Slijedi im Liga šampiona, Blan je odmarao neke igrače, kako je Monologova mama izbjegla Bordo.Mrgood je napisao/la:Šta rećMrgood je napisao/la:Moja dva listića za danas
Drugi:
Roma 2 -> PROŠLO
Tottenham 2,5+ -> PROŠLO
Dinamo 2
Bordeaux 1
City 2
Željo 1Za 420 KM. Čekao bi Dinamo...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ali nije MonologWilly je napisao/la:Slijedi im Liga šampiona, Blan je odmarao neke igrače, kako je Monologova mama izbjegla Bordo.Mrgood je napisao/la:Šta rećMrgood je napisao/la:Moja dva listića za danas
Drugi:
Roma 2 -> PROŠLO
Tottenham 2,5+ -> PROŠLO
Dinamo 2
Bordeaux 1
City 2
Željo 1Za 420 KM. Čekao bi Dinamo...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Igrali su sa najboljim igračima, uostalom bolje im se boriti za naslov u ligi jer u LP svakako nemaju šanse ...
ma to si dobioNeutral je napisao/la:Ja čekam Barcelonu za 40km. Igrao sam Fulhama koji je dobio 2:1. Igrao sam Hamburga koji je igrao 2:1. igrao sam Kim Clijsters koja je dobila sa 2:1 u setovima. Igrao sam Bayerna koji je dobio sa 1:2. Williams plus 1.05, kvota 19.12, ulog 2km dobitak 40.15km.
Nadam se da neće Barca zijaniti te dobiti 2:1
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, ali sam uključio kanal koji je prenosio neposredno prije kraja. Komentator je pričao da se Blan kockao i da je odmarao neke igrače, nisam to izmislio.Mrgood je napisao/la:Igrali su sa najboljim igračima, uostalom bolje im se boriti za naslov u ligi jer u LP svakako nemaju šanse ...
Ja sam gledao utakmicu a imas i sastav na ****.Willy je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali sam uključio kanal koji je prenosio neposredno prije kraja. Komentator je pričao da se Blan kockao i da je odmarao neke igrače, nisam to izmislio.Mrgood je napisao/la:Igrali su sa najboljim igračima, uostalom bolje im se boriti za naslov u ligi jer u LP svakako nemaju šanse ...
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja pogodim dortmunda i masim SVJETLOST kosarku hrvatsku..gospoda izgube kod kuce 3 razlike..1,25 kvota..uzecu noz i bacicu se s mostajasko_juve je napisao/la:dortmund-werder 1 2,40![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zrinjski sloboda rez??????
....x....je zavrsilo...a nakon 2 produzetka sloboda dobila
Nema vise :P
Onaj mania na fejsbuku ubada tenis samo tako. Mozda je na ovom mastersu u majamiju do sada imao jednu fulu
Juce Berdiha, danas Klajsters
nema potpisa
Nije baš tako, imao je 2-3 promašaja.Admir_Sa je napisao/la:Onaj mania na fejsbuku ubada tenis samo tako. Mozda je na ovom mastersu u majamiju do sada imao jednu fuluJuce Berdiha, danas Klajsters
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Catania-Palermo x- 1.90 ...Samo da ne bude kakva varka![]()
A C A B !
Barca dobila i ja "ubo" 40km, hvala Bogu.
Čestitam dobitak.Neutral je napisao/la:Barca dobila i ja "ubo" 40km, hvala Bogu.
Bravo ja,samo sam ispao budala sto ga ne singlirah nego ga kombinovao sa Bordeauxom i Lyonom na jednom tiketu.Devil je napisao/la:Sada bezveze gledam kod caleta mi lista za sutra i vidim par Grenoble-Lorient.Po meni je to 2 80% jer su ovi u strasnim problemima preti im izbacivanje u treci rang dok Lorient igra sasvim pristojno ove sezone.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To je ta prokleta subota.Monolog je napisao/la:Stuttgart - Monchengladbach 1
Anderlecht - Brugge 1
Peterborough - NEwcasttle 2
Montpellier - Monaco 1
Alkmaar - Utrecht 1
Kvota 9.7
Uplata 6 KM
Bari - Roma 2
Venlo - Twente 2
Dortmund - Werder ODG
Detroit - Nashville 1
Eisbaren - Augsburg 1
Kvota 11.6
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Madafaka je napisao/la:Evo jedan singl za danas:
Manchester - Chelsea 2 @ 2,87
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' zna neko kako je moguce da je dvica na Slobodu bila 2.5, a kp2 bila 2.75.. Ja odigrao kp2 i pogodio listic 60KM, a na drugom za 105 cekam Monpellier ali nista od njega izgleda..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Upravo Monpeljeu poništen čist gol.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Puuuuuuuuuu.. sto mi rece..Willy je napisao/la:Upravo Monpeljeu poništen čist gol.![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.