Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samocelik
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la samocelik » 12 jun 2016, 20:07

Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jun 2016, 20:17

samocelik je napisao/la:Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
Koliko znam infoti je tacan. Mislim da je Burekovic jednom nogom u Slobodi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 20:20

Probisvjet je napisao/la:
samocelik je napisao/la:Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
Koliko znam infoti je tacan. Mislim da je Burekovic jednom nogom u Slobodi.
On je zavrsio sve sa Slobodom malo je zakocila uprava Celika,ali to je skoro gotovo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 jun 2016, 23:42

JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti :thumbup:
po sastavima tj. imenima iduce godine ponovo sve isto uz izuzetak radnika i upitnik oko sirokog, celik se cini ko siguran pustnik u nizi rang (za sad), a vidjet cemo sta ce biti sa olimpicom burno je kod njih :mrgreen:
i da zaboravih i vitez je pred ispadanjem i kod njih nestalo para :crazy:
Ja, iskreno, ni Sarajevo ne vidim u trci za titulu, barem po trenutnom igrackom kadru. Ali vjerovatno ce se i oni jos pojacati. Uz Zrinjski vidim Zelju u borbi za titulu, mozda Sloboda i Sarajevo se tu umjesaju, ali bice ovo duga sezona, Slobodu ce malo izmoriti i LE i taj pritisak da po prvi put igramo Evropu, a tu je i kup.

Saric ce vjerovatno biti u prvih 11, barem na pocetku sezone. Taj momak moze trcati 2 utakmice bez prestanka, uz jos jednog jakog ofanzivnog veznog Saric ce dosta toga napraviti u SA, po meni je vece pojacanje od Ahmetovica. Ako Benko ne ode onda tu Ahmet nema sta traziti, ukoliko Benko odrzi formu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 jun 2016, 23:50

Beduin je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti [emoji106]
po sastavima tj. imenima iduce godine ponovo sve isto uz izuzetak radnika i upitnik oko sirokog, celik se cini ko siguran pustnik u nizi rang (za sad), a vidjet cemo sta ce biti sa olimpicom burno je kod njih :mrgreen:
Ja, iskreno, ni Sarajevo ne vidim u trci za titulu, barem po trenutnom igrackom kadru. Ali vjerovatno ce se i oni jos pojacati. Uz Zrinjski vidim Zelju u borbi za titulu, mozda Sloboda i Sarajevo se tu umjesaju, ali bice ovo duga sezona, Slobodu ce malo izmoriti i LE i taj pritisak da po prvi put igramo Evropu, a tu je i kup.

Saric ce vjerovatno biti u prvih 11, barem na pocetku sezone. Taj momak moze trcati 2 utakmice bez prestanka, uz jos jednog jakog ofanzivnog veznog Saric ce dosta toga napraviti u SA, po meni je vece pojacanje od Ahmetovica. Ako Benko ne ode onda tu Ahmet nema sta traziti, ukoliko Benko odrzi formu.
Ma dovest ce oni sigurno 2-3 jaka pojačanja, hem sto in stvarno trebaju još i malo da zamazu oči navijačima, sharbinija ganjaju, a i cekat ce neke igrače ko ne uspije se fino udomiti u toku ljeta, jbg problem im je trener ne vidim ih za titulu ali ono u vrhu ce biti :D
Željo je tu vidjet ćemo kostica on je upitnik, ali ekipa je kvalitetna ;)
Sloboda ima husrefa + Džidić i Karić su super pojačanja, a kostic (ako ostane) i Džidić ce biti strašan tandem stoperski :D
Zrinjski mi je i dalje najbolji, ne toliko po imenima koliko po toj konstantnosti koja puno znaci i ne mjenjaju puno tim + dobar trener :D

Radnik se raspada, oni ce biti ona neugpdna ekipa protiv koje ćeš kiksat, ali nece biti opet u vrhu, dok široki izgleda ima problema, ali vidjet ćemo ih bit ce tu negdje u top5 ali mi nisu za samog vrha :D

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 12 jun 2016, 23:55

JoseeMourinho je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti [emoji106]

Ma dovest ce oni sigurno 2-3 jaka pojačanja, hem sto in stvarno trebaju još i malo da zamazu oči navijačima, sharbinija ganjaju, a i cekat ce neke igrače ko ne uspije se fino udomiti u toku ljeta, jbg problem im je trener ne vidim ih za titulu ali ono u vrhu ce biti :D
Željo je tu vidjet ćemo kostica on je upitnik, ali ekipa je kvalitetna ;)
Sloboda ima husrefa + Džidić i Karić su super pojačanja, a kostic (ako ostane) i Džidić ce biti strašan tandem stoperski :D
Zrinjski mi je i dalje najbolji, ne toliko po imenima koliko po toj konstantnosti koja puno znaci i ne mjenjaju puno tim + dobar trener :D

Radnik se raspada, oni ce biti ona neugpdna ekipa protiv koje ćeš kiksat, ali nece biti opet u vrhu, dok široki izgleda ima problema, ali vidjet ćemo ih bit ce tu negdje u top5 ali mi nisu za samog vrha :D
Kostic je potpisao novi ugovor.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 12 jun 2016, 23:57

Uh yebeno piric-kostic-dzidic [emoji144] haj zabi gol yebote :mrgreen:

Sreća pa su trenutno bekovi loši pa ima neke nade :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 jun 2016, 00:00

JoseeMourinho je napisao/la:Uh yebeno piric-kostic-dzidic [emoji144] haj zabi gol yebote :mrgreen:

Sreća pa su trenutno bekovi loši pa ima neke nade :mrgreen:
Ma kraj njih dvojice mozes bez bekova igrati :D A Piric mozda ode negdje, vidjeti cemo. Sto se prvaka tice bezveze je nagadjanje dok se ne kompletira igracki kadar..
Nad tobom sunce najljepše sja

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2016, 00:50

Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 13 jun 2016, 01:07

A zasto da ne te ekipe iz sela kako ti kazes,svi igraju i imaju neku sansu,po tvom treba da zive sami centri sa,mo,ze,tz,bl,a ostale ko je.be,i po tvom razmisljanju,ako gledas po velicini,Saraj'vo i zeljo bi trebali uvijek biti prvi,ostali da se bore za to sto ostaje,a vidis da u stvarnosti nije tako :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 jun 2016, 07:21

staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
Koprivnica je manji grad al nije selo. Iz Koprivnice su ti Pan, Podravka i Belupo, a Slaven je ozbiljna ekipa. A Surdulica je već vukojebina.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 13 jun 2016, 09:23

Lokomotiva je od danas u pogonu! :kralj:
Idemo po pehar.Možda i dva. :salut:
:bih: :bih:
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 13 jun 2016, 10:43

staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 jun 2016, 10:50

Kozulj u Hajduk za 400.000 E !?

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2016, 11:08

UltrasNotRed je napisao/la:
Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.
KK Jedinstvo Tuzla je 20. marta 1989. godine osvojilo titulu prvaka Evrope u Firenzi.....
P.S. Istorija, geografija i poznavanje prirode i drustva ne pocinju od promjene naziva mjesta Listica u Siroki Brijeg.
🔴⚫️

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 13 jun 2016, 11:10

Slazem se da je reagovao ignorantnski, ali i ti bi trebao znati da je Tuzla imala prvakinje Evrope, Jedinstvo AIDA. Koprivnica je inace lijep grad :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 13 jun 2016, 11:10

cuj koprivnica selo :urnebes: :clap: zdravija su sredina od nas sigurno, jake firme koje stoje iza klubova iz svog grada... inace belupo igrao finale
kupa hrvatske ove godine i dobro parirao dinamu nakon sto su rijeku otresli... to je isto ko kad bi rekao da je i siroki selo :roll: al hajde znam sta si htio reci al koprivnica je daleko od toga

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 13 jun 2016, 11:15

Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.
I treba sad neko iz Tuzle, Zenice... i sl da ode u Siroki Brijeg!? Moras biti sa posebnim potrebama pa to uraditi, niko normalan nece.

PS. ovo je samo zbog poređenja veceg i manjeg mjesta i poistovjecivanja istih.
Mia San Mia

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 13 jun 2016, 11:21

R32 je napisao/la:
Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.
I treba sad neko iz Tuzle, Zenice... i sl da ode u Siroki Brijeg!? Moras biti sa posebnim potrebama pa to uraditi, niko normalan nece.

pa da ti ponudi neko posao da ides, isao bi vjeruj nego se ubijao po zenici za marku

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2016, 11:22

R32 je napisao/la: Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.

Otprilike tako, samo sto ne mozemo porediti Siroki i Koprivnicu...Koprivnica je imala i ima sve sto ovi nece nikada imati.
🔴⚫️

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Kapetan, MostarReds22 i 23 gosta.