Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Probisvjet
- Kontakt:
Koliko znam infoti je tacan. Mislim da je Burekovic jednom nogom u Slobodi.samocelik je napisao/la:Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
On je zavrsio sve sa Slobodom malo je zakocila uprava Celika,ali to je skoro gotovo.Probisvjet je napisao/la:Koliko znam infoti je tacan. Mislim da je Burekovic jednom nogom u Slobodi.samocelik je napisao/la:Burekovic blizu Slobode. Kolko sam čuo onaj reprezentativac iz Širokog jel Kozulj? potpisao za Hakduk a za njim bi mogao još jedan igrač iz naše lige u dalmaciju. Dedić iz Čelika se vraća u Vitez.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Beduin
- Kontakt:
Ja, iskreno, ni Sarajevo ne vidim u trci za titulu, barem po trenutnom igrackom kadru. Ali vjerovatno ce se i oni jos pojacati. Uz Zrinjski vidim Zelju u borbi za titulu, mozda Sloboda i Sarajevo se tu umjesaju, ali bice ovo duga sezona, Slobodu ce malo izmoriti i LE i taj pritisak da po prvi put igramo Evropu, a tu je i kup.JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti![]()
po sastavima tj. imenima iduce godine ponovo sve isto uz izuzetak radnika i upitnik oko sirokog, celik se cini ko siguran pustnik u nizi rang (za sad), a vidjet cemo sta ce biti sa olimpicom burno je kod njih![]()
i da zaboravih i vitez je pred ispadanjem i kod njih nestalo para
Saric ce vjerovatno biti u prvih 11, barem na pocetku sezone. Taj momak moze trcati 2 utakmice bez prestanka, uz jos jednog jakog ofanzivnog veznog Saric ce dosta toga napraviti u SA, po meni je vece pojacanje od Ahmetovica. Ako Benko ne ode onda tu Ahmet nema sta traziti, ukoliko Benko odrzi formu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma dovest ce oni sigurno 2-3 jaka pojačanja, hem sto in stvarno trebaju još i malo da zamazu oči navijačima, sharbinija ganjaju, a i cekat ce neke igrače ko ne uspije se fino udomiti u toku ljeta, jbg problem im je trener ne vidim ih za titulu ali ono u vrhu ce bitiBeduin je napisao/la:Ja, iskreno, ni Sarajevo ne vidim u trci za titulu, barem po trenutnom igrackom kadru. Ali vjerovatno ce se i oni jos pojacati. Uz Zrinjski vidim Zelju u borbi za titulu, mozda Sloboda i Sarajevo se tu umjesaju, ali bice ovo duga sezona, Slobodu ce malo izmoriti i LE i taj pritisak da po prvi put igramo Evropu, a tu je i kup.JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti [emoji106]
po sastavima tj. imenima iduce godine ponovo sve isto uz izuzetak radnika i upitnik oko sirokog, celik se cini ko siguran pustnik u nizi rang (za sad), a vidjet cemo sta ce biti sa olimpicom burno je kod njih![]()
Saric ce vjerovatno biti u prvih 11, barem na pocetku sezone. Taj momak moze trcati 2 utakmice bez prestanka, uz jos jednog jakog ofanzivnog veznog Saric ce dosta toga napraviti u SA, po meni je vece pojacanje od Ahmetovica. Ako Benko ne ode onda tu Ahmet nema sta traziti, ukoliko Benko odrzi formu.

Željo je tu vidjet ćemo kostica on je upitnik, ali ekipa je kvalitetna

Sloboda ima husrefa + Džidić i Karić su super pojačanja, a kostic (ako ostane) i Džidić ce biti strašan tandem stoperski

Zrinjski mi je i dalje najbolji, ne toliko po imenima koliko po toj konstantnosti koja puno znaci i ne mjenjaju puno tim + dobar trener

Radnik se raspada, oni ce biti ona neugpdna ekipa protiv koje ćeš kiksat, ali nece biti opet u vrhu, dok široki izgleda ima problema, ali vidjet ćemo ih bit ce tu negdje u top5 ali mi nisu za samog vrha

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Kostic je potpisao novi ugovor.JoseeMourinho je napisao/la:Ma dovest ce oni sigurno 2-3 jaka pojačanja, hem sto in stvarno trebaju još i malo da zamazu oči navijačima, sharbinija ganjaju, a i cekat ce neke igrače ko ne uspije se fino udomiti u toku ljeta, jbg problem im je trener ne vidim ih za titulu ali ono u vrhu ce bitiBeduin je napisao/la:Ja, iskreno, ni Sarajevo ne vidim u trci za titulu, barem po trenutnom igrackom kadru. Ali vjerovatno ce se i oni jos pojacati. Uz Zrinjski vidim Zelju u borbi za titulu, mozda Sloboda i Sarajevo se tu umjesaju, ali bice ovo duga sezona, Slobodu ce malo izmoriti i LE i taj pritisak da po prvi put igramo Evropu, a tu je i kup.JoseeMourinho je napisao/la:fino se sloboda pojacala, uzela iz lige dosta toga sta valja jesu otisli ahmetovic i saric ali ne vjerujem da ce nesto posebno to osjetiti [emoji106]
Željo je tu vidjet ćemo kostica on je upitnik, ali ekipa je kvalitetna
Sloboda ima husrefa + Džidić i Karić su super pojačanja, a kostic (ako ostane) i Džidić ce biti strašan tandem stoperski
Zrinjski mi je i dalje najbolji, ne toliko po imenima koliko po toj konstantnosti koja puno znaci i ne mjenjaju puno tim + dobar trener
Radnik se raspada, oni ce biti ona neugpdna ekipa protiv koje ćeš kiksat, ali nece biti opet u vrhu, dok široki izgleda ima problema, ali vidjet ćemo ih bit ce tu negdje u top5 ali mi nisu za samog vrha
"Modra boja,na bijelome platnu,
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Uh yebeno piric-kostic-dzidic [emoji144] haj zabi gol yebote 
Sreća pa su trenutno bekovi loši pa ima neke nade

Ma kraj njih dvojice mozes bez bekova igratiJoseeMourinho je napisao/la:Uh yebeno piric-kostic-dzidic [emoji144] haj zabi gol yebote

Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
A zasto da ne te ekipe iz sela kako ti kazes,svi igraju i imaju neku sansu,po tvom treba da zive sami centri sa,mo,ze,tz,bl,a ostale ko je.be,i po tvom razmisljanju,ako gledas po velicini,Saraj'vo i zeljo bi trebali uvijek biti prvi,ostali da se bore za to sto ostaje,a vidis da u stvarnosti nije tako 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Koprivnica je manji grad al nije selo. Iz Koprivnice su ti Pan, Podravka i Belupo, a Slaven je ozbiljna ekipa. A Surdulica je već vukojebina.staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Lokomotiva je od danas u pogonu!
Idemo po pehar.Možda i dva.

Idemo po pehar.Možda i dva.

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
-
- Kontakt:
Kozulj u Hajduk za 400.000 E !?
KK Jedinstvo Tuzla je 20. marta 1989. godine osvojilo titulu prvaka Evrope u Firenzi.....UltrasNotRed je napisao/la:Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
P.S. Istorija, geografija i poznavanje prirode i drustva ne pocinju od promjene naziva mjesta Listica u Siroki Brijeg.
🔴⚫️
Slazem se da je reagovao ignorantnski, ali i ti bi trebao znati da je Tuzla imala prvakinje Evrope, Jedinstvo AIDA. Koprivnica je inace lijep gradUltrasNotRed je napisao/la:Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine

Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
cuj koprivnica selostaragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine

kupa hrvatske ove godine i dobro parirao dinamu nakon sto su rijeku otresli... to je isto ko kad bi rekao da je i siroki selo

Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.UltrasNotRed je napisao/la:Ne volim Slaven, al'reci da je Koprivnica selo je neukost. Vecina tuzlaka nije ni vidjela grad kao Koprivnica u zivotu. Imaju prvakinje Europe, to u BiH jos niko nije napravio, a i tesko, konstantno su u vrhu Europe. Ne postoji igrac koji bi Slaven za Tuzlu, osim mozda s posebnim potrebama.staragarda je napisao/la:Kamen te j e b o sad nesto gledam kartu premijerligasa i kompletna zapadna Bosna spade na nekakvu krupu iz ili pored Vrbasa...ko ce to vise znat...da se niko ne uvrijedi al meni lično je vise zlo od ovih ekipica iz sela... Ima toga i u regiji... Nake surdulice, Koprivnice, P i z d e materine
I treba sad neko iz Tuzle, Zenice... i sl da ode u Siroki Brijeg!? Moras biti sa posebnim potrebama pa to uraditi, niko normalan nece.
PS. ovo je samo zbog poređenja veceg i manjeg mjesta i poistovjecivanja istih.
Mia San Mia
pa da ti ponudi neko posao da ides, isao bi vjeruj nego se ubijao po zenici za markuR32 je napisao/la:
Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.
I treba sad neko iz Tuzle, Zenice... i sl da ode u Siroki Brijeg!? Moras biti sa posebnim potrebama pa to uraditi, niko normalan nece.
Otprilike tako, samo sto ne mozemo porediti Siroki i Koprivnicu...Koprivnica je imala i ima sve sto ovi nece nikada imati.R32 je napisao/la: Nije ni pogrijesio puno, ta velika sela imaju i po BiH, tipa Siroki Brijeg.
🔴⚫️
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Kapetan, MostarReds22 i 23 gosta.