Provjereno 100%,a izvor i nije tako vazan..mi poveli s penala,oni kasnije izjednaciliMED0 je napisao/la:odakle si dobio taj podatak ?adoni je napisao/la:Trenutno 1-1AmanijakzO je napisao/la:Kakav je resultat protiv Drine?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
2:1 za nas
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.
Bas tako,2-1 za nas,zavrseno..cini mi se da je Nikolic strijelac ovog drugog gola
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
ZEBA NIKOLIC
- Capt_Billy
- Kontakt:
2:1!!! Jos 8 dana do Olimpica!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ovaj mali Nikolić se ne šali.
Mogao bi i on biti naše "zimsko pojačanje".
Mogao bi i on biti naše "zimsko pojačanje".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Nikolic ocito treba igrati umjesto Lazara,koji je posljedni gol dao..nekad prosle godine...da Zeljo ima kvalitetnog napadaca prosetao bi se ligom,ali ga nema i treba sa ovim sto imamo pokusati doci do trofeja! svaki dio tima nam je extra,osim napada,ali sta je tu je,malo je smjesno imati ekipu bez napadaca koji zna dati gol,ali zato iz veznog reda svako moze zabiti,valjda je to Osimova taktika.. jedva cekam da Stancenski udje u formu,vjerujem da ce uz Zebu biti najs najbolji igrac,vrlo brzo!
tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi
Nemoj se nadati, jer ipak MI SMO ŽELJEZNIČAR !ComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Tebi druže sve čestitke,na realnosti...2-1 ste dobili...Dali ste gol iz penala a zatim iz prekida...Sve u svemu pobjeda vaša,a u Zvorniku nadam se našoj pobjedi
G R B A V I C A 2
- drinin vuk
- Kontakt:
Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!
А о ' - $ $ "!
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
А о ' - $ $ "!
О " -,јер & је ? онај ? " за 40 " " $.....$ не " % " ? $ $ 50 " " ? & &,а & ? ? / за % $ $ у &.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- zlaya_tm87
- Kontakt:
ja predlazem onda da drina igra ove godine u ligi prvaka da osvijetli obraz bosansko hercegovackog fudbala...drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Misliš da ne možemo pobijediti ?Buddy je napisao/la:mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:tanzla je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Smjesan da smjesni ne mozes biti.drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
p.s. Ja se sjecam tvojih postova na latinici, sad kontas ti mangup sto si poceo na cirilici
Mes Que Un Club
mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]
Normalno
Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
G R B A V I C A 2
Misliš da ne možemo pobijediti ?[/quote]Buddy je napisao/la:mozes se samo nadatComyZV je napisao/la:Buddy je napisao/la:Kad se igra utakmica protiv Drine? Bezveze su nam price da je Drina karna i da nije dobra provjera. Jaci su znatno nego prosle polusezone, a meni je i draze da nas testiraju nasi premijerligasi.
Normalno
Jedino ako se savez i ostali ne ''uključe'' u utakmicu...onda ćemo izgubiti...
Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ? 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Tek usli i akBgda odmah ce ispasti.Baby je napisao/la:Da ti se ne bih pravdao odgovorit ću ti pitanjem. Koliko bi tvoja VELIKA Drina odigrala protiv slabog Hapoela ??? Budi realan, tek ste ušli u "premijer ligu" i vi nešto glumite. Budi realan !drinin vuk je napisao/la:Ја се не $ $,ја се $ $ - у " " ?, јер $ " попут ?,$ " ? " ' $!![]()
А о ' - $ $ "!![]()
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
I u jogurt treba puhati.tanzla je napisao/la:Ne treba nama savez da pobijedimo Drinu, kao sto ne treba da pobijedimo bilo koga u ovoj ligi. Isto tako se moze desiti da izgubimo od bilo koga. To valjda i jest car fudbala. Lopta je okrugla, ring any bell ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.