Igre su pocele

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ja i zaboravio za ovaj portal, ne znam sto ga jos uvijek neki navijaci prate uopste kad se zna da je to propali portal odavno .
Ma kod njih igre nisu ni prestajale..."Stari fudbaler", hhahaha, odlucio biti novinar i to analiticar...
zapalio se pravo,on bi i na funkcijuChinaglia je napisao/la:nahvali se Husara pravoima tri čamuge iz Nigerije, kaže odlični igrači, pa će ih predložit' Azmiru
...ukoliko se nastavi Husaricevo mijesanje i predlaganje "odlicnih igraca",ne pise nam se dobro. UO mora ovom spletkarosu zatvoriti vrata Tusnja za sva vremena.Na zalost svi znamo da je Azmir koristio njegove usluge i uzimao njegove igrace koji nas evo dugo muce i vode ka ispadanju.Sreca da je prvo poluvrijeme pri kraju i da u drugom slijedi rekonstrukcija-remont tima. Kada su dolazile odredjene ponude provjerenih pojacanja,Azmir je nakon Husaricevih savjeta,odbijao iste.Isti su uspjesno nastavili karijeru u ino klubovima. Rezime: Husaricu,svoje pogane sape sto dalje od Slobode!!!Chinaglia je napisao/la:nahvali se Husara pravoima tri čamuge iz Nigerije, kaže odlični igrači, pa će ih predložit' Azmiru
uvjek dobrodosliLjumani_Banovici je napisao/la:Ako Bog da ''LJUMANI'' dolaze sljedece sedmice na derbi. Vidimo se na sjeveru !!
to je ono sto sam i ja spominjao....odron teski od ekipe i igre ali i takvi imamo cetvrtu domacu posjetu po broju gledalaca...bit cemo poslije pitara iduce kolo odmah iza sarajevskih blizanaca...i jos neko nek zakuka na posjetu ....ovo je PREDOBRO ako se uzme u obzir 2 sata bacena niz vjetar uz sarkastican smijeh i nerviranje...sto se tice tice pisanja po FB i komentara ja prvi nisam znao da je Husic takvo g.o.v.n.owienultras je napisao/la:slobodu na domacem terenu,gledalo ukupno 15 500 gledalaca dosad...
zrinjski 16 000,velez kao velikan bh nogometa,5200....sarajevo 16 500....
odron rezultati,odron ekipa,nesmijem zamisliti sta bi bilo da imamo evropske ambicije..![]()
ti sto se najvise bune,bili su prisni,da se tako izrazim,sa svim upravama slobode...i bili su na kako da kazem,rucku sa nijazom gracicem povodom opcepoznatih desavanja,pokusavajuci utrpati svoju guzicu..znaci gdje god su mogli se okoristiti,makar to mizerno bilo,koristili su sansu.sada ih nema,covjek navijace,barem ne u smislu kojem oni to hoce,ne **** ni 2 posto...nema ih nigdje i sad nevalja...sace se navaliti ove forumske postenjacine meni na ledja,ali to je tako...ne kazem da oni slobodu nevole.....daleko od toga,...ali zadnja desavanja pogotovo,neidu im na cast...i djaba ti to pises,pisemo i mi po fcb,i ti isto,ali uvjek se nadje ono,tipa,levati vas,nije to tako....covjek dokumentovano,a mi njima na rijec trebamo vjerovat..staragarda je napisao/la:to je ono sto sam i ja spominjao....odron teski od ekipe i igre ali i takvi imamo cetvrtu domacu posjetu po broju gledalaca...bit cemo poslije pitara iduce kolo odmah iza sarajevskih blizanaca...i jos neko nek zakuka na posjetu ....ovo je PREDOBRO ako se uzme u obzir 2 sata bacena niz vjetar uz sarkastican smijeh i nerviranje...sto se tice tice pisanja po FB i komentara ja prvi nisam znao da je Husic takvo g.o.v.n.owienultras je napisao/la:slobodu na domacem terenu,gledalo ukupno 15 500 gledalaca dosad...
zrinjski 16 000,velez kao velikan bh nogometa,5200....sarajevo 16 500....
odron rezultati,odron ekipa,nesmijem zamisliti sta bi bilo da imamo evropske ambicije..![]()
![]()
...znaci,covjeka hladno popljuvase i p.o.s.r.a.s.e....nadam se da nece ostat jos dugo u Slobodi a da ce se vratit postenjacine i vojnici Slobode tipa sice,sabovica,davuda i mesketa.....j.e.b.o bus,j.e.b.o sto nas je vratio u PL,j.e.b.o sto se dug poravnava,sto se stadion kolko toliko sanirao,sto se repka dovela,sto se nikome nije marka duzna ostala u zadnje 2 godine,STO NAS JE SPASIO OD GASENJA...nema veze sto ide u j.e.b.e.n.e prokosovice da gleda neku smijesnu prijateljsku,sto place kad smo se vratili u PL,sto je na SVAKOJ tekmi i sto se nervira ko idiot....prica se da kocka i to SVOJE pare,da radi preko nekih kineza malverzacije i prodaje tekme...mislim,ko to ne bi radio pogotovo sa raspalom Slobodom i biznisom kakav vodi....sigurno mu je od malena bila zelja da se obogati u dalekoj americi pa da se onda vrati i z.a.j.e.b.e mrsku Slobodu koja je inace do njegovog dolaska odlicno stojala....o nama,nasoj nezahvalnosti i fakinluku tacno neko treba film snimit...strasne bi pare neko klepio,jbt
![]()
ma ne znam brate jel na mjestu ili nije nego mi je samo more nelogicnosti u prici oko Husica i njegove uloge u Slobodi..sigurno da je grijesio oko nekih stvari...pa n.e.n.a.d.j.e.b.i.v.i Ferguson kojem su ljudi kip podigli ispred stadiona je imao katastrofalnih gresaka koje su mancester kostale desetine miliona eura....karikiram samo sa primjerom mancestera....ne glumatam ja nekog strucnjaka i mudraca nego gledam ono sto mi se predoci...a Husic mi je predocio godisnji izvjestaj,predocio mi je povratak u PL,predocio mi je bus.....ovo je moje misljenje i mozda je Husic stvarno lopov teski ali bez konkretnih dokaza pljuvati covjeka koji nas je BUKVALNO digao iz mrtvih uz pomoc UG i FKR je u najmanju ruku tragikomicno....te kupljeno protiv travnika,te kineske kladionice,te kockar.....majko moja milaTzBulevar87 je napisao/la:@staragarda svaka na mjestu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 5 gostiju.