Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Blaszczykowski » 18 mar 2014, 19:55

izgleda da sertic neće dobiti dozvolu da nastupi za hrvatsku. šteta.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 mar 2014, 20:02

Blaszczykowski je napisao/la:izgleda da sertic neće dobiti dozvolu da nastupi za hrvatsku. šteta.
Mislis na tekst iz SN?

To je cisto naklapanje novinara koji je to pisao, ja sam pomislio da ima negdje neka sluzbena izjava, dopis kad ono on samo laprda o nekakvim pravilima... Uostalom neke od njih uopce ne zna.

Sertic ne ide u Brazil, ali u Francusku bi mogao, barem se nadam.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 19 mar 2014, 13:33

ne znam. ako je istina ovo što sam pročitao onda mu nisu velike šanse.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2014, 23:33

Simunic osim neigranja utakmica nema pravo ni ulazak na stadione.
Bas ga zarezase. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 mar 2014, 16:49

glasgow je napisao/la:Jesam li ja jedini koji smatra da je pok. Vlatko bio tri puta bolji predsjednik od guzoljupca Davora?
Ma svi su oni u sluzbi reprezentacije. Nista ih drugo ne zanima i kao takvi se mogu pomnoziti s nulom, a rezultat je jednostavan da jednostavniji ne moze biti.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 mar 2014, 17:30

Gavranovica mi je bilo zao kad nam je zabio na Poljudu, sad i nije. Drmica mi je sad zao, najvise zato sto je tu iz Viteza, iz Srednje Bosne, to je moj kraj i volio bi da je igrao, al ajde, imam ja puno blizeg Rakitica kojem je majka iz Zepca, a potajno se nadam da ce Lokomotivin Budimir poludit pa da imamo nekog kome je i otac iz Zepca :lol: Salu na stranu, za Drmicem cu stvarno zalit tek za 2-3 sezone ako bude zario i palio.

Serticev problem je nastao u vrijeme Markovica i tu nije kriv ni Markovic, ni Suker, ni UEFA, kriv je sam Sertic jer nije odmah podnjeo zahtjev, vec je cekao poziv Francuske. On sutra moze bit izabran za najboljeg igraca svijeta i za njim necu zazalit ni sekunde samo zato sto je Hrvatsku stavio na drugo mjesto. Ista stvar s Cvitanichem koji je rekao da ga igranje za Hrvatsku ne zanima i zato oko njega nije bilo prasine dok je ovom sad guzica poletila kad je vidio da ga Francuska ne je*e.

I inace, vidim da si novi na forumu, a komentiras ovdje i na Dinamovoj temi. Odakle si? :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 25 mar 2014, 17:44

Boljih od Kalinica ima i po HNL-u. Nije problem naci zamjenu zamjeni, ionako igra kad nitko ne igra. Za Drmicem jest zal, al tek cemo da ga vidimo.

Za Sertica sam vec rekao, volio bi cak i da ne igra za nas. Jednostavno ne mogu prihvatit to da je imao drugu opciju, a isto tako mi je i Drmic malo presao preko volje kad je rekao da nije htio slaviti golove, a proslavio ih je, al ajde, preci cu nekako preko tog kad je vec u tudjem dresu. I mene da su **** slavio bi ko lud pred hrvatskom klupom, al nebi pricao poslije kako nisam slavio.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 mar 2014, 21:42

drminho jopet uvaja 2 gola. dok su ovi mamlazi iz saveza gubili vrime na onog imbecila sammira, švajcarci nam jamiše igračinu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 09:55

Zato smo im jamili RakEtica. 8-)

[youtube][/youtube]
...Život za Široki...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 mar 2014, 16:03

Kakvu vez u imamo 8-) ... Raketa ide u veci klub milijun posto, zasluzio je to slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2014, 16:12

On se ustabilio u Sevilli, cak je i kapetan ako se ne varam, tamo prakticki ima status bozanstva. Vise bi volio da Sevilla dovede 2-3 pojacanja i napadne vrh nego da on mijenja sredinu i zakomplicira daljnji napredak.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 mar 2014, 16:13

Lillard je napisao/la:Kakvu vez u imamo 8-) ... Raketa ide u veci klub milijun posto, zasluzio je to slika
Ne ide, Saurman je svojevremeno objasnio da mu je Sevilla plafon u karijeri. :lol:
...Život za Široki...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2014, 01:39

Saurman - where amazing happens.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 mar 2014, 02:11

Jel posjecuju moderatori ovu temu? Jel moze neka nova anketa il bar maket ovu, ima pola godine od utakmice :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 mar 2014, 19:49

Mandzo 17 golova u Bundesligi, a Drmic 16, kakvog smo igraca izgubili lace mi se :cry: :thumbdown: ...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 11:05

NAKON uvjerljive pobjede madridskog Reala u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, njemački mediji ne prestaju hvaliti hrvatskog veznjaka Luku Modrića.

Tako "Der Spiegel" piše kako su možda Cristiano Ronaldo i Gareth Bale udarne igle kraljevskog kluba, ali kako je "tajni šef" upravo Luka Modrić "koji je pod Carlom Ancelottijem postao glavni protagonist igre madridske momčadi".

Jedan od najimpresivnijih trenutaka, pišu Nijemci, dogodio se netom prije trećeg pogotka kada je Modrić, koji je u tom trenutku čuvao Sebastiana Kehla, namjerno ostavio igrača slobodnim kako bi isprovocirao dodavanje Lukasa Piszczeka. Modrić je uto presjekao loptu, povukao naprijed i asistirao Ronaldu za točku na i.

Pored zvjezdanih igrača kao što su Cristiano Ronaldo ili Gareth Bale, Modrić nikako ne može doći u centar pozornosti niti mediji niti nogometne javnosti i to je možda najveća snaga Carla Ancelottija. Modrićeve kvalitete ostaju u sjeni i na njih se mnogi ne uspijevaju pripremiti.

U eri Josea Mourinha na Santiago Bernabeu, Modrić je igrao na poziciji polušpice i tu nije davao ni izbliza svoje najbolje partije. U formaciji 4-3-3, koju forsira Carlo Ancelotti, a u kojoj ovaj stiže iz drugog plana, Hrvat je u potpunosti zablistao.

U ovom smislu Klopp nije podbacio. Njegova namjera je bila presingom od prve minute pritisnuti hrvatskog veznjaka i prisiliti ga na povratne lopte stoperima ili Casillasu. Međutim umjesto toga, Modrić se u susretu s presingom okrenuo izravnom driblingu i tako osvajao golemi prostor u sredini terena.

Sve to napravio je bez ijedne greške, kojom bi potencijalno dao izravnu gol priliku njemačkoj momčadi. Sve navedeno rezultiralo je činjenicom da danas Xabi Alonso više nije glavni kreativac Reala, već samo igrač koji sekundira sjajnom Luki Modriću.

Modrić nije samo kvalitetan u kreaciji, već i u defenzivi. Uvijek se pozicionira pred igrača koji drži loptu, zatvarajući i prolazak i dodavanje. Ono što je kod Luke specifično jest njegov stav u defenzivi. On ne čeka pogreške pasivno, već poput grabežljivca, spreman da odmah krene u kontranapad.

--------------------

Malo Der Spiegela o Modricu, da ne bi bilo da samo hrvatski novinari guraju. :lol:

World class.

Kovacic - Modric
---- Rakitic ----

I puno vece selekcije bi mogle samo sanjati ovakav vezni red.
...Život za Široki...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 apr 2014, 11:46

ŠB_Fidelis je napisao/la:

Kovacic - Modric
---- Rakitic ----

I puno vece selekcije bi mogle samo sanjati ovakav vezni red.
Sve je to lijepo, ali fali klasicni zadnji vezni ili destruktivac (razbijac), sto ni jedan od ove 3 nije... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2014, 11:48

Sertic. Ako ikada prodje.

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 05 apr 2014, 01:44

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sertic. Ako ikada prodje.
E u tom igracu ima nesto, gledao sam ga nekoliko puta.. Po meni bolji od svih DM-a u Hrvatskoj.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 05 apr 2014, 19:51

Olic dao gol protiv BvB-a ali je moga dat hattrick u prvom pol. Ono se nesmi promasit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []