Edit: Dobro će biti ako bude išao na Šaravija, njega valjda može zaustaviti, grohnuo je dečko skroz
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Stavi Antonellija lijevo, yebo te Šiljkan u pakaš.
Edit: Dobro će biti ako bude išao na Šaravija, njega valjda može zaustaviti, grohnuo je dečko skroz
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mi se jedino mozemo izvuci sa dobrom defanzivom i dobrim gigijem, nesto slicno se romi desilo kad im je empoli uzeo bod, skorupski im je sve zivo vadio sa gola.
i naravno tu je nas nezaobilazni faktor srece, bez toga nista...
al' boga mi, ako uspije sa ovom kilavom sredinom i nedostatkom trojice vrlo bitnih igraca nesto uraditi u rimu, evo ne znam majke mi...
jos ako kamikaza bude igrao, to ce biti hit
mislim da ne postoji sporiji igrac od njega u ligi.
necu im nikad prezalit sto ne dovedose zielinskog
a za sosu se imalo, yebo vam on pizde matere.
i naravno tu je nas nezaobilazni faktor srece, bez toga nista...
al' boga mi, ako uspije sa ovom kilavom sredinom i nedostatkom trojice vrlo bitnih igraca nesto uraditi u rimu, evo ne znam majke mi...
jos ako kamikaza bude igrao, to ce biti hit
necu im nikad prezalit sto ne dovedose zielinskog
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Kakav god da bude rezultat u Rimu, očekujem dobru utakmicu
Uz malo sreće i više zalaganja da osvojimo bod ili čak puni plijen.
Naravno da će Suso terorisati Rominu odbranu
Uz malo sreće i više zalaganja da osvojimo bod ili čak puni plijen.
Naravno da će Suso terorisati Rominu odbranu
- muha milanez
- Kontakt:
Meni ipak realnije da Honda igra prije Nianga, poslije prošle utakmice Niang treba dobro hlađenje. Forza Honda 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
jasta je nego zasluzio hladjenje, ali nasa tuzna cinjenica je da osim honde nemas nikakve zamjene, a i ovaj ce vjerovatno odigrati gore nego sama ameba.
sutra lijeva strana siljo-govedo-kamikaza
bog i sreca pa salah ne igra mada je i ovako dovoljno lose, ne znas jesu li gori ofanzivno ili defanzivno.
a nije nam vala ni desna strana aman bolja osim sto je ofanzivno bolja.
hajde eto neka im je bog na pomoci sutra, sta vise reci...
sutra lijeva strana siljo-govedo-kamikaza
a nije nam vala ni desna strana aman bolja osim sto je ofanzivno bolja.
hajde eto neka im je bog na pomoci sutra, sta vise reci...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Jesi bezobrazan. Ova lijeva strana je za Rope-a.IlProfessore je napisao/la:Ide na to da bude ili pukovnik ili pokojnik. Mada imam osjećaj da će lijeva strana obilježiti ovu tekmu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- IlProfessore
- Kontakt:
Fetiš ko tabaniBeduin je napisao/la:Jesi bezobrazan. Ova lijeva strana je za Rope-a.IlProfessore je napisao/la:Ide na to da bude ili pukovnik ili pokojnik. Mada imam osjećaj da će lijeva strana obilježiti ovu tekmu.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
samo se vi zezajte, bice belaja s te strane sutra
il capitano putuje sa ekipom u rim
ne razumijem cemu toliki hejt prema tom covjeku, jedan od gotivnijih likova koji je prosao kroz milan zadnjih 5-6 godina.
ok, mozda nije kalibar za kapitena jednog milana, ali to je bila stvar nuzde.
montu neka se svi qrca napuse
il capitano putuje sa ekipom u rim
ne razumijem cemu toliki hejt prema tom covjeku, jedan od gotivnijih likova koji je prosao kroz milan zadnjih 5-6 godina.
ok, mozda nije kalibar za kapitena jednog milana, ali to je bila stvar nuzde.
montu neka se svi qrca napuse
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma Monto ****, svaku 15 utakmicu odigra dobro 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Monto je postao simbol svega sto ne valja u ovom klubu, pocevsi sa kapitenskom trakom nakon manje od 12mj u klubu, pored zivog Abatea, Abbiatija i likova koji su deceniju u klubu, pa sve do uzasnih nastupa, koci protok lopte, ni 50% igraca iz Viole nije...
Sutra se nadajmo sto manjem porazu, nebi valjalo da ih nacmu rano i totalno razmontiraju na Olimpiku
Sutra se nadajmo sto manjem porazu, nebi valjalo da ih nacmu rano i totalno razmontiraju na Olimpiku
Monto je goli qrac od igrača i ne gajim simpatije ni prema njemu ni prema ostalim debilima. Jack,Bacca, Gigi i Rom mogu proći, ostali me ne zanimaju.
Forza Milan!
Hajde ba ne zajebajite, covjek je do one povrede bio vise nego korektan
priznajem da se poslije toga nikad nije vratio na odgovarajuci nivo, al' boze moj, ko god neposredno prije tridesete dozivi nesto onakvo, tesko da ce se ikad vratiti. A poslije ove zadnje povrede je i definitivno gotov kao igrac, ende, nema vise.
Meni je on sve u svemu gotivan lik, uvijek je davao sve od sebe na terenu, u derbijima uvijek medju ponajboljim, ne pravi probleme iako radi nekog razloga trpi najveci hejt od navijaca... nije ekstra igrac, ali nemam razloga da ga ne volim i u buducnosti pamtim po losem.
A sto se kapitena tice, mi takvog u timu nemamo... ovi isprdci Abate i Siljo mogu sto godina biti u klubu, al' se nikad necu pomiriti s tim da takvi igraci nose traku oko ruke koju su prije velikani nosili
Abbiati je nosio dok je igrao, poslije je Montu proslijedjena kad je ovaj na klupi zavrsio.
ma sagnite mu se hejteri...
poyy

Meni je on sve u svemu gotivan lik, uvijek je davao sve od sebe na terenu, u derbijima uvijek medju ponajboljim, ne pravi probleme iako radi nekog razloga trpi najveci hejt od navijaca... nije ekstra igrac, ali nemam razloga da ga ne volim i u buducnosti pamtim po losem.
A sto se kapitena tice, mi takvog u timu nemamo... ovi isprdci Abate i Siljo mogu sto godina biti u klubu, al' se nikad necu pomiriti s tim da takvi igraci nose traku oko ruke koju su prije velikani nosili
ma sagnite mu se hejteri...
poyy

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- senadrosoner
- Kontakt:
Uf kad samo pomislim kakav je vezni red večeras,ovaj je Bertolacci meni drag igrač al nije za Milan.Predviđam da će se povrijedit do 20min
Mislim da večeras sreća ne može pomoći trebat će puno više truda.
sretnoo
Mislim da večeras sreća ne može pomoći trebat će puno više truda.
sretnoo
Ac.Milan 2001-2024!
Bertolacci ce da izdominira u inat jednom članu ovog foruma koji navija za Milan 
Il Club più titolato al mondo!
- IlProfessore
- Kontakt:
Ipak ti je dova primljena... kažu da Honda startamuha milanez je napisao/la:Meni ipak realnije da Honda igra prije Nianga, poslije prošle utakmice Niang treba dobro hlađenje. Forza Honda
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Sredina će nam i dalje biti problem, jer će nas izdominirati veznjaci Rome, po meni ako Suso nesto napravi to će biti to...Stavlja Bertolaccia lik nije igrao predugo...ovamo 2 mladića ne zn biće teško.
Vjerovatno zato Montela i jest stavio Hondu umjesto Nianga, da pomogne malo veznjacima u organizaciji igre i posjedu lopte
Il Club più titolato al mondo!
- nextterrain
- Kontakt:
The €100M from the Chinese are expected to arrive by 17:00. If it doesn't arrive by then, the entire sale will be called off. [Sky]

Berlusconi tata igrice 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.