NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Salfolosha je dobar u odbrani
....meni sad pravo zao sto smo ga dali u pm....nismo mu pruzili pravu priliku ebiga, jer je bio tu Gordon, pa poslije dodje ,Rose i td i td...sad bi nam dosao ko kec na desetku majkemi...jest da nije neki suter, ali puno puno je bolji od Bogia
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bosanac723
- Kontakt:
Citam izjavu KG-a...izgleda da moral ekipe opao pravo poslije odlaska Perkinsa...nestao im dio "familije".
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Salfolosha je dobar u odbrani....meni sad pravo zao sto smo ga dali u pm....nismo mu pruzili pravu priliku ebiga, jer je bio tu Gordon, pa poslije dodje ,Rose i td i td...sad bi nam dosao ko kec na desetku majkemi...jest da nije neki suter, ali puno puno je bolji od Bogia
naravno da je bolji,u drugoj defanzivnoj petorci lige je
Da je Thabo u Bullsima koje bi to perverzije bile.Gledao sam sad snimak OKC protiv Magica Durant većinu vremena igrao na 4 uz očajan procenat šuta,ali je imao 16 skokova
Westbrooka na početku nije krenulo i poslije cijelu tekmu tražio šut,ane suigrače
Howard ih ubio u svakoj četvrtini po 10 poena
Harden je možda bolji od Sefoloshe no nije korisniji,a i podijele minutažu meni nije jasno kako Cook nema veću minutažu
Howard ih ubio u svakoj četvrtini po 10 poena
Harden je možda bolji od Sefoloshe no nije korisniji,a i podijele minutažu meni nije jasno kako Cook nema veću minutažu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
sinocnja howardova predstava je jedna od najboljih koje sam vidio ove sezone. covjek je jednostavno nezaustavljiv, na oba kraja parketa.cak mu je i procenat slobodnih u zadnjih 7 tekmi ako se ne varam 70%. strasno nesto. 40 poena, 15 skokova i 6 blokada na sut 16/20. i onda kazu da je bynum bolji od njega. uz rosea sigurno najvise zasluzuje mvp naradu ove sezone.
a oklahoma ocajna. akcija nema! sve im se oslanja na suteve izvano. naprave par blokova za duranta i to je to. a westbrook je glup! po hiljaditi put to ponavljam. njegov izbor suteva je prelos.
i za kraj jedna pjesma:
[youtube][/youtube]
a oklahoma ocajna. akcija nema! sve im se oslanja na suteve izvano. naprave par blokova za duranta i to je to. a westbrook je glup! po hiljaditi put to ponavljam. njegov izbor suteva je prelos.
i za kraj jedna pjesma:
[youtube][/youtube]
- adriano_leite
- Kontakt:
Pasa moj solidni, jesi me zajebao hahaha. Da toliko pratis koliko pricas, znao bi da kada imas ekipu kakva je Oklahoma City, da moras imati jednog igraca koji ce uci sa klupe i donijeti prevagu, a to je Harden (trebao bi da bude). Jason Terry je godinama najbolji sesti igrac lige, ili medju najbolja 2-3 sesta igraca, zar mislis da je iko od bekova (SG) iz Dallasa bio bolji od njega? Thabo da ne valja, ne bi covjek igrao, to je sigurno, vjerovatno ima neke kvalitete, koje ne pisu u OKLAHOMAN NEWS, to vidis kada gledas tekmu. Mozda ja ne znam koristiti internet (naci lokalne i americke web stranice koje ti pronalazis zahvaljuci tvojoj izuzetnoj inteligenciji koju ja nemam hahahaBosnas je napisao/la: pasa moj solidni, vjeruj mi da pazljivo pratim, a to su americke i loklne web stranice na koje ti vjerovatno nikad nisi otisao niti ih znas pronaci OKLAHOMAN NEWS, onda znam sta govorim znam vrlo dobro da harden nije starter i da je tafo u strtnoj petorci ali zna se da taj isti igrac nemoze da pogodi obruc i kad bi bio kao elektranski dimnjak i igra zato sto ga trener gotivi i kao zbog odbrane, a harden je bolji igrac 16 hiljadaputa i pitanje je dana kada ce poceti kao starter,
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Haj sto mu je sut (1/18)
ali zbog cega ovo radi ?
[youtube][/youtube]
ali zbog cega ovo radi ?
[youtube][/youtube]
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta ti je sportista, steta sto ih je sve manje ovakvih u sportu.Nash Won't Be Ring-Chaser But Puts Dallas Reunion In Different Category
Feb 26, 2011 15:49 PM EST
Steve Nash explained on Friday how he has no interest in becoming a ring-chaser, despite how badly he has sought a title and has a limited number of seasons remaining.
“Well, I mean I think for me, of course I want to win a ring,” Nash says. “But at the same time I’m like, ‘I don’t want to win it with those guys. Those guys have been the enemy for X amount of years.’ So I’m not quite in that camp yet — ‘I don’t care, put me on the best team and I’m going to try to win a ring.’ I still feel like kids from my neighborhood want to beat the kids from that neighborhood, like we were growing up. I’m not ready to concede, ‘Well, they’re better than us, I’ll join them.’ I’m just not there yet. Maybe I’ll get there.”
Nash did concede that reuniting with Dirk Nowitzki and the Mavericks would be a different type of scenario.
“I’m not saying that couldn’t happen,” Nash said.
Many around the NBA have wondered why Nash hasn't sought a trade to a contender.
“A lot of people are like, ‘Well, why don’t you ask for a trade?’ Well, you could ask for a trade and go to a team that’s in a worse position this year,” said Nash. “So I try to be thankful for what I have, great teammates, great coach, a city I’ve had a lot of success and enjoyment in, I just want to play until they tell me it’s time to move on.”
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
kidd imao stopostotan šut protiv washingtona,1-1
- Donnie Darko
- Kontakt:
boze kakav je igrac ovaj grant hill, to je strasno nesto sta covjek radi u 38.-oj godini
gortat isto tako fenomenalan.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:boze kakav je igrac ovaj grant hill, to je strasno nesto sta covjek radi u 38.-oj godini![]()
hill je u 39 godini života
Wolvie, još jedna dobra partija, nadam se da nećemo pasti i ovo do kraja prokockati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Zanimljiva utakmica . samo sta ce Sunsi kad im odu Nash u Hill u penziju 2012 god 
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 27 feb 2011, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Paraglajder
- Kontakt:
Hill zabi tricu za 99:99, bit će zanimljivo do krajaKobe Bryant je napisao/la:Zanimljiva utakmica . samo sta ce Sunsi kad im odu nASH I hILL U PENZIJU
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Donnie Darko
- Kontakt:
odlicna odbrana maloprije, ajmo sad pogodit!
edit: a u qurac
edit: a u qurac
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 27 feb 2011, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
Izgleda da ćemo gledati produžetkeDonnie Darko je napisao/la:odlicna odbrana maloprije, ajmo sad pogodit!
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovi iz Indiane kao da imaju vruc krompir kako bjeze od lopte 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ipak na iskust i na shut dobise Phoenix 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.