Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Yucca
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Yucca » 11 jan 2014, 14:29

Chstal@ potpis meni stvarno nije jasno da iz ekipe Sparsa koja daje navise reprezentativaca u mladim kategorijama ne moze dobiti mjesto selektora u mladim kategorijama :roll: :oops:

Politika ima prste u ovom i nas vrli predsjednik Dino itekako umjesan u ovo odustajanje najboljih ekipa iz omladinskog takmicenja,sto je bruka jer meni nema smisla igrati ovo takmicenje bez ekipa od kojih 50% igraca igra za mlade kategorije repke :roll:

Nema logike njihovi igraci ce igrati za repku a oni nece ucestvovati u omladinskoj ligi :roll: :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 11 jan 2014, 14:33

ako se nevaram govorilo se da ko nastupi u ovoj ligi, da mu treba ispisnica iz saveza ako hoce da igra za drugu repku. a sad nam najbolji talenti nece igrati tu ligu.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 11 jan 2014, 14:39

dino-92 je napisao/la:ako se nevaram govorilo se da ko nastupi u ovoj ligi, da mu treba ispisnica iz saveza ako hoce da igra za drugu repku. a sad nam najbolji talenti nece igrati tu ligu.
Za to oko ispisnice nisam upoznat ako je tako kako kazes to je jos veca bruka i jos veci problem ako je to tacno

Meni nije jasan potez kako mozes igrati ligu bez ekipa koje daju najvise reprezentativaca
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 11 jan 2014, 15:00

Chstal je napisao/la:@Lotus
Nije OK što nema ovih timova, neće KK Kakanj ili KK Bosna dati reprezentativce nego OKK Spars i HKK Široki i to ne 1 ili 2 igrača nego u sve tri selekcije bi trebalo biti 30% igrača iz jednog tima. To je sramota, čija ne znam.

U pionirima nema: Realwaya, Sparsa i Širokog, čak možda i Brotnja ( to su 4 jaka tima). Zašto nema prvog trojca. Realway se zamjerio Harunu jer njihovi kadeti nisu razigravali za ovu ligu mladih , nego je odmah šansa data Košu. To se tako ne smije radiit, i odmah gubiš jedan tim.
Široki ne podnosi Haruna, a vjerovatno ima još nekih stvari koje su kulminirale ovim.
Spars, prvaci u svim kategorijama i da nemaju jednog trenera u mlađim selekcijama reprezentacije BIH. Opet Harun koliko god dobre stvari radi u košarci pravi sebe probleme, selektor U-20 hrvatske nacionalnosti, U-18 srpske nacionalnosti i U-16 bošnjačke nacionalnosti. Gdje ćemo mi? Čemu težimo? Meni je svejedno ko vodi ove tri selekcije, samo da će se boriti za nju i dovesti sve najbolje igrače u tu reprezentaciju. Ali ovo...

U kadetima nema: Sparsa i Širokog, a možda Realway-a

U juniorima nema: Sparsa, Širokog i Royala
Djeca moraju biti na prvom mjestu.
Privatne probleme i razmirice oni moraju ostaviti po strani,a djecu pustiti da igraju kosarku i da napreduju.
Ovdje ce jedino djeca ispastati,a i samim tim i omladinske reprezentacije!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 11 jan 2014, 22:01

Igrat će ko hoće da igra i liga treba krenuti pa makar i bez najboljih klubova. Sparsi malo zezaju ako je razlog što im nema trenerra u selekcijama. Bio je Senad sa Nenom i ko to još zaslužuje? DA nije možda Bakir Srna? Možda samo Marko ali možda. I ja mislim da je bolje rješenje od Maria ali Mario je naš bivši igrač koji je 93 igrao za BiH kad niko nije htio. Jedan od najvećih košarkaša BiH svih vremena i godinama radi sa mladima tako da ne znam jel baš i lošiji od Marka. Marko jest možda iskusniji kao trener alo me iskreno ne oduševljava kao npr Vidačić što me oduševio u kratkom periodu.
I još nešto. Jel ovo neka greška ili je ovo onaj veliki talenat Armin Mazić došao u DItu?

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 12 jan 2014, 12:05

hoce li brzo ona okupljanja kadeta?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 12 jan 2014, 14:07

Trebalo bi uskoro da se objavi spisak kadeta za tunir Sakarya u Turskoj,koji pocinje 1 i traje do 8 februara...

Tarik91
Kontakt:

Post Postao/la Tarik91 » 12 jan 2014, 14:13

http://www.****/sport/kosarka/bh-jun ... sku-titulu" onclick="window.open(this.href);return false;

Nasli smo novog trenera za juniore. Neznam je li dobar..?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 jan 2014, 17:35

Tarik91 je napisao/la:http://www.****/sport/kosarka/bh-jun ... sku-titulu

Nasli smo novog trenera za juniore. Neznam je li dobar..?
dojucerasnji trener bosne, dobar trener
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 14 jan 2014, 15:26

Je li neko mozda gledao Elmina Dzafica iz Realway-a?Nesto vise da napise o njemu...
Vidim na njihovoj stranici da je visok 187 i da svaku utakmicu daje preko 30 poena...

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 14 jan 2014, 17:39

Lotus je napisao/la:Je li neko mozda gledao Elmina Dzafica iz Realway-a?Nesto vise da napise o njemu...
Vidim na njihovoj stranici da je visok 187 i da svaku utakmicu daje preko 30 poena...
Gledao sam ja,98 godiste,momak sa dobrim fizickim predispozicijama,krilo igra u RW ja msm,ima dobar sut sto mu je i glavno oruzje,solidnu odbranu,i igrac koji bar kad sam ga ja gledao uzme bas puno suteva i ima svu slobodu u igri pa tako daje toliko poena,sve u svemu solidan igrac,ja sam ga gledao u Zenici ove godine na kengur kupu,mozda ti jos neko dadne bolje informacije o njemu ko je gledao vise utakmica i ko je iz Sarajeva
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 14 jan 2014, 19:02

mulumbu1921 je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Je li neko mozda gledao Elmina Dzafica iz Realway-a?Nesto vise da napise o njemu...
Gledao sam ja,98 godiste,momak sa dobrim fizickim predispozicijama,krilo igra u RW ja msm,ima dobar sut sto mu je i glavno oruzje,solidnu odbranu,i igrac koji bar kad sam ga ja gledao uzme bas puno suteva i ima svu slobodu u igri pa tako daje toliko poena,sve u svemu solidan igrac,ja sam ga gledao u Zenici ove godine na kengur kupu,mozda ti jos neko dadne bolje informacije o njemu ko je gledao vise utakmica i ko je iz Sarajeva
Nema ništa od njega. Razlozi: trenira u Realwayu i tu već propada, ima slabije treninge itd, treba preći u Koš ili Sparse što prije.
odbrana mu je loša, vođenje lopte katastrofalno, šut odličan

Vođenje lopte i odbranu može itekako popraviti ako se radi sa njim ali ne vjerujem. Ako hoće da nešto bude od njega, nek pod hitno promjeni klub.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 14 jan 2014, 19:28

Chstal je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:
Nema ništa od njega. Razlozi: trenira u Realwayu i tu već propada, ima slabije treninge itd, treba preći u Koš ili Sparse što prije.
odbrana mu je loša, vođenje lopte katastrofalno, šut odličan

Vođenje lopte i odbranu može itekako popraviti ako se radi sa njim ali ne vjerujem. Ako hoće da nešto bude od njega, nek pod hitno promjeni klub.
Hvala obojici na odgovorima :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 12:00

Gdje je #neno04?

Sta je bilo sa njim? i Sto se ne javlja vise?
Nakon teksta koji je izasao prosle sedmice, dao je kritiku na forumu i taj post je obrisan i njega od tada vise nema ovdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 jan 2014, 12:11

Uzimaju si moderatori previse za pravo na forumu, dok se ostavljaju puno gore stvari i uzrocnici problema. Ne znam kakav je problem napraviti konstruktivnu kritiku na bilo sta, argumentirano i precizno iz svog kuta. Vise u interesu ispada djecji vrtic i nekonstruktivnost, nego argumentacija, valjda veca posjecenost, vise klikova...
...Život za Široki...

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jan 2014, 12:29

Ne znam jesu li ga moderatori makli ili je on poslije obrisanog posta odlucio da nepise vise,al sta god je velika je steta,jer uvijek je donosio bitnih i provjerenih informacija.Neno nastavi pisati!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 jan 2014, 13:07

ko, kada i gdje je brisao nenin post?!
nije cinizam nego iskreno pitanje pa bi molio odgovor jer ja to nisam vidio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jan 2014, 13:13

Lotus je napisao/la:Ne znam jesu li ga moderatori makli ili je on poslije obrisanog posta odlucio da nepise vise,al sta god je velika je steta,jer uvijek je donosio bitnih i provjerenih informacija.Neno nastavi pisati!!
Isto tako pozivam nenu da nastavi pisati, davao je dosta tacnih informacija i bio korektan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 15 jan 2014, 13:15

Ja ne znam jel obrisan post i kad...Vidim da bhsport kaze da jeste...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 jan 2014, 13:44

Lotus je napisao/la:Ja ne znam jel obrisan post i kad...Vidim da bhsport kaze da jeste...
ozbiljno kazem da ja neznam nista o tome, pa ponavljam zelio bi znati sta se desilo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.