Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovaj Nas trener Janez ako izdrzi 5 Kola na klupi bice uspjeh.Prodajem Bekrica cjena povoljna moze i na rate.
Jel se moraju prepucavanja od svake teme pravit?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Čuj u Moskvi se raspravljalo o regionalnoj ligi.
Ko je tu uopšte raspravljao

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NE regionalnoj ligi!wobly92 je napisao/la:Čuj u Moskvi se raspravljalo o regionalnoj ligi.
Samo PLBiH!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zar je moguce da se covjek od 50 godina ovako izrazava 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Niste ni svjesni koliko ste smijesni sto se svaki put nalozite

Ljudi Bilbao cak simpatiziraju zbog te politike, jer je nerealno da su vjecno u prvoj ligi s tako ogranicenim izborom igraca. Doduse, razlikujete se vi i oni, jer se oni okrecu samo svojim, a kod vas mogu svi osim dvojihjoMi je napisao/la:Athletic Bilbao? Njihova politika kluba nikom ne smeta a nasa svima trn u oku.

Kome cini stetu ovakva politika Sirokog? Jel steti tebi, tvome klubu, ikome? Ne cine stetu bas nikome. To sto nije moralno, to je druga stvar, ali kad pogledas realno, to je njihov klub i imaju pravo da biraju tko ce igrati u njemu. To nije tvoj klub, ne navijas za njega, ne ulazes u njega i sta te briga za njih.Hedg je napisao/la:kakve veze ima patriotizam sa nehumanim filtrerom u sportskom klubu?Signore je napisao/la:Pa to je njihov problem, bezveze se lozite svaki put. Meni je bolesnije i napacenije to sto netko drugi izigrava patriotu i duguje deset milijuna maraka. Kakvo god da su, uredniji su od velike vecine klubova u cijeloj drzavi. Da su bar svi uredni ko oni, pa nek im igra tko hoce, isto da me briga, nit navijam za njih, nit me diraju. Ako su ti rival mozes ih je*avat na neki primjeren nacin kako to i spada kod rivalstva, al ove price kojih se svaki put hvatate su smijesne.
cuj bolesnij i napacenije sto dugujes 10 miliona maraka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neplatise gore od sovinista?
A kome cine stetu ovi sto ne placaju? Cine stetu drzavi, igracima koji nemaju marku u dzepu, ne mogu da plate stan i slicno. I logicno da su oni gori od ovih iz Sirokog. Ljudi kradu, KRADU!!!
Siroki ne duguje nikome ni marke i cisto sumnjam da im se itko od bivsih clanova kluba nesto zamjerio. Mozda su se s nekim rastali na ruzan nacin, ali taj nacin je puno ljepsi od onoga kad se rastanes jer godinu dana nisi vidio marke.
Reci jednostavno da ih mrzis jer su Hrvati i gotovo. Ovo trazenje opravdanja zasto ih ne podnosis je smijesno.
Sagledaj malo realnoFrancescoTotti je napisao/la:
@signore ne bacaj bombe

Ne branim ja nikakvi ideju. Samo mi je smijesno sto vas ljudi naloze bas svaki put i sto su vam toliki trn u oku. I ajde, na stranu te poreze i pm.
NA KOJI NACIN VAMA STETI SIROKI??? Zar nije tuzno to da vam jedan mali Siroki predstavlja problem u zivotu? Da vase raspolozenje ovisi od politike jednog malog Sirokog? Da zbog jednog malog Sirokog gubite zivce po forumu? Vama tuzno, meni smijesno.
NA KOJI NACIN VAMA STETI SIROKI??? Zar nije tuzno to da vam jedan mali Siroki predstavlja problem u zivotu? Da vase raspolozenje ovisi od politike jednog malog Sirokog? Da zbog jednog malog Sirokog gubite zivce po forumu? Vama tuzno, meni smijesno.
Poceli smo se i vrijedjatiFrancescoTotti je napisao/la:Kako si glup to je za nepovjerovat.
Jel ti treba crtat sta je fasizam?????? Jel tebi uredu da fasisticka ideja postoji u 21. Stoljecu??????
Ako ih ne branis i ako ti je samo smjesno ne komentarisi nista i ne provaljuj se.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I jedna i druga strana imaju neke svoje argumente. Siroki Brijeg ne steti ostalim klubovima i to je cinjenica. Bilbao i Siroki Brijeg se ne mogu porediti jer oni biraju igrace samo iz svog sireg podrucja. To bi bilo isto kao da recimo Sarajevo bira samo igrace koji su iz Sarajeva. Za Siroki Brijeg ne mozes igrati ako nisi katolik. To je stvarno krsenje ljudskih prava i primitivizam kakvog nema na planeti iako ponavljam to nikome ne steti od nasih klubova jer nas jednostavno ne treba biti briga. Oni su takvi, mi nikad necemo biti i pored svega, to je nasa pobjeda, nas karakter. Navijace ne treba ni spominjati jer ih je dosta koji zive u proslom stoljecu, oni se ponose fasizmom i njima je drago sto ih svi gledaju kao fasiste koji su dizali kukaste krizeve. Ima ih pofin broj sto i osudjuju to ali oni jednostavno ne dodju do izrazaja. Imas ovog momka koji se registrovao danas a peta poruka mu je ustaski pozdrav koji je zabranjen u Europi.
Povuci se signore nisu neki sposobni da razumiju ono sto pises. Ni ja ne gotivim takvu politiku kluba, ali su napravili odlican kolektiv iz male sredine, nemaju dugova, rade na stadionu, i svaka im cast. Svu srecu im zelim u Europi.
Nad tobom sunce najljepše sja
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
osjeti se da je ljeto i nema prvenstvenih utakmica pa ce prica o nekim drugim stvarima...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- FrancescoTotti
- Kontakt:
E moj debilu... Imal obraza igdje?pinoglavi je napisao/la:Povuci se signore nisu neki sposobni da razumiju ono sto pises. Ni ja ne gotivim takvu politiku kluba, ali su napravili odlican kolektiv iz male sredine, nemaju dugova, rade na stadionu, i svaka im cast. Svu srecu im zelim u Europi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Najljepse je u tom svijetu zivjeti, to je logika ako se kralo z Sarajevu, Slobodi, Zelji itd. krade se i u Sirokom. Ako Sarajevo, Sloboda, Zeljo i ostali bili nesposobni placati obaveze, onda su nesposobni i u Sirokom.Besic je napisao/la:Nemaju dugova jer im niko ne smije objavit da moraju bilo šta plaćat.
Sto se tice fasizma ima i na forumu dosta ljudi koji navijaju za druge klubove koji ga promovisu, cak je na jednom stadionu uzasna parola podignuta, a nema potrebe da se svi navijaci tih klubova smatraju fasistima.
@toti lajavac, zaobidji me.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 jun 2016, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nismo morali ni mi placati pa su neki nabili 10 miliona dugova... Nesposobno, lopovi i gotovo.
Politicki dogovori, licni interes i td i td
Da ih ja mirisem ne mirisem ih ali Hercegovci dole bar su imali viziju dok su krali i tako nisu zaebali svoje sugradjane i narod vec su zadovoljili i sebe i tudje potrebe.
Politicki dogovori, licni interes i td i td
Da ih ja mirisem ne mirisem ih ali Hercegovci dole bar su imali viziju dok su krali i tako nisu zaebali svoje sugradjane i narod vec su zadovoljili i sebe i tudje potrebe.
4 godine se pljačkalo normalno da će biti bolja situacija nego u ostatku divlje države i ne čudi stabilnost sportskih kolektiva dole ,ako su krali i varali između sebe situacija je opet više izbalansirana zbog veće količine novca što kod nas nije slučaj.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja ne branim fasizam, a ni sam ne podrzavam politiku Sirokog, ali nemam bas nikakve veze s Sirokim. Ne navijam za taj klub, ne ulazem u taj klub, jednostavno nisu dio mene i ja nisam dio njih. I zasto bi se onda ja zivcirao sto su oni fastisti, sto kod njih ne igraju bosnjaci i srbi? Zasto? Dajte mi jedan jedini razlog zasto bi oni bili vrijedni mog zivciranja?
Imaju svoje navijace, imaju svoje ulagace, nek se oni bore za neki bolji i moralniji Siroki. Zasto bi jedan navijac Sarajeva imao ikakvo pravo da odredjuje sto ce se desavati u Sirokom? Zaradi milijun, potpisi sponzorski s njima, udji u klub i mijenjaj im politiku.
Pa sutra da u Sarajevu mognu igrat samo bosnjaci i da se podju javljat navijaci Sirokog, smijao bih se i njima.
Imaju svoje navijace, imaju svoje ulagace, nek se oni bore za neki bolji i moralniji Siroki. Zasto bi jedan navijac Sarajeva imao ikakvo pravo da odredjuje sto ce se desavati u Sirokom? Zaradi milijun, potpisi sponzorski s njima, udji u klub i mijenjaj im politiku.
Pa sutra da u Sarajevu mognu igrat samo bosnjaci i da se podju javljat navijaci Sirokog, smijao bih se i njima.
Previše vam smeta Široki, ljudi rade ekstra posao a to što ne žele nikoga ko nije katolik koga briga? Nije to jedini klub u Bosni i Hercegovini pa da se nema gdje igrati.
Evo Mortem proziva da je to kršenje ljudskih prava, kakvo kršenje jbg? slobodno mišljenje trenera i uprave kluba da taj i taj igrač ne zadovoljava. Jel kršenje prava što se ograničava broj stranaca koji mogu biti u klubu? Da Sloboda želi nekog Kineza a ne može da ga uposli, jer savez ne dozvoljava jer je to stranac (a ispunjava sve uslove za dozvolu).
Evo Mortem proziva da je to kršenje ljudskih prava, kakvo kršenje jbg? slobodno mišljenje trenera i uprave kluba da taj i taj igrač ne zadovoljava. Jel kršenje prava što se ograničava broj stranaca koji mogu biti u klubu? Da Sloboda želi nekog Kineza a ne može da ga uposli, jer savez ne dozvoljava jer je to stranac (a ispunjava sve uslove za dozvolu).
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije, to imas pravilo svugdje u svijetu. To je dobro i zdravo pravilo. Mozes imati 20 stranaca u klubu ali 6 prijavljenih za utakmicu, to je fer. Tebi nije cudno sto je Siroki jedini klub u Europi koji praktikuje ovo? Izvini ali meni je mentalno porecemeno da danas-sutra neki Aldin ili Milos ne bi mogao zaigrati za ''svoj'' Siroki Brijeg radi ovoga, jednostavno je bolesno. Stvarno mi ne smetaju ali valjda mogu napisati neke cinjenice vezane za taj klub, zar ne? Meni ne mogu smetati jer su organizovan i dobar klub, ja cu njima cestitati svaki put u zivotu radi toga sto su iz male sredine i radi toga sto imaju dosta dobre rezultate, nema veze sto se natjecu 15 godina, za tih 15 godina su pokazali da mogu dosta solidne sezone imati i to je to.Coraco je napisao/la:Previše vam smeta Široki, ljudi rade ekstra posao a to što ne žele nikoga ko nije katolik koga briga? Nije to jedini klub u Bosni i Hercegovini pa da se nema gdje igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.