NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
joj ljudi danas je stvarno bila dobra igra i cak i sa igracem manje smo dali 3 gola i preokrenuli rezultat
emir_dj: jesi vido da ima ko dat i gol i jesam bio u pravu da ce mo uvalit 3 komada
a sta niko ovdje nece navijace pohvalit koji su danas bodrili klub do pobjede po onoj zegi e jesti mi i vi neka raja
emir_dj: jesi vido da ima ko dat i gol i jesam bio u pravu da ce mo uvalit 3 komada
a sta niko ovdje nece navijace pohvalit koji su danas bodrili klub do pobjede po onoj zegi e jesti mi i vi neka raja
meni ja jako drago sto nisam bio u pravu mirza, da bogdom oni svake tekme uavle 3 komada... ja bi bio najsretniji....mirza_rd je napisao/la:joj ljudi danas je stvarno bila dobra igra i cak i sa igracem manje smo dali 3 gola i preokrenuli rezultat
kako nism trnutno u gradaccu i nezz kakva je atmosfera bila... tako da ne mogu hvalit ono sto nisam vidio... a ako ti mirza kazes da je bilo dobro onda cu ti vjerovat na riječ.... zato....
sve pohvale za igrače i nase vjerne naviječe za prikazano daans na terenu i tribni.... lijep pozzz.
danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jesi li dobijo porukuastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima
-
- Kontakt:
Kako mogu trcat i na 40 C, kad im se zaprijeti odbijanjem od plate, al hajdi to ja znak da mogu, samo im treba mali podsticaj 

hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nistaastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima
zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svojumirza_rd je napisao/la:hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nistaastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima

ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahahaseven je napisao/la:zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svojumirza_rd je napisao/la:hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nistaastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima
ma i netrebate mi smo danas pokazali da nas 20 vrijedi vise vec takvi ko ti 3 000
-
- Kontakt:
Pohvala danas za navijace sa bacanjem papira u teren,konacno malo neke inovacije kod nasih navijaca.A vidim da ste ukrali i pjesmu od navijaca Boca Juniorsa, meni jedna od najomiljenijih navijackih,iako vec kopirate druge drago mi je da ste izabrali ovu pjesmu.
Evo i clip:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i clip:
trebalo bi malo poraditi na imidzu navijaca za vecinu ljudi na tribini navijaci su indijanci(za mene nisu,sta je klub bez vatrenih navijaca)medutim fatko je mogao naci nacin pa nekad sa par jos navijaca doci na tribinu pa dignut raju vjeruj da bi trebalo napravit bolji odnos navijaca i posmatraca.jarane danas kad je tribina pa nek je pola ustalo grmila je banja bilo je lijepo i cut i vidit i osjetit
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi,"guravo" je bilo pravo još pogotovo poslije crvenog kartona.Ovo će vam dobro doći radi samopouzdanja pred nastavak prvenstva.
P.s Nije moguće da Zvijezda nema svoju oficijalnu web stranicu ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ispravka druze to svi u evropipjevaju tako da smo i mi poceli jest da smo kopirali al et kad svi mogu mozemo i miBosanski zmaj je napisao/la:Pohvala danas za navijace sa bacanjem papira u teren,konacno malo neke inovacije kod nasih navijaca.A vidim da ste ukrali i pjesmu od navijaca Boca Juniorsa, meni jedna od najomiljenijih navijackih,iako vec kopirate druge drago mi je da ste izabrali ovu pjesmu.
Evo i clip:
hvala druze bilo je puno teze nego mislis cini mi se napetost je bila ko nikadneutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi,"guravo" je bilo pravo još pogotovo poslije crvenog kartona.Ovo će vam dobro doći radi samopouzdanja pred nastavak prvenstva.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahahaseven je napisao/la:zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svojumirza_rd je napisao/la:hahaha drug nemoj dzabe tu prosipat citava tribina cast pojedincima i to je bilo samo u jednom trenutku a zasto niste skadirali kad su navijaci skandirali "hajmo cijeli stadion" tad niko nistaastra1922 je napisao/la:danas je takoder bilo lijepo kada je cijela tribina ustala i skandirala zvijezda zvijezda .to bi trebalo stalno radit npr svi gledaoci koji ce povremeno pleskat i navijat da idu na malu tribinu vjerujem da podrska dobro dode igracima
ma i netrebate mi smo danas pokazali da nas 20 vrijedi vise vec takvi ko ti 3 000[/quote]
a ovdje se moram ispravit jer vidim da je samo ovaj seven provokator
cast pojedincima
-
- Kontakt:
zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svoju
[/quote]
ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahaha
ma i netrebate mi smo danas pokazali da nas 20 vrijedi vise vec takvi ko ti 3 000[/quote]
20x5 je 100 KM
3000x5 je 15 000km
Nemozes nikog natjerat da radi sta ti hoces, sloboda izbora, kad se budu borili za prvaka ili igrali evropsku utakmicu onda ce cijeli stadion navijat, a ovako navijajte ako hocete niko vas ne tjera da to radite pusti ostale da gledaju, jos samo igraci treba da pocnu zvat ove sa tribina da igraju, tako ispane... ono mi se vamo zdrobismo ajte i vi malo

ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahaha
20x5 je 100 KM
3000x5 je 15 000km

Nemozes nikog natjerat da radi sta ti hoces, sloboda izbora, kad se budu borili za prvaka ili igrali evropsku utakmicu onda ce cijeli stadion navijat, a ovako navijajte ako hocete niko vas ne tjera da to radite pusti ostale da gledaju, jos samo igraci treba da pocnu zvat ove sa tribina da igraju, tako ispane... ono mi se vamo zdrobismo ajte i vi malo

ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahahaBranaVidara je napisao/la:zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svoju
20x5 je 100 KM
3000x5 je 15 000km

neće ni tada
hehe sabancino, slusaj, ni pod razno ne mozes mijesat publiku i navijace, sav entuzijazam i pokretljivost za igrace od strane tribine ide od nas, od naseg grla,nasih ruku,naseg bubnja, 90 min se deremo dajemo sve od sebe,dok vi jedete spice i dignete se samo kada je gurava utakmica i kada zvijezda gubi od te 3000 publike na stranu ce otic 10..... pisas 10 simpatizera jel da, ali kada ti ode na stranu 100 navijaca eeeeeeeee to je vec nesto, tako da nemoj nas mijenjat, moj ulaz sto plaztim ovdje je 5 KM ali na stranu kada idem valja iskesit najmanje 20KM.... ne lupetaj ako imalo razmisljas ili si ukljucen u taj dio zivota (a vidim da nisi) skotao bi neke stvaari... hvala na razumijevanju 

-
- Kontakt:
20x5 je 100 KMseven je napisao/la:ehheeheh seven ti nisi nes dobar da ti suncanica nije udarila u glavu slucajno danas hahaha cuj naredbe bogati hahahaBranaVidara je napisao/la:zato što ne je.bemo te vaše naredbe, navijamo kad mi hoćemo, mi simpatizeri imamo svoju furku vi svoju
ma i netrebate mi smo danas pokazali da nas 20 vrijedi vise vec takvi ko ti 3 000
3000x5 je 15 000km

neće ni tada[/quote]
Onda ce Dzemo pustat na razglas navijacke pjesme

neko danas reče da igramo ko Modriča iz najboljih dana, ova me tvoja izjava o razglasu podsjeti na Modriču
hehe sabancino, slusaj, ni pod razno ne mozes mijesat publiku i navijace, sav entuzijazam i pokretljivost za igrace od strane tribine ide od nas, od naseg grla,nasih ruku,naseg bubnja, 90 min se deremo dajemo sve od sebe,dok vi jedete spice i dignete se samo kada je gurava utakmica i kada zvijezda gubi od te 3000 publike na stranu ce otic 10..... pisas 10 simpatizera jel da, ali kada ti ode na stranu 100 navijaca eeeeeeeee to je vec nesto, tako da nemoj nas mijenjat, moj ulaz sto plaztim ovdje je 5 KM ali na stranu kada idem valja iskesit najmanje 20KM.... ne lupetaj ako imalo razmisljas ili si ukljucen u taj dio zivota (a vidim da nisi) skotao bi neke stvaari... hvala na razumijevanjuseven je napisao/la:neko danas reče da igramo ko Modriča iz najboljih dana, ova me tvoja izjava o razglasu podsjeti na Modriču
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.