucuj po mom datumu pristupa ovom forumu koliko dugo pratim fudbal i Slobodu, posto znas gdje je Batva onda mozes i zakljuciti koliko blizak sam Slobodi, ali nisi nikakav faktor u mom zivotu da ti se pravdam. Zaobidji me i uzivaj u prelijepim igrama Veleza, a posto toliko volis Mostar onda idi i zivi tamo, kada si vec spreman za njega umrijeti.
Hajde bok.
Svaka cast gledaocima i navijanju u Mejdanu, ponosan sam po ko zna koji put na atmosferu, rezultat je mozda i bio ocekivan, ali smo pokazali da znamo i mozemo igrati sa velikim rukometnim reprezentacijama. A fukarama nisu dali besplatne karte zbog zastave podrske Palestini? Jesu dosljedni, aferim.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.