Chstal je napisao/la:@Lotus
Nije OK što nema ovih timova, neće KK Kakanj ili KK Bosna dati reprezentativce nego OKK Spars i HKK Široki i to ne 1 ili 2 igrača nego u sve tri selekcije bi trebalo biti 30% igrača iz jednog tima. To je sramota, čija ne znam.
U pionirima nema: Realwaya, Sparsa i Širokog, čak možda i Brotnja ( to su 4 jaka tima). Zašto nema prvog trojca. Realway se zamjerio Harunu jer njihovi kadeti nisu razigravali za ovu ligu mladih , nego je odmah šansa data Košu. To se tako ne smije radiit, i odmah gubiš jedan tim.
Široki ne podnosi Haruna, a vjerovatno ima još nekih stvari koje su kulminirale ovim.
Spars, prvaci u svim kategorijama i da nemaju jednog trenera u mlađim selekcijama reprezentacije BIH. Opet Harun koliko god dobre stvari radi u košarci pravi sebe probleme, selektor U-20 hrvatske nacionalnosti, U-18 srpske nacionalnosti i U-16 bošnjačke nacionalnosti. Gdje ćemo mi? Čemu težimo? Meni je svejedno ko vodi ove tri selekcije, samo da će se boriti za nju i dovesti sve najbolje igrače u tu reprezentaciju. Ali ovo...
U kadetima nema: Sparsa i Širokog, a možda Realway-a
U juniorima nema: Sparsa, Širokog i Royala
Djeca moraju biti na prvom mjestu.
Privatne probleme i razmirice oni moraju ostaviti po strani,a djecu pustiti da igraju kosarku i da napreduju.
Ovdje ce jedino djeca ispastati,a i samim tim i omladinske reprezentacije!