Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko pocinje od prve minute protiv Liverpoola. Aguero je van takmicarske forme. Negredo je izgubio samopouzdanje.
Po cemu bi moglo biti da Dzeko neigra?
Po cemu bi moglo biti da Dzeko neigra?
Dzeko naravno. Kao sto je bilo ovdje vec receno. Stranicu, dvije unazad ako pogledas. Pocinje ovu utakmicu. Glavni razlog je Aguero kojega su 2,3 puta prebrzo gurali poslje povrede. I zato ce ga polako uvoditi. Po 30-tak minuta. Sigurno ga nece nedovoljno spremnog ubaciti protiv lidera prvenstva i jedne od 3 najgreublje ekipe lige na gostovanju. A starter ce biti Dzeko ispred Negreda jer je u toliko mnogo boljoj formi, da prakticno ne prepusta skoro nikakvu sansu Pellegriniju da igra sa Negredom cak i ako bi on to mozda zelio uraditi.Chinaglia je napisao/la:baš me zanima šta će se ovdje pisati o Pelleu, ako Edin ne počne meč protiv Liverpoola, što je lako moguće
A sta ce biti poslje zavisi od Dzeke. Jako bitno je da postigne gol protiv Liverpoola. Sto ce biti jako jako tesko. Onda vjerovatno ostaje u prvih 11 cak i ako minimalno izgube ili remiziraju. A ako kiksa ( ne postigne gol, ili ne odigra partiju zivota bez gola ) on vjerovatno seli na klupu umjesto Aguera. Negredo ce nastavljat dobijat po 30-tak minuta u nadi da postigne gol da ga krene. Cim postigne taj gol, vjerovatno starta sljedecu. Jedina mala mogucnost da zaigra Negredo je zbog umora Dzeke ( veliki broj utakmica zadnja 2 mjeseca ) ili povrede. Mada jer se igra jednom sedmicno mislim da to nebi trebalo da bude "opravdanje" treneru.
Tri dana poslje Liverpoola sljede dvije lagane domace tekme. Gdje ce City zabit po 4,5 golova vjerovatno. Protiv Sunderlanda i West Bromwicha. Tu vjerovatno pocinju Aguero i Negredo. I tu ce Negredo prestati sa golgeterskim postom. I zabit ce koji gol/ove.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema sumnje da ce Dzeko poceti. Samo me brine Skrtel, koji ga je bezbroj puta strpao u dzep. Ukoliko krene lose, Pelle ce ubaciti ubrzo Aguera pored Dzeke.
I mene. Realno igracki gledano. lakse ce postici 2 gola u jednoj od sljedece dvije domace utakmice. Protiv Sunderlanda i West Bromwicha ( i jos vise se ustaliti kao drugi napadac kluba ) nego jedan gol protiv tvrdog Liverpoola. I nije tu samo Skrtel. I Agger je jako grub. Kao i svi defanzivni vezni, kao i sam Gerrard. I Sunderland i West Bromwich ce se ionako povuci i braniti skoro cjelu tekmu, bez grubljih startova. Idealno za nadavat se golova. A Liverpool ce igrati mesarski to se zna. A sad cak igraju ZA TITULU.Goalgetter je napisao/la:Nema sumnje da ce Dzeko poceti. Samo me brine Skrtel, koji ga je bezbroj puta strpao u dzep. Ukoliko krene lose, Pelle ce ubaciti ubrzo Aguera pored Dzeke.
Ali eto **** ga, draz derbija. Cjeli svjet ce gledati tu tekmu. Ako Dzeko uspije zabit protiv Liverpoola. I onda ne bude starter u nijednoj od sljedece dvije domace utakmice. Treba da trazi papire momentalno i zamjeni klub. Isto se nadam da ce konacno zapocet Milner jednu a ne onaj hobit po desnoj strani. Kao i naravno Kolarov. Ako bi poceo Jovetic protiv Liverpoola to bi bilo super za Dzeku. Ali i jedan veliki faktor iznenadjenja za Liverpool. Zao mi je Jovetica jer je nepravedno zapostavljen. Nije on bas bio rovit cjelu sezonu. A covjek je igracina. Pravi znalac. Ali steta prevelik igracki kadar i neke greske u selekciji igraca su napravljene po meni. Inace Pelle nije toliko los trener. Samo ima previse napadaca to je njegov problem. I Dzeko,Negredo i Jovetic igraju nedovoljno opusteno pod prevelikim pritiskom i rjetko pruze vise od svojih 80% mogucnosti.
Liverpool je ekipa koja kida na Anfieldu i ofanzivno su izuzetno potentni, prema tome, moguće je da Pelle počne sa pet igrača u veznom redu
taj jedan napadač sigurno bi bio Aguero, ako je spreman da počne meč .. potpuno se oporavio od povrede, tako da, moguće je da će početi
u suprotnom, počinje Edin, jer ne vjerujem da je opcija da počnu Edin i Aguero, to je onako previše smjelo protiv ovakvog Liverpoola na gostovanju 
Edin sigurno ima prednost nad Negredom do kraja sezone, Edin je u formi, dok Negredo nije i veliki je rizik ubaciti ga da igra od prve minute, a 8 tekmi do kraja, a svaka tekma je finale
joj kad bi ga Edin zalilao na Anfieldu, a da Man City pobjedi, da definitivno dokaže da je ključni čovjek za zabijanje važnih golova, iako se neki navijači Man Cityja opiru tom mišljenju

Edin sigurno ima prednost nad Negredom do kraja sezone, Edin je u formi, dok Negredo nije i veliki je rizik ubaciti ga da igra od prve minute, a 8 tekmi do kraja, a svaka tekma je finale

joj kad bi ga Edin zalilao na Anfieldu, a da Man City pobjedi, da definitivno dokaže da je ključni čovjek za zabijanje važnih golova, iako se neki navijači Man Cityja opiru tom mišljenju
Cak i ako je Aguero oporavljen 100% on nece poceti tekmu od pocetka. Iz razloga sto se ga je cak kod proslih povreda uvodilo postepeno zadnji 20-30 min par tekmi. A ovo mu je treca ista povreda za redom. A Liverpool igra najgrublje u ligi pored Stoka i Chelsea. Pellegrini je jako napadan od navijaca jer je po njihovom prebrzo uvodio Aguera poslje povreda. Znaci ne pocinje.Chinaglia je napisao/la:Liverpool je ekipa koja kida na Anfieldu i ofanzivno su izuzetno potentni, prema tome, moguće je da Pelle počne sa pet igrača u veznom redutaj jedan napadač sigurno bi bio Aguero, ako je spreman da počne meč .. potpuno se oporavio od povrede, tako da, moguće je da će početi
u suprotnom, počinje Edin, jer ne vjerujem da je opcija da počnu Edin i Aguero, to je onako previše smjelo protiv ovakvog Liverpoola na gostovanju
Dzekson nema sigurno prednost pred Negredom u tih 8 tekmi, kao sto govoris. Ni blizu. Tako bi trebalo da bude ali nece biti. Vidjet ces za 15-tak dana da sam bio u pravu. Dzeko pocinje vjerovatno protiv Liverpoola. Sljedece dvije lagane domace tekme protiv Sunderlanda i West Bromwicha. Najmanje jednu ako ni i obadvije pocinje Negredo. Trebala bi biti svaka finale. Ali ocekujem da ce Sundreland i West Ham popiti 5 komada. I da ce se igrati sa dva napadaca protiv njih. Ako Negredo zabije dva gola sto je realno u te dvije utakmice. On je ponovo u igri.
Jedan dio navijaca Citya ne voli Dzeku. I cak sad ga kritikuju. Govore da je trebao zabiti 3 gola, od 3 sanse ?? Isto tako za mene jos nevjerovatnije. Ne vole ni Kolarova. ( Demichelisa, Lescotta. ublehu Garciu su jako kritikovali zadnje dvije godine, a sad su ga kao zavolili iz samo njima poznatih razloga ) Kolarov je imao na zadnjoj utakmici vec treci incident protiv "svojih" navijaca. Zvizdali su mu dobar dio prvog poluvremena. A bar 10-tak navijaca kluba je napisalo. Da se je Kolarov poslje Dzekinog gola i njegove asistencije. Potrcao do navijaca i gestikulirao im rukama i oni kazu nesto ljuto govorio ( vjerovatno j**** mater ). Stvari su daleko od idelanih. Borba za pozicije se je zahuktala. Ceka se samo prvi kiks jednog od igraca, da drugi uskoci na njegovo mjesto. City nije ni T od tima. Niti igraju timski. Chelsea, Arsenal, United, Liverpool i skoro svi ostali klubovi igraju mnogo vise timski. Manje soliraju. Trazi se igrac koji je u najboljoj poziciji da postigne gol. To puno puta nije slucaj u Shityu. Uostalom vidjet cemo. Ako Dzeko zabije protiv Liverpoola. On bi trebao da bude nezamjenljiv.
Cisti faul. Ne znam sta ona picketina Owen place opet ????

- Goalgetter
- Kontakt:
Morao sam. Kad ova pichketina, kao sto @Ajax kaze, vise mi se popela na vrh glave. Dosta puta na twitteru, kao i u tv-emisijama pokazao svoje antipatije prema Edinu.suhakrpa je napisao/la:Kad @Goalgetter ovako odreaguje onda znas koliko je sati

Ajax je napisao/la:Cisti faul. Ne znam sta ona picketina Owen place opet ????
Sto si skino snimak

više dive, nego prekršaj
al' noga Fontea je bila u takvom polažaju da se nije moglo odoljeti simulaciji 

Ma imas na njihovoj ( klubskoj ) oficijelnoj stranice sve te snimke. Glupo mi je ovdje to stavljat.Edviin je napisao/la:
Sto si skino snimakbas sam se nasmijo, kad sam ga pogledo

[youtube][/youtube]
- el-fighter
- Kontakt:
E nek je i Dzeko vise promijenio one kopacke. Neko ce pomislit da ima samo one crvene
Fonte se pokusao ispraviti i spustio je odmah nogu, ali kontakt je bio i penal je cist. Owen izgleda nema drugog posla nego da omalovazava sve ono sto Dzeko uradi.

Fonte se pokusao ispraviti i spustio je odmah nogu, ali kontakt je bio i penal je cist. Owen izgleda nema drugog posla nego da omalovazava sve ono sto Dzeko uradi.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
isti polozaj kao kad je spaha napravio penal nad nasrijem.Edviin je napisao/la:Ajax je napisao/la:Cisti faul. Ne znam sta ona picketina Owen place opet ????
Sto si skino snimakbas sam se nasmijo, kad sam ga pogledo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Koga jos interesuje sta jedan Ovan prica...
Dzeko,Lula,Pjana..polako ali sigurno,brusi se forma pred SP..

Dzeko,Lula,Pjana..polako ali sigurno,brusi se forma pred SP..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Dobro je da je Dzeko opet juce zabio da dugo nije bez gola i da ima minutazu.
Novinar: "Za koju nacionalnu selekciju će te navijati u Brazilu?"
Nastasić: “Za Džeku i njegovu Bosnu! Za koga drugog?”
BvB Echte Liebe !!!
Imaš negdje link ove izjave ? Baš je onako coolDamir_BvB je napisao/la:Novinar: "Za koju nacionalnu selekciju će te navijati u Brazilu?"

-
- Kontakt:
Lijepo za čuti.Damir_BvB je napisao/la:Novinar: "Za koju nacionalnu selekciju će te navijati u Brazilu?"
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EdinjoBos i 19 gostiju.