FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Sever ko sever,bice skoro pa pun, ali stvarno ocekujem mnogo vise ljudi i na zapadu i na istoku . Lepo vreme ,plus znatno smanjen zaostatak izmedju nas i Partizana , red bi bio da bar 30.000 ljudi bude na stadionu , a verujem i da hoce.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@Braoolyo gledao sam jutros,do trenutka raskida se mora ispostovati ugovor,kasnije ne. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bas kao sto rece komentar nije potreban
Zabranjeno je kaciti navijacki sadrzaj.
Devil
Zabranjeno je kaciti navijacki sadrzaj.
Devil
- alan_kardec
- Kontakt:
Het trik Milijaša.
Inače, odlična partija čitave ekipe. Polako se momci dižu iz letargije.
Lazović podsjetio na svoje najbolje dane, Milijaš superefikasan (dal je ikad u karijeri zabio het trik?) Dauda odličan iako nije pogodio a imao je izvrsnu šansu na samom kraju meča.
Bajković se u više navrata bespotrebno poigravao po šesnaestercu, treba malo porazgovarati sa njim.
Spartak igrao otvoreno, uspjeli su da izjednače i imali još par nekih dobrih akcija. Oštećeni su za čist penal nakon kojeg smo im nabrzinu utrpali dva gola i završili posao.

Inače, odlična partija čitave ekipe. Polako se momci dižu iz letargije.
Lazović podsjetio na svoje najbolje dane, Milijaš superefikasan (dal je ikad u karijeri zabio het trik?) Dauda odličan iako nije pogodio a imao je izvrsnu šansu na samom kraju meča.
Bajković se u više navrata bespotrebno poigravao po šesnaestercu, treba malo porazgovarati sa njim.
Spartak igrao otvoreno, uspjeli su da izjednače i imali još par nekih dobrih akcija. Oštećeni su za čist penal nakon kojeg smo im nabrzinu utrpali dva gola i završili posao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Država cela zna
da je lopovčina
Vučić Aleksandaaar
da je lopovčina
Vučić Aleksandaaar
- alan_kardec
- Kontakt:
ma džaba, ne rimuje se.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Naravno da nisu bili na nivou ,ja sa tribine nisam ni video sta se desilo,ali jesam naknadno video sta je bilo . Njima nije sviran penal ,ali ni minut nakon toga sudija nije svirao faul nad nasim fudbalerom koji je minimum bio za zuti , da ne preteram pa kazem i za nesto vise ,a nije svirano uopste. A kad nekog pobedis 4-1 onda bas nije da su sudije imale bitan uticaj na samu utakmicuDANTES je napisao/la:sudije na nivou...

Sto se tice atmosfere reci cu samo - neverovatno.
Koliko je vama ulaz na sjevernu tribinu, a i na ostale ???
Nema sta najbolja ste grupa sigurno.
Brate,ulaz je 3 evra ( 300 dinara) uglavnom, nekad je manje nekad vise ( juce ja mislim da je bio neki popust, pa su karte manje kostale). Ali vecina ovih ljudi sto dolaze na sever imaju propusnice . Istok bi trebalo da je 4 evra ulaz , zapad 5 evra , nekad vise .Ali nema ova posecenost nikakve veze sa cenom karti ,publika se zainatila jednostavno zbog svega sto nam se desava i dolazi na stadion u velikom broju .aS_Roma je napisao/la:Koliko je vama ulaz na sjevernu tribinu, a i na ostale ???
Ja sam juce u jednoj utakmici video toliko pozitivinih stvari da sam potpuno zadovoljan otisao sa Marakane.
Za pocetak sam rezultat od 4:1 govori sam za sebe. Vrlo kvalitetna igra, pri tome ne mislim da je to bila neka preterana lepota, ne mislim cak da je to bio i najkvalitetniji mec koji moze ova Zvezda da pruzi ali bio je to jedan izuzetan napredak cak i u odnosu na prethodne utakmice. Tacno se znalo sta se hoce i to se pretvaralo u delo. Ono sto je po meni najvaznije je da se Sa Pinto slusa pa slobodno mogu reci i vise nego Robi.
Delujemo konacno kao tim,krecemo se bez lopte dosta vise, a kada je lopta kod protivnika ne povlacimo se prema golu nego odma' napadamo i uvek je bio najmanje jedan igrac blizu lopte a u velikoj vecini akcija cak i dva. To je odraz agresivnosti i zelje,onoga sto je nedostajalo ovoj ekipi.
Odbrana deluje solidno,ne mogu reci dobro jer smo par puta vrlo lako ispali,narocito kod gola njihovog nismo bili uigrani kod izlaska,jer cini se da je Vesovic ostao,mada vrlo diskutabilna situacija da li je bio ofsajd ili ne. Jos uvek u tom segmentu nesigurno delujemo. Mada nije samo tu nesigurno,ima popravke u skoro svim delovima terena,pocevsi od Bajkovica koji ne sme onako da se sprda na golu, pa i veznog reda gde Garrido organizuje akcije umesto Milijasa ili kasnije Milivojevica.
Milijas je statisticki odigrao dosta dobru utakmicu,tri komada,lepo se kretao ali kod njega ce uvek da stoji jedno ALI,nije to taj igrac koji moze da pokrije svoje nedostatke koji su se i sinoc u dosta slucajeva ispoljili. Ali zbog ovoga hat-tricka mu itekako oprastam.
Dauda odlican,pravi napadac, smem reci sada i sa sigurnoscu da je jedan od najkompletnijih ako ne i najkompletniji napadac koji se pojavio u poslednjih 15-ak godina na nasem tlu.
Jos samo kada bi odrzao kontinuitet ii postao i najbolji napadac koji je igrao to bi me vise obradovalo.
Citam izvestaj na kome pise 21000 gledalaca.
Pa vecu glupost odavno nisam procitao.Doduse jesu u pravu,ali to je 21700 provucenih karata kroz "aparate" kojih vise od pola nije radilo pa su se kao u dobra stara vremena karte opet seckale ili cak skroz uzimale.
Oko 30000 je sasvim realna cifra.
Sto se tice sudije koji ce izazvati zbog penala Spartaka mnogo paznje vrlo los. Onaj penal za Spartak je cist penal,oni su osteceni. Medjutim pitanje je da li ce ono za par meseci biti penal. Naime od januara otprilike UEFA daje odresene ruke sudijama da procene je li onakva situacija penal,pokusava se uvesti pravilo da kada igrac pri izbacivanju lopte sam sebe napuca u ruku ni u kome slucaju nije penal,sto je po meni u samom korenu tog pravila elementarna glupost,ali UEFA je poznata po apsurdima tako da me to nikako ne cudi. Iako to pravilo tezi primenjivanju jos je premlado da bi se i u Srbiji pocelo odma' primenjivati tako da je penal za Spartak sa prakticne strane itekako cist.
Nas penal je cist kao suza,a zakinuti smo za dva ofsajda sigurno,te je onaj vrlo sumnjiv kod gola Spartaka.Jos uvek sam u dilemi da li je ili nije nisam snimak pogledao posto ga nisam ni nasao.
Sve u svemu ne gine i njemu jedna suspenzija od par utakmica.
Dakle dizemo formu to je evidentno,Sa Pinto napreduje iz meca u mec i nadam se da ce samo tako i nastaviti. Ako se ne varam sledece kolo smo kod zahuktalog BSK-a u Borci,bice veoma gusto ali verujem u pobedu i jos veci nastavak poboljsanja igre,a da se ne lazemo ja jos uvek mislim da mi ne mozemo do titule.
Za pocetak sam rezultat od 4:1 govori sam za sebe. Vrlo kvalitetna igra, pri tome ne mislim da je to bila neka preterana lepota, ne mislim cak da je to bio i najkvalitetniji mec koji moze ova Zvezda da pruzi ali bio je to jedan izuzetan napredak cak i u odnosu na prethodne utakmice. Tacno se znalo sta se hoce i to se pretvaralo u delo. Ono sto je po meni najvaznije je da se Sa Pinto slusa pa slobodno mogu reci i vise nego Robi.
Delujemo konacno kao tim,krecemo se bez lopte dosta vise, a kada je lopta kod protivnika ne povlacimo se prema golu nego odma' napadamo i uvek je bio najmanje jedan igrac blizu lopte a u velikoj vecini akcija cak i dva. To je odraz agresivnosti i zelje,onoga sto je nedostajalo ovoj ekipi.
Odbrana deluje solidno,ne mogu reci dobro jer smo par puta vrlo lako ispali,narocito kod gola njihovog nismo bili uigrani kod izlaska,jer cini se da je Vesovic ostao,mada vrlo diskutabilna situacija da li je bio ofsajd ili ne. Jos uvek u tom segmentu nesigurno delujemo. Mada nije samo tu nesigurno,ima popravke u skoro svim delovima terena,pocevsi od Bajkovica koji ne sme onako da se sprda na golu, pa i veznog reda gde Garrido organizuje akcije umesto Milijasa ili kasnije Milivojevica.

Dauda odlican,pravi napadac, smem reci sada i sa sigurnoscu da je jedan od najkompletnijih ako ne i najkompletniji napadac koji se pojavio u poslednjih 15-ak godina na nasem tlu.

Citam izvestaj na kome pise 21000 gledalaca.

Sto se tice sudije koji ce izazvati zbog penala Spartaka mnogo paznje vrlo los. Onaj penal za Spartak je cist penal,oni su osteceni. Medjutim pitanje je da li ce ono za par meseci biti penal. Naime od januara otprilike UEFA daje odresene ruke sudijama da procene je li onakva situacija penal,pokusava se uvesti pravilo da kada igrac pri izbacivanju lopte sam sebe napuca u ruku ni u kome slucaju nije penal,sto je po meni u samom korenu tog pravila elementarna glupost,ali UEFA je poznata po apsurdima tako da me to nikako ne cudi. Iako to pravilo tezi primenjivanju jos je premlado da bi se i u Srbiji pocelo odma' primenjivati tako da je penal za Spartak sa prakticne strane itekako cist.

Nas penal je cist kao suza,a zakinuti smo za dva ofsajda sigurno,te je onaj vrlo sumnjiv kod gola Spartaka.Jos uvek sam u dilemi da li je ili nije nisam snimak pogledao posto ga nisam ni nasao.

Sve u svemu ne gine i njemu jedna suspenzija od par utakmica.

Dakle dizemo formu to je evidentno,Sa Pinto napreduje iz meca u mec i nadam se da ce samo tako i nastaviti. Ako se ne varam sledece kolo smo kod zahuktalog BSK-a u Borci,bice veoma gusto ali verujem u pobedu i jos veci nastavak poboljsanja igre,a da se ne lazemo ja jos uvek mislim da mi ne mozemo do titule.

Slazem se, bilo je minimum 30ak soma ljudi. Meni su recimo takodje samo cepnuli kartu, nisu je uopste provlacili kroz aparat, a takvih je vjerujem bilo 10 000, tako da je to ta cifra otprilike...
Sa Pinto je digao cijelu ekipu na nivo vise, po svim segementima, trcanje (pogotovo korisno trcanje), brza i produktivnija igra, ali i odbrana koja se konacno koliko toliko sinhronizovano i timski brani...
Lazovic se totalno digao u formi, sto je izmedju ostalog i produkt drugacije i brze igre!
Dauda car, super spic, ucestvuje maksimalno u igri, ima skoro sve, tehniku, skok, sut, snagu, brzinu...Za nasu ligu i uslove, zmaj od spica!
Takodje bih pohvalio i Milijasa i Garida, koji preora sav teren....

Sa Pinto je digao cijelu ekipu na nivo vise, po svim segementima, trcanje (pogotovo korisno trcanje), brza i produktivnija igra, ali i odbrana koja se konacno koliko toliko sinhronizovano i timski brani...

Lazovic se totalno digao u formi, sto je izmedju ostalog i produkt drugacije i brze igre!
Dauda car, super spic, ucestvuje maksimalno u igri, ima skoro sve, tehniku, skok, sut, snagu, brzinu...Za nasu ligu i uslove, zmaj od spica!
Takodje bih pohvalio i Milijasa i Garida, koji preora sav teren....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja juče pročitah negdje, da je na tekmi bilo nešto više od 27000, ali onako kad gledam tribine ma bilo je preko 30000 sigurno.
Da je kojim slučajem sutra derbi, uzeli bi ih glatko 2:0.
Da je kojim slučajem sutra derbi, uzeli bi ih glatko 2:0.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Pa dobro sad, dal bi ih uzeli ili ne bi, to ne znam, derbi je derbi...ali cinjenica je da igramo u boljoj formi, imamo trenutno veci izbor raspolozenih i kvalitetnih igraca, a takodje mislim da smo dobili kvalitetnija pojacanja u vidu Garida i Daude, u odnosu na Luku i Kojica, koji jos nisu opravdali ocekivanja... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne bih puno o toj temi sada,sta bi bilo kad bi bilo. Medjutim taj deo da Luka i Kojic nisu opravdali ocekivanja mozes potraziti u mojim postovima na Partizanovoj temi. 

30 tisuca
svaka cast..nemam sta drugo reci.

svaka cast..nemam sta drugo reci.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
[youtube][/youtube]
Mec Jagodina-Crvena Zvezda umesto 4. igrace se 2. maja .
ajmo sada neregularno, ua tole....Tribalian je napisao/la:Mec Jagodina-Crvena Zvezda umesto 4. igrace se 2. maja .
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.