Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHeller je napisao/la:reformer je napisao/la:je*em i tebe i majku i sina. ne ide kockao nego kladio, znas li ti sta znaci rima, a i dosadan si viseHazimK je napisao/la:Mrtvi QPR djabe redknap djabe sve
Nije majka sina ....... sto se kockao,vec je majka sina ...... sto se vadio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rockefeller je napisao/la:Jako.![]()
Dushi_Rob je napisao/la:Safete, ako ne razumijes Bosanski jezik, ako ne mozes shvatiti da su nam svi talenti potrebni. Pokusat cu da ti prevedem na jezik na kojem razumijes ...
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUU MUUU MUUUUUUUU ....
Papeoisti su burno reagovali na taj post, iako priznajem da je i mene dobro nasmijao.Monolog je napisao/la:Dushi_Rob je napisao/la:Safete, ako ne razumijes Bosanski jezik, ako ne mozes shvatiti da su nam svi talenti potrebni. Pokusat cu da ti prevedem na jezik na kojem razumijes ...
MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUUUU MUUUUUUUUUU MUUU MUUUUUUUU ....
Neymar je u pitanjuBigBigBang je napisao/la: Jedna prijateljska? Svaka prijateljska sa Evropskim selekcijama kao i susret sa Barcelonom u finalu svjetskog klupskog. Jedino je protiv strasne skotske uspio da nesto pokaze...Bolje mu je da ode u Portugal pa se dokaze pa ce ga mozda onda tek neko iz NBA uzeti. Ako bi neko bio lud sad da ga uzme debelo bi se zajebo..
nisam upoznat sa tim nazivom, EPL mi zvuci sasvim dobro, NBA vec ide na fuck logicFaraon iz Visokog je napisao/la:Ako nisi znao do sad,NBA ti je engleska premier liga
ono sto je NBA za kosarku,to je EPL za nogomet pa se onda cesto na forumu EPL "Poredi" sa NBA pa je i zovu NBA fudbalskimiki_92 je napisao/la:nisam upoznat sa tim nazivom, EPL mi zvuci sasvim dobro, NBA vec ide na fuck logicFaraon iz Visokog je napisao/la:Ako nisi znao do sad,NBA ti je engleska premier liga
Ništa se ne može porediti s NBA.Genghis je napisao/la:Samo se Liga Šampiona može porediti sa NBA ...
MrShadow je napisao/la:posro teMajstor10 je napisao/la:
sead kolasinac
EpicMUFC_#1 je napisao/la:B.Dortmund,ye.bem li vam pleme,rod,drvo zivota........ dabogda vam djeca na mene licila, puuuuuuu **** jedna,i Bundesliga se poredi s BPL fujjjjjjjj
Heller je napisao/la:EpicMUFC_#1 je napisao/la:B.Dortmund,ye.bem li vam pleme,rod,drvo zivota........ dabogda vam djeca na mene licila, puuuuuuu **** jedna,i Bundesliga se poredi s BPL fujjjjjjjj