NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Kakav ce Tatum monstrum da bude, vec se 2015. na onom U19 prvenstvu svijeta to moglo vidjet 
Ja bih uvijek birao igrace za koje znas da ce ti odma moci pomoci...Wandelanoite je napisao/la:TatumIgracina!
Nevjerujem nimalo ballu i fultzu.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ma meni se Tatum najvise sviđa od svih mladih igraca ne samo s posljednjeg drafta.SF6 je napisao/la:Ja bih uvijek birao igrace za koje znas da ce ti odma moci pomoci...Wandelanoite je napisao/la:TatumIgracina!
Nevjerujem nimalo ballu i fultzu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Joj sto navijaci SAS hejtaju KD-u odbranu, jer ako igra dpoy odbranu, to znaci da nea puno/drasticne razlike izmedju Kawhija i njeg na tom djelu parketa, a ofanzivno znamo ko je bolji 
Ja mislim da su ta poređenja prestala odavno.alemsa je napisao/la:Joj sto navijaci SAS hejtaju KD-u odbranu, jer ako igra dpoy odbranu, to znaci da nea puno/drasticne razlike izmedju Kawhija i njeg na tom djelu parketa, a ofanzivno znamo ko je bolji
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
kako ga je Slavica zalijepio u kontri u finaluEpidaurus je napisao/la:Kakav ce Tatum monstrum da bude, vec se 2015. na onom U19 prvenstvu svijeta to moglo vidjet
Podera Wall Boston k'o Rumunsku funjaru
onaj Boston od prošle godine je bio opasniji, ovi se mogu uzeti u plejofu
ovaj lineup što smo završili tekmu sa njim Wall-Beal-Oubre-Porter-Morris je top
HaywardZiggs je napisao/la:onaj Boston od prošle godine je bio opasniji, ovi se mogu uzeti u plejofu
šta sa njim?rookielbj je napisao/la:HaywardZiggs je napisao/la:onaj Boston od prošle godine je bio opasniji, ovi se mogu uzeti u plejofu

Nije prvi put, bice ovih stvari jos ali iz nepoznatih razloga skroz. Cime su zasluzili takvu protekciju kod sudija niko ne zna, takodjer mislim na ono deranje Greena u facu sudijama kao i pljeskanje ono itd itd
Nisi se zalio kad se 2016. finalu na Stephu igrala odbrana kakvoj bi mnogi rukometni timovi pozavidili.
3-1Epidaurus je napisao/la:Nisi se zalio kad se 2016. finalu na Stephu igrala odbrana kakvoj bi mnogi rukometni timovi pozavidili.
Svaka cast
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Nerminovic
- Kontakt:
Kako mi bude drago kad Roberson zabije FT, isto k'o da mi je babo dao kos za pobjedu
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Rooooooberson
fooor the wiin
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Ode zadnja slamka za koju su se hvatalialemsa je napisao/la:Joj sto navijaci SAS hejtaju KD-u odbranu, jer ako igra dpoy odbranu, to znaci da nea puno/drasticne razlike izmedju Kawhija i njeg na tom djelu parketa, a ofanzivno znamo ko je bolji
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa, uzmite sa njim pa ćemo onda pričamo.Ziggs je napisao/la:šta sa njim?rookielbj je napisao/la:HaywardZiggs je napisao/la:onaj Boston od prošle godine je bio opasniji, ovi se mogu uzeti u plejofu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.