Koga nakon Sušića?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jeste li zadovoljni izborom novog selektora?

Da
60
73%
Ne
22
27%

Ukupno glasova: 82

edin20
Kontakt:

Re: Koga nakon Sušića?

Post Postao/la edin20 » 11 dec 2014, 12:06

@bhsport

po timovima koje je treniro i trofejima koje je osvojio koliko znam nema ni jedan trofe vrjedan pomena '?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 11 dec 2014, 12:16

Da ce smjena velikog strucnjaka iz Zavidovica dotuci navijace bordo kluba ovoliko moglo bi se predpostavljati.

Ali da ce njegov naslednjik mozda biti Amar Osim eh to je skroz druga prica.

Hahahahaha, joj kako bi se divovi grizli, hahahahahah!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 dec 2014, 12:18

Reprezentacija na rubu toga da propusti Europsko (a sansa nikad veca nije bila), a vama Sarajlijama najvaznije hoce li selektor biti iz redova Sarajeva ili Zeljeznicara.... :puke:

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 11 dec 2014, 12:19

Samo neka više izaberu selektora, da se i ova sapunica završi...
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 dec 2014, 12:19

edin20 je napisao/la:@bhsport

po timovima koje je treniro i trofejima koje je osvojio koliko znam nema ni jedan trofe vrjedan pomena '?
Koliko znam Amar nije unistio niti jedan tim koji je trenirao, sa oba tima je osvajao trofeje, a ti si naveo da ce unistiti repku, a sada navodis da mu niti jedan osvojeni trofej nije vrijedan pomena.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 dec 2014, 12:23

revan je napisao/la:Samo neka više izaberu selektora, da se i ova sapunica završi...
To oni i hoće, iscrpili su raju do te mjere da je svima skoro postalo svejedno ko će biti.

Mada pretpostavljam da su mnogi izgubili entuzijazam nakon što je Halilhodžić definitivno otpao kao opcija.

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 11 dec 2014, 12:28

bhsport je napisao/la:
edin20 je napisao/la:@bhsport

Koliko znam Amar nije unistio niti jedan tim koji je trenirao, sa oba tima je osvajao trofeje, a ti si naveo da ce unistiti repku, a sada navodis da mu niti jedan osvojeni trofej nije vrijedan pomena.
da skratim drug mozda nisam se najbolje izrazio ali smatram dace svojim ne iskustvom unistit repku jer cast svim klubovima koje je treniro svi su oni nista uporedenju sa repkom navijam za zelju ali sam realan zivi bili pa vidjeli pozdrav od srca
Zadnja izmjena: edin20, dana/u 11 dec 2014, 12:31, ukupno mijenjano 2 puta.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 dec 2014, 12:29

DukeOfWellington je napisao/la:
revan je napisao/la:Samo neka više izaberu selektora, da se i ova sapunica završi...
To oni i hoće, iscrpili su raju do te mjere da je svima skoro postalo svejedno ko će biti.

Mada pretpostavljam da su mnogi izgubili entuzijazam nakon što je Halilhodžić definitivno otpao kao opcija.
Bas tako, nazalost.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 dec 2014, 12:31

Sto se Jacques Santini izgubio iz kombinacija? Trebalo se koliko znam i sa njim razgovarati bio je spreman doci u Sarajevo.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 11 dec 2014, 12:34

DukeOfWellington je napisao/la:

Nikada nije ni bio u ozbiljnim kombinacijama, izrezirana sapunica, da se predstavi da zele najboljeg, da se trude, kao i sa Magathom...
Pa valjda znamo s kim imamo posla.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 11 dec 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 dec 2014, 12:36

@edin20, shvatam te jednim dijelom, ali nikakvo iskustvo je imao Sliskovic pa i Susic vrlo skromno pa je nisu unistili.
Repku su unistili uposlenici NS koji su nakon svjetskog i zaradjenih miliona produzili ugovor fudbalskom analfabeti cime su mu dali podrsku da dovrsi ono sto je poceo, a to jeste da razvali atmosferu unutar repke.
Ko god da dodje a ja sam licno za Bazdarevica imat ce tezak zadatak da se prvi put plasira na EP u nikad laksem formatu gdje 2 repke idu direkt a treca u baraz u situaciji kada smo mi na papiru najjaca ekipa u grupi.
U tom scenariju nas je jedan diletatnt doveo u bezizlaznu situaciju gdje ni Mourinho ni Guardiola nebi mogli garantovati plasman na EP.
Licno se nadam da ko god od ovih osim Hadzibegica koji je ljiga po karakteru moze odvesti BiH na EP preko baraza.
Moj favorit je Bazdarevic ali ruku na srce ni on godinama nikog ne trenira, kao ni Rajevac. Sergeju svaka cast ali se on treba odmaci od pokeraskog stola i preuzeti neku ekipu za zelenim terenom pa makar ona i bila u premijer ligi BiH i osvojiti neki trofej sa npr svojim Velezom.
Za Amara mislim da nebi bio dobar jer je ters i da bi vrlo lagano dolazio u konflikte sa pojedinim igracima tipa Spahic, Dzeko koji nisu navikli na autoritet. Kod Amara kompromisa nema, a primjer je Zeba, Bekric, Hasagic od prije i slicno.

Takodjer sam misljenja da stranac u ovom momentu nije prava osoba, stranca se trebalo angazovati u julu kada smo imali pare i kada atmosfera nije unistena do kraja, ali tada je vlada NS BiH donijela pogubnu odluku za nas fudbal.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 dec 2014, 12:45

Goalgetter je napisao/la:Reprezentacija na rubu toga da propusti Europsko (a sansa nikad veca nije bila), a vama Sarajlijama najvaznije hoce li selektor biti iz redova Sarajeva ili Zeljeznicara.... :puke:
Mi cemo propustiti prvenstvo vjeruj ja sam izgubio nadu, kako nas je tele vodilo da smo od mogucih 10 kola za 4 odigrana izgubili sve nade :clap: :clap:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 dec 2014, 12:47

terabajt je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Reprezentacija na rubu toga da propusti Europsko (a sansa nikad veca nije bila), a vama Sarajlijama najvaznije hoce li selektor biti iz redova Sarajeva ili Zeljeznicara.... :puke:
Mi cemo propustiti prvenstvo vjeruj ja sam izgubio nadu, kako nas je tele vodilo da smo od mogucih 10 kola za 4 odigrana izgubili sve nade :clap: :clap:
Ne treba gubiti nadu dok nije gotovo. Iako ja cisto sumnjam da ce sve ici glat i da cemo dobiti 5 od 6 tekmi, ali sta nam je drugo preostalo, nego sa optimizmom uci u nastavak kvalifikacija i gajiti nadu da cemo uspjeti. :pray:

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 11 dec 2014, 12:51

Goalgetter je napisao/la:Sto se Jacques Santini izgubio iz kombinacija? Trebalo se koliko znam i sa njim razgovarati bio je spreman doci u Sarajevo.
Mozda bi neko sa ovim strancima i obavio razgovor da nasi u savezu znaju engleski.
Nemojte mi samo reci da su Maghatom obavili razgovor :hmmmmm:

Realno nama stranac ne treba.

Sergej :bih:
Zadnja izmjena: Zamora, dana/u 11 dec 2014, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
X

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 dec 2014, 12:52

Ko god da bude izabran za selektora i bez obzira ko bude sjedio na toj klupi, na prvoj slijedecoj utakmici reprezentacije ce se oriti Sergej, Sergej, Sergej... .
Kako ce onda biti onome na klupi reprezentacije ako to ne bude Barba?

Nije mi jasno kako neko gura Amra kada ni kao igrac (http://en.wikipedia.org/wiki/SR_Saint- ... urn false; http://en.wikipedia.org/wiki/ASPV_Strasbourg, ni kao trener nije vidio jace utakmice.
Igrao u amaterskim klubovima, bio trener u najgoroj ligi Evrope.
Pogledajte malo razliku, pa uozbiljite se. Kako ce ba on stati ispred Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Asmira, Lulica, Vede,..
Sta ce Amar njima reci ba? kuknjava
Barbarez
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergej_Barbarez
Amar
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 dec 2014, 12:54

Goalgetter je napisao/la:Sto se Jacques Santini izgubio iz kombinacija? Trebalo se koliko znam i sa njim razgovarati bio je spreman doci u Sarajevo.
Jacques Santini (born 25 April 1952 in Delle, France)

Ta ce on, nije ga vadila babica sa Koseva
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 11 dec 2014, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 dec 2014, 12:55

Probisvjet je napisao/la:Ko god da bude izabran za selektora i bez obzira ko bude sjedio na toj klupi, na prvoj slijedecoj utakmici reprezentacije ce se oriti Sergej, Sergej, Sergej... .
Kako ce onda biti onome na klupi reprezentacije ako to ne bude Barba?

Nije mi jasno kako neko gura Amra kada ni kao igrac (http://en.wikipedia.org/wiki/SR_Saint- ... urn false; http://en.wikipedia.org/wiki/ASPV_Strasbourg, ni kao trener nije vidio jace utakmice.
Igrao u amaterskim klubovima, bio trener u najgoroj ligi Evrope.
Pogledajte malo razliku, pa uozbiljite se. Kako ce ba on stati ispred Dzeke, Pjanica, Kolasinca, Asmira, Lulica, Vede,..
Sta ce Amar njima reci ba? kuknjava
Barbarez
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergej_Barbarez
Amar
http://en.wikipedia.org/wiki/Amar_Osim
Vec se zna da je Hadzibegic selektor,ali steta nece Amar samo radi vas iz Tuzle.
On ako bi bio selektor vi bi ga sanjali.Sanjas kako repka igra,a ono Amar na klupi :lol: :lol: Nocne more bi bile svaku noc

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 dec 2014, 12:56

Amar Osim :bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 dec 2014, 13:00

I ti goalgetter počeo k'o ova djeca. Pa ko će ti doći od ovih stranaca za lovu koja im se nudi? To su samo ubleha priče, od Vahe, Magatha do tog Francuza. Kreneš od sebe, vidiš slobodno radno mjesto, zaintersuješ se, popričaš s poslodavcom, al' kad ti ponudi mizernu platu kurtoazno se pozdraviš i odeš. To je cijela istina sa gore nabrojanim kandidatima.

Da su u Savezu sposobni ljudi, nakon SP su mogli birati selektora, jer je onom (ne želim mu više ni ime spominjati) ugovor istekao, svu tu lovu što sada njemu plaćaju, mogli su uložiti u dovođenje jačeg imena na klupu reprezentacije, uz naravno još ponekog sponzora. Sada bi imali mnogo zdraviju atmosferu i vjerovatno bi bili na prvom ili drugom mjestu u grupi. To je to što nas ukopava godinama i ukopavat će i narednih godina, NESPOSOBNOST!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 dec 2014, 13:01

Blagoje je napisao/la:
FliX je napisao/la:Kakav Morz i qrac, to njega neko spominje, cisto da se ne razocaramo u selektora ako dodje neki slabiji. Ovako mozemo uvijek reci "dobro je samo nek nije plisno"..

Zna li neko kad je rijesenje ove misterije zvane "selektor BiH" ?
slika

Prijatno! :kafa:
Tata nek ti se pocasti! :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kakarut i 24 gosta.