Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Turci nabavili masku, mi nismo mogli... Moj drug je htio iz Njemacke poslati masku za Dzeku ali nije imao preko koga... Moglo nas je to kostati bodova protiv Kipra.
Seto najvece **** na forumu
Kako mozes tako pisati nekom
Samo nekom pises da je retardiran, da je glup, da treba umrijeti, psujes mrtve, sestre, majke
Debil jedan mrs u šumu i laj tamo da te niko ne cuje i ne vidi
Kako mozes tako pisati nekom
Samo nekom pises da je retardiran, da je glup, da treba umrijeti, psujes mrtve, sestre, majke
Debil jedan mrs u šumu i laj tamo da te niko ne cuje i ne vidi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 mar 2025, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ovo je maska za maškare nije za igranje ....
-
- Kontakt:
Svaka cast
Nasim ljudima nebo je granica, samo treba drzava ulagati

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Šta veli onaj ne može to u Bosni nema šanse?
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Kao da su pravili raketu za svemir, pa da ne moze 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odveo ga kao malo dijete

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velika je šteta što nije ostao u Interu još barem dvije godine. Ne znam da li je on htio da ode ili je Inter želio da ga se riješi.
Ljudi su odmah uzeli titulu prvaka Italije prve godine, uzeće je vjerovatno i ove, a možda opet dođu i do finala Lige prvaka – ili čak osvoje. A Edin se džaba troši po Turskoj.
Nekako Edin osim Citija (i tu je trebao ostati duze) nikako da pogodi sa transferima.
Ljudi su odmah uzeli titulu prvaka Italije prve godine, uzeće je vjerovatno i ove, a možda opet dođu i do finala Lige prvaka – ili čak osvoje. A Edin se džaba troši po Turskoj.
Nekako Edin osim Citija (i tu je trebao ostati duze) nikako da pogodi sa transferima.
Da su poslije Cityja bili Inter, Roma, pa umjesto Fenera dvije sezone Fiorentine il cak nesto boljeg kluba i tek onda Fener. U tom slucaju druga slika ...Djedo je napisao/la: ↑17 apr 2025, 14:28Velika je šteta što nije ostao u Interu još barem dvije godine. Ne znam da li je on htio da ode ili je Inter želio da ga se riješi.
Ja sam taj. Pa vidis cim se pravi takav cirkus oko normalne stvari hebene maske odmah znas koliko je sati.
Mislis li da bi Thomas Muller postavio kako hvali tamo neku firmu sto su mu nabavili masku za tri dana? Muller je ima za drugo poluvrijeme ako slomi nos u 43. minuti.
- relativizam
- Kontakt:
ljudi su do prije 30 godina bili rzdvojeni zidom oni su za nas nerazvijeniAmarinho je napisao/la: ↑17 apr 2025, 15:13Ja sam taj. Pa vidis cim se pravi takav cirkus oko normalne stvari hebene maske odmah znas koliko je sati.
Mislis li da bi Thomas Muller postavio kako hvali tamo neku firmu sto su mu nabavili masku za tri dana? Muller je ima za drugo poluvrijeme ako slomi nos u 43. minuti.

"braca" Turci mu uvaljuju pedalu na isti nacin kao i sugavi Talijani , koji su procijenili da je bolje imati mladjeg Marka Arnautovica na klupi nego "ostarjelog" Dzeku.
Steta pa se ova Fiorentina nije pojavila odmah poslije Intera...Mozda bi na svom kontu imao jos dvadesetak golova u ligama petice i na taj nacin jos povisio letvicu za preskociti svima u okruzenju
Ovako od ove price sto se pojavila neki dan najvjerovatnije nema nista. Ide u Saudiju ili tome slicno.
Steta pa se ova Fiorentina nije pojavila odmah poslije Intera...Mozda bi na svom kontu imao jos dvadesetak golova u ligama petice i na taj nacin jos povisio letvicu za preskociti svima u okruzenju

Ovako od ove price sto se pojavila neki dan najvjerovatnije nema nista. Ide u Saudiju ili tome slicno.
-
- Kontakt:
Ne znam sta ti drugo ocekujes od igraca sa 39 godina? Vecina ih se penzionise sa 36 godina a on jos igra na zavidnom nivou.Velizar je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:11"braca" Turci mu uvaljuju pedalu na isti nacin kao i sugavi Talijani , koji su procijenili da je bolje imati mladjeg Marka Arnautovica na klupi nego "ostarjelog" Dzeku.
Steta pa se ova Fiorentina nije pojavila odmah poslije Intera...Mozda bi na svom kontu imao jos dvadesetak golova u ligama petice i na taj nacin jos povisio letvicu za preskociti svima u okruzenju![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
ne ocekujem sad nista, ali vidim da ga turci supacki tjeraju (cim ti oni pocnu medit, znaci da su ligure spremne), iako polozaj Fenera na tabeli najmanje ima veze sa Dzekinim ucinkom. katastrofa je da su ostavili Tadica kao nekakvu desetku, iako se ovaj davno oprostio u glavi i fulio je svaki bitan penal jos od prosle sezone... uopste ideja da okupe 4-5 balkanjerosa je izuzetno losa.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 18:56Ne znam sta ti drugo ocekujes od igraca sa 39 godina? Vecina ih se penzionise sa 36 godina a on jos igra na zavidnom nivou.Velizar je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:11"braca" Turci mu uvaljuju pedalu na isti nacin kao i sugavi Talijani , koji su procijenili da je bolje imati mladjeg Marka Arnautovica na klupi nego "ostarjelog" Dzeku.
Steta pa se ova Fiorentina nije pojavila odmah poslije Intera...Mozda bi na svom kontu imao jos dvadesetak golova u ligama petice i na taj nacin jos povisio letvicu za preskociti svima u okruzenju![]()
Galata je u svakom slucjau jaca i bolje izbalansirana ekipa. a ne treba zanemarit ni sudijsku pomoc.
naravno da mi je krivo sto je napustio Inter. smatram da je sa 37 godina itekako mogao doprinijeti i na kraju osvojiti titulu, sa mozda 7-8 ugradjenih golova.... isto kao sto bi te golove zabijao i za Fiorentinu, ali bez ikakvog trofeja.
Amarinho je napisao/la: ↑17 apr 2025, 15:13Ja sam taj. Pa vidis cim se pravi takav cirkus oko normalne stvari hebene maske odmah znas koliko je sati.
Ja mislim da je to više poenta da se malo izreklamira nasa bosanska firma, nego bilo šta drugo. Mi smo mala država i svaka reklama, naročito od ovakvog ambasadora dobro dodje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Bas tako.DeeWa je napisao/la: ↑18 apr 2025, 16:32Amarinho je napisao/la: ↑17 apr 2025, 15:13Ja sam taj. Pa vidis cim se pravi takav cirkus oko normalne stvari hebene maske odmah znas koliko je sati.
Ja mislim da je to više poenta da se malo izreklamira nasa bosanska firma, nego bilo šta drugo. Mi smo mala država i svaka reklama, naročito od ovakvog ambasadora dobro dodje.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je