Ulazimo u zadnju sedmicu pred pocetak prvenstva,rekao bih konacno...mislim da smo svi pozeljeli gledati plave kako istrcavaju na nasu Grbavicu...po meni su pripreme odlicno uradjene,sastav za ovu ligu sasvim dobar,od igraca samo je Bogicevic jos uvijek van pogona,i ne znam da li je Nijema dobio papire,mislim da jos nije...
Ova sedmica je lagani uvod u sve sto slijedi i sto bi trebalo da vodi ovu godinu da bude u nasem plavom znaku...90.rodjendan BH giganta,sve svecanosti koje slijede kroz ovu godinu,plava noc koja se tako dugo ceka,legende kluba koje ce proci kroz klub u ovoj godini...atmosfera je pozitivna,love ima,igraci su zadovoljni i spremni,fizicki i takticki se uradilo mnogo...sve je nekako spremno da godina sa prvim kolom protiv olimpica pocne dobro...jedino sto me brine je to sto se kvari vrijeme,tereni su losi do bola,nadam se da ce prestati padati i da ce par dana prije tekme osvanuti lijepo vrijeme i takvo ostati do kraja utakmice...atmosfera i lijep provod na stadionu ne bi trebali izostati,ocekujem dosta raje i generalno mnogo vecu posjecenost nego na jesen...Zeljo je to zasluzio,a navijaci bi to trebali prepoznati