Ma sad bi im Tulica ''ucerao'' :evil:Makar bi opet ''ustedili''vrebac86 je napisao/la:kandidati,,,,,,, Van Basten,,, Schuster,,, Meyer,, pa vidjecemo!!!!!!!!!!

Ebem im rukovodstvo KPSK Vukova.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma sad bi im Tulica ''ucerao'' :evil:Makar bi opet ''ustedili''vrebac86 je napisao/la:kandidati,,,,,,, Van Basten,,, Schuster,,, Meyer,, pa vidjecemo!!!!!!!!!!
Jah a zamisli face u MisketaAdinjo je napisao/la:Eh da nije Ciroguz otisao kod kineza,
Odma bi ga zabolilo i koljeno i ledzaharishp je napisao/la:Jah a zamisli face u MisketaAdinjo je napisao/la:Eh da nije Ciroguz otisao kod kineza,![]()
na vijest eto dolazi vam onaj ''vas bivsi''
NoName je napisao/la:Šahbaze, da ti nisi Vedo himself? 40 postova imaš i svi su isključivo o Vedadu i o tome kako je on najbolji a drugi eto i nisu nešto. Svi mi volimo Vedada, kao i ostale igrače, ali ne treba pretjeravati... Pozdrav.
samo cu reci da je covjek u najboljim godinamasahbaz2509 je napisao/la:NoName je napisao/la:Šahbaze, da ti nisi Vedo himself? 40 postova imaš i svi su isključivo o Vedadu i o tome kako je on najbolji a drugi eto i nisu nešto. Svi mi volimo Vedada, kao i ostale igrače, ali ne treba pretjeravati... Pozdrav.
Ti ako meni se obracas onda nemoj da izmisljas da sam ja nesto rekao sto nisam.Izvoli citiraj gdje sam ja to rekao da je Vedad najbolji a drugi nisu, gdje?Citiraj, pa da vidimo.Mora da si dijete neko kad tako napamet lupas.Moras imati dokaze ili argumente kad nekome nesto prigovaras a ne tek tako da lupas djecace.Ja sam se najvise obracao onima koji blate Vedu bez ikakvog razloga, to je sve.
Ovo je trebala biti šala. Oprosti molim tesahbaz2509 je napisao/la:NoName je napisao/la:Šahbaze, da ti nisi Vedo himself? 40 postova imaš i svi su isključivo o Vedadu i o tome kako je on najbolji a drugi eto i nisu nešto. Svi mi volimo Vedada, kao i ostale igrače, ali ne treba pretjeravati... Pozdrav.
Ti ako meni se obracas onda nemoj da izmisljas da sam ja nesto rekao sto nisam.Izvoli citiraj gdje sam ja to rekao da je Vedad najbolji a drugi nisu, gdje?Citiraj, pa da vidimo.Mora da si dijete neko kad tako napamet lupas.Moras imati dokaze ili argumente kad nekome nesto prigovaras a ne tek tako da lupas djecace.Ja sam se najvise obracao onima koji blate Vedu bez ikakvog razloga, to je sve.
neigra Veh sa njimhroni je napisao/la:sta očekujete sutra od Džeke protiv Hamburga,...........nema Veha
NoName je napisao/la:Ovo je trebala biti šala. Oprosti molim tesahbaz2509 je napisao/la:NoName je napisao/la:Šahbaze, da ti nisi Vedo himself? 40 postova imaš i svi su isključivo o Vedadu i o tome kako je on najbolji a drugi eto i nisu nešto. Svi mi volimo Vedada, kao i ostale igrače, ali ne treba pretjeravati... Pozdrav.
Ti ako meni se obracas onda nemoj da izmisljas da sam ja nesto rekao sto nisam.Izvoli citiraj gdje sam ja to rekao da je Vedad najbolji a drugi nisu, gdje?Citiraj, pa da vidimo.Mora da si dijete neko kad tako napamet lupas.Moras imati dokaze ili argumente kad nekome nesto prigovaras a ne tek tako da lupas djecace.Ja sam se najvise obracao onima koji blate Vedu bez ikakvog razloga, to je sve.![]()
Matični broj mi je: XXXX9771741XX
Opet pozdrav. :ugeek:
Ma da ,ali da je Edin SVABO ili Talijan ,hm bio bi i 60BoSna_pLayA je napisao/la:pa bogami jes puno ali je realna suma koja se uklapa sa njegovim kvalitetomPrincipatus je napisao/la:Koja golcina, svaka cast majstore. Wolfsburg vodi protiv Hamburga 1:0.
Sta kaze engleski komentator: 40 milliona eura za ovog igraca, to nije nista.