Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
neutral
ovo brate pravo pici.hvala na ovome
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
T-MAC je napisao/la:neutral
Ma ništa brate, dao mi jedan frend link, pa da sa vama podjelim.
ne znam da li je ovo bilo, al' meni je pravo "mrak"
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Jao glasa.
Sjeverna Koreja prijeti: Južnokorejski brod potopljen sa 104 člana posade
Ovo nije dobro, nadajmo se da ce se sve mirno zavrsiti !
Ovo nije dobro, nadajmo se da ce se sve mirno zavrsiti !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Neće valjda opet. Nedaj Bože. Čim je ojačala Sjeverna Koreja, odmah je to nekome zasmetalo, pa ih onda "lože" jedne na druge. Ne mogu da vjerujem. 
Edit:
Južnokorejski ratni brod potonuo je u blizu granice sa Sjevernom Korejom, nakon eksplozije nepoznata uzroka, a spašeno je 58 od 104 mornara na brodu.
Nadam se da neće opet izbiti rat. Nedaj Bože. kako čovjek, čovjeka može ubiti.
Edit:
Južnokorejski ratni brod potonuo je u blizu granice sa Sjevernom Korejom, nakon eksplozije nepoznata uzroka, a spašeno je 58 od 104 mornara na brodu.
Nadam se da neće opet izbiti rat. Nedaj Bože. kako čovjek, čovjeka može ubiti.
Znas kome to smeta, Amerima koji i kontrolisu Juznjake od zavrsetka onog rata. Nebi me cudilo da su bas oni ovo uradili, odmah ce neki zagristi da je to teorija zavjere ovo ono, ali...Neutral je napisao/la:Neće valjda opet. Nedaj Bože. Čim je ojačala Sjeverna Koreja, odmah je to nekome zasmetalo, pa ih onda "lože" jedne na druge. Ne mogu da vjerujem.
Amerima najvise odgovara neko novo sranje, da se skrene paznja s' domacih problema kojih ima i previse !
Nije Amerima, neka ljudima koji upravljaju Amerima, a zna se ko su.
Lijepo si to rekao, vidim da poznaješ situaciju, ne nećemo o tome ovdje, odmah će nas proglasiti luđacima, te još nekim grdnima imenima. Ipak je ovo sportski forum etc....
http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm
Uživaj u knjiiz, ja je pročitao neku večer
Lijepo si to rekao, vidim da poznaješ situaciju, ne nećemo o tome ovdje, odmah će nas proglasiti luđacima, te još nekim grdnima imenima. Ipak je ovo sportski forum etc....
http://www.galaksija.com/cofsadrzaj.htm
Uživaj u knjiiz, ja je pročitao neku večer
Hvala brate, znao sam za galaksija web stranicu al' nisam znao za ovu knjigu !
Onako kazem Amerima, ali znam u potpunosti sta mislis ! Al' ako kazes tacno kome smeta, onda ce narod da pita a ko su ti, sta su oni...onda kad im kazes, kazu ti da nemas pojma
.
Onako kazem Amerima, ali znam u potpunosti sta mislis ! Al' ako kazes tacno kome smeta, onda ce narod da pita a ko su ti, sta su oni...onda kad im kazes, kazu ti da nemas pojma
Ili da samo umišljaš, ili da nije moguće, ili ono najbolje, ma ima zavjera ali ne u toliko razmjeri. To se stoljećima kreiralo, da bi bili ono što su sada hehe. Ja sam tu knjigicu u jednoj noći pročitao. Nisam spavao, ali isplatilo se. Nadam se da ćeš je pročitati u cjelosti, jer je čudo. Malo odugovlači ali je dobra.
Jel jos nekome trazilo e-mail i broj telefona na onoj stranici za slanje poruka?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
jes meni,sad ne znam bil im dao te informacije.jbg malo mi to sad sumjnivo.Butmiran je napisao/la:Jel jos nekome trazilo e-mail i broj telefona na onoj stranici za slanje poruka?
ono prvi dan mozes sta hoces a onda kasnije traze ove info
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Meni odmah trazi te info, al i meni sumnjivo dati im, ko zna sta je.T-MAC je napisao/la:jes meni,sad ne znam bil im dao te informacije.jbg malo mi to sad sumjnivo.Butmiran je napisao/la:Jel jos nekome trazilo e-mail i broj telefona na onoj stranici za slanje poruka?
ono prvi dan mozes sta hoces a onda kasnije traze ove info
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Ne dam im ja to. Meni i dalje može 
meni je sinoc moglo,ja se bio pravo raspisao,a vec jutros kad sam htio opet zatrazilo mi te infoNeutral je napisao/la:Ne dam im ja to. Meni i dalje može
I u čemu je problem ?
Jednostavno napravi neki lijevi mail i tako šalji, pa čitajte malo šta piše tamo, šalju ljudi sa svih krajeva svijeta te poruke.
Ništa vam ne šalju oni, ne otvarajte mailove koji vam oni šalju, niti exe files. Ne mogu vas nikako haknuti ili bilo šta. Kakav broj traže, meni ne traži. Dadni lažni neki lijevi.
Ljudi nam dali ovo besplatno i radi, i ne vidim što sada tražiti dlaku u jajetu.
Jednostavno napravi neki lijevi mail i tako šalji, pa čitajte malo šta piše tamo, šalju ljudi sa svih krajeva svijeta te poruke.
Ništa vam ne šalju oni, ne otvarajte mailove koji vam oni šalju, niti exe files. Ne mogu vas nikako haknuti ili bilo šta. Kakav broj traže, meni ne traži. Dadni lažni neki lijevi.
Ljudi nam dali ovo besplatno i radi, i ne vidim što sada tražiti dlaku u jajetu.
Sretan 20 rođendan Adiju iz Žepča.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Adi sretan rodjendan!!! SVE NAJBOLJE!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sretan rođendan ,sve najbolje