Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Zaista je steta sto danas nije zabio barem jos jedan gol. Imao je jos dvije odlicne prilike i jednu je morao pretvoriti u gol. I pored toga odigrao je dobru utakmicu i nastavio sa dobrom formom.
Citao sam da ce i Aguero biti spreman za utakmicu protiv Liverpoola i zanimljivo ce biti za sta ce se Pele odluciti. Poceti sa dva napadaca (Aguero i Dzeko najvjerovatnije) ili samo sa Aguerom.
Citao sam da ce i Aguero biti spreman za utakmicu protiv Liverpoola i zanimljivo ce biti za sta ce se Pele odluciti. Poceti sa dva napadaca (Aguero i Dzeko najvjerovatnije) ili samo sa Aguerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- donniedarko
- Kontakt:
Slabo Negredo koristi priliku 

Dobro je pa ovaj izvadi Dzeku. Sad mogu konacno rahat ici u cenifu!
Dzekson odradio majstorski, i pored ona dva zicera, bio je ekstra dobar..Okrenula se situacija...sad Negredo ulazi kad Dzeki dosadi, a ne obrnuto kao sto je nekad bilo!

Dzekson odradio majstorski, i pored ona dva zicera, bio je ekstra dobar..Okrenula se situacija...sad Negredo ulazi kad Dzeki dosadi, a ne obrnuto kao sto je nekad bilo!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Nemoj tako, grize covjek pojede terendonniedarko je napisao/la:Slabo Negredo koristi priliku

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
A jesil vidio 2 ubacaja. Za 10 min.donniedarko je napisao/la:Slabo Negredo koristi priliku

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mislim da je Dzeko zabio bar jedan od ove 2 prilike sto je jos imao bio bi 100% starter protiv Liverpool-a. Ovako, jos ima sanse da stavi Aguera, mada ja mislim da ipak Dzeko nastavlja od prve i sledecu, nije to Mancini pa da neke rotacije bezveze pravi kad su neki igraci u top formi.
Dzeko pocinje sigurno, a Aguero ili zajedno sa Dzekom ili sa klupe.el-fighter je napisao/la:Zaista je steta sto danas nije zabio barem jos jedan gol. Imao je jos dvije odlicne prilike i jednu je morao pretvoriti u gol. I pored toga odigrao je dobru utakmicu i nastavio sa dobrom formom.
- donniedarko
- Kontakt:
To je bilo kolegijalnoAjax je napisao/la:A jesil vidio 2 ubacaja. Za 10 min.donniedarko je napisao/la:Slabo Negredo koristi priliku![]()
????

Ne povreda Aguera ce pomoci Dzeki. Aguero je previse bitan igrac. I previse je imao povreda ove sezone da bi bio opet starter. Trener ga vjerovatno nece ubaciti odma u vatru protiv najgrublje ekipe u ligi Liverpoola. Nego ce ga uvoditi polako. Dzeko pocinje a Aguero zadnjih 30 min, Osim ako Negredo ne napravi nesto fenomenlano do kraja utakmice.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mislim da je Dzeko zabio bar jedan od ove 2 prilike sto je jos imao bio bi 100% starter protiv Liverpool-a. Ovako, jos ima sanse da stavi Aguera, mada ja mislim da ipak Dzeko nastavlja od prve i sledecu, nije to Mancini pa da neke rotacije bezveze pravi kad su neki igraci u top formi.
Konacno Jovetic. Iskemijat ce on nesto za ovih 15 min. Ili gol ili asistenciju. Vidjet cete.
- donniedarko
- Kontakt:
Odlicno je sto su ga navijaci City-a ponovo zavoljeli , i to pravi navijaci koji idu na utakmice 

Navas perfektna asistencija na pladnju za Negreda ( jos jedna ). A zabi Jovetic, hehe Ko sta sam vam rekao. Jovetic ili zabija ili asistira. TOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
BravoAjax je napisao/la: Konacno Jovetic. Iskemijat ce on nesto za ovih 15 min. Ili gol ili asistenciju. Vidjet cete.

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Pellegrini nije glup da u vatru ubaci Aguera koji nije igrao vec neko vrijeme.
Edin je danas izveden nakon sat vremena zato stog a planira u pocetnih 11 protiv Liverpoola.
Nema dileme, Edin pocinje 100% (osim ne daj Boze kakve povrede).
P.S. Drago mi je za Jovetica! :violina:
Edin je danas izveden nakon sat vremena zato stog a planira u pocetnih 11 protiv Liverpoola.
Nema dileme, Edin pocinje 100% (osim ne daj Boze kakve povrede).
P.S. Drago mi je za Jovetica! :violina:
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 05 apr 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Negredo u stilu Adilovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Sta je sada Negredo fulio :O
Golmanu Southhamptona hvala ti za ovu odbranu i gdje cuo, i gdje ne cuo
:taps:

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 05 apr 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
NEGREDO promasio zicer jedan na jedan. A navijaci se ocajnicki deru Beast , Beast.
Joj majko moja. Sta bi Dzeko uradio ove zadnje 2,3 sezone da igra u pravom timu, gdje se igra timski.

Joj majko moja. Sta bi Dzeko uradio ove zadnje 2,3 sezone da igra u pravom timu, gdje se igra timski.
- donniedarko
- Kontakt:
Negredo
Opet su balkanci obiljezili tekmu 

- Goalgetter
- Kontakt:
Negredo totalno van forme.
Negro grize sto jes jes
:beam:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.